Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hahaha açıklama efsane. Fenerbahçe'nin tadını tuzunu kaçırmışlardı, şimdi tüm lig genel taraftar kitlesinin tadı kaçsın derim. siyasi bir olaya kılıf uydurulamayacağı ortada malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ellerinde daha kılıf kalmadığındandır. hepsini harcadılar 1 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 CthuLhu said: ellerinde daha kılıf kalmadığındandır. hepsini harcadılar 1 haftada minare giricek birine ya bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ceza verilmicekse.hiç ortaya cıkmıcaktı bu meseleler.bence bu sene lig çok boktan geçer bu şekilde hakemlerin üzerinde ve futbolcular ne baskı olacak.fenere yenilen şikeci olacak.fenere karşı hata yapan şikeci olacak yanlıs karar veren hakem şikeci olacak hani el altından kapansaydı olaylarda böyle olmasaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu soruşturmadan sonra kimse kalkıp şikeci falan diyemez birbirine saçmalamayın. anca gsliler der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sen gör nasıl diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 asıl olay maçlarda şike temalı pankart ve tezahuratlar olduğunda çıkacak açacak fb'nin rakip takım şikeci fb/temiz lig istiyoruz zart zurt tff'de verecek cezayı rakip takıma esas eğlence o zaman başlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: adam kişilerin tedbir kararıyla PFDK'ya sevkine yanlış dedi. Ulan adamlar şike suçlamasıyla yargılanıyorlar, heralde onlara normal davranamazsın, tabii ki sevk edecceksin. Saçmaladı işteÖzür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Nasıl bir dansözlük nasıl bir yüzsüzlüktür bu? Sen soruşturmada tutuklamalardan hemen sonra savcıyla yaptığın görüşmeden sonra durum düşündüğümüzden de vahim de, sonra elde delil yok de. Yuh. Ulan basına sızanlar yeter. Bu adam bu kadar aşağılık mıdır? Nasıl bir karaktersizliktir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 vaperon said: Nasıl bir dansözlük nasıl bir yüzsüzlüktür bu? Sen soruşturmada tutuklamalardan hemen sonra savcıyla yaptığın görüşmeden sonra durum düşündüğümüzden de vahim de, sonra elde delil yok de. Yuh. Ulan basına sızanlar yeter. Bu adam bu kadar aşağılık mıdır? Nasıl bir karaktersizliktir bu?Düşürüceklerini flnmı bekliyorsun ? basbas bağırdım burda savunma alınamadan bi uygulama yapılamaz diye.Onuda geçtim zaten süreç içindede küme düşürülme kararı verilse tahkimden dönecekti ? ne bekliodunuz onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o adamı senin tuttuğun takımın yöneticileri seçti diğer seçenler gibi bir tane muhalefeti yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Red said: ceza verilmicekse.hiç ortaya cıkmıcaktı bu meseleler.bence bu sene lig çok boktan geçer bu şekilde hakemlerin üzerinde ve futbolcular ne baskı olacak.fenere yenilen şikeci olacak.fenere karşı hata yapan şikeci olacak yanlıs karar veren hakem şikeci olacak hani el altından kapansaydı olaylarda böyle olmasaydı keşke bu olay zaten böyleydi? Fenerbahçe'ye karşı canla başla oynayan takımlar trabzona yatıyor dediğimizde ağlamakla suçlanıyorduk. bizim açımızdan değişen bir şey olmayacak. olacakları özetliyim; daum'la birlikte kaçan son şampiyonlukta dediğim gibi, daum gidecekse ve herkes şikeci Fenerbahçe, fenerasyon laflarına bir son verecekse kaçsın bu şampiyonluk diyordum afakat beklenildiği gibi istediğim olmadı. kaçan şampiyonluğa rağmen şikeci ama beceriksiz Fenerbahçe ithamlarında bulunuldu. şimdi diyorum ki hala şikeci denilen Fenerbahçe'nin hali ortada daha ne denecek de nerelerden saldırılacak bu camiaya. öyle de böyle de önyargılı faşist bakış açısı değişmicekti çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 denmemesinin imkanı yok.ortaya o kadar şey atıldıktan sora böyle kıvırılması trabzon ve fener nasıl maç oynasın.fenerin her maçı sıkıntılı geçecek ha cıkıp fenerbahçe şike yapmamıştır deseler keşke o da en azından birşey ama böyle ne öyle ne böyle şeklinde yürüyor iş sıkıntılı sonuçta kimse ligin adil oldugununa inanmıcak.ha eskiden bıdı bıdı yapıoduk ggeyiğine ama ortaya ciddi bunlar atıldıktan sonra artık hiç inanmam ben şahsen.sonuçta önceden kesin aziz almıstır dyorduk ama 2 gun sora unutuyorduk.şimdi unutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Grast said: vaperon said: Nasıl bir dansözlük nasıl bir yüzsüzlüktür bu? Sen soruşturmada tutuklamalardan hemen sonra savcıyla yaptığın görüşmeden sonra durum düşündüğümüzden de vahim de, sonra elde delil yok de. Yuh. Ulan basına sızanlar yeter. Bu adam bu kadar aşağılık mıdır? Nasıl bir karaktersizliktir bu?Düşürüceklerini flnmı bekliyorsun ? basbas bağırdım burda savunma alınamadan bi uygulama yapılamaz diye.Onuda geçtim zaten süreç içindede küme düşürülme kararı verilse tahkimden dönecekti ? ne bekliodunuz onu anlamadım tahkim yönetmeliğe aykırı karar veremez ya ileri geri konuşuyorsun sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cavanagh said: asıl olay maçlarda şike temalı pankart ve tezahuratlar olduğunda çıkacak açacak fb'nin rakip takım şikeci fb/temiz lig istiyoruz zart zurt tff'de verecek cezayı rakip takıma esas eğlence o zaman başlar ahaha ya olayın şu şekilde olacağı kesin zaten, fb mahkemede aklansa da o laflar edilmeye devam edilecektir. ben sadece fenere yenilene şikeci falan denmez diye yazmıştım son mesjaımı, bu saatten sonra kimse birinin kalkıp yeni şike yapabilecğeine inanmıyordur herhalde. eskiden olduğu iddaa edilenler için laf atılacaktır illaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu adamı televizyona koysak, aynı isimli diziden daha çok rating yapar tek başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 @arkasokak: önyargılı bakış açısını sen yazdığında pek inandırıcı olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yoo, bakarlar zaten ceza verilemiyor, daha da fazla yaparlar? Bu yüzden karar çıkana kadar biz her maç şikeci diyebiliriz :P Ama cidden leş olcak lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: Grast said: vaperon said: .. tahkim yönetmeliğe aykırı karar veremez ya ileri geri konuşuyorsun sen de Ya ona bakarsan kimse de anayasaya aykırı karar veremez. herkesin kendini savunma hakkı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 tahkim savunma isteyip nihai karar verecekti geri gönderme falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Myshkin said: nileppezdel said: Grast said: vaperon said: .. tahkim yönetmeliğe aykırı karar veremez ya ileri geri konuşuyorsun sen de Ya ona bakarsan kimse de anayasaya aykırı karar veremez. herkesin kendini savunma hakkı vardır. tamam adam tahkim geri çıkartır diyor da şike yaptığı kesinleşirse sadece ek cezalara müdahale edebilir, minimum cezadan düşüğünü veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Myshkin said: cavanagh said: asıl olay maçlarda şike temalı pankart ve tezahuratlar olduğunda çıkacak açacak fb'nin rakip takım şikeci fb/temiz lig istiyoruz zart zurt tff'de verecek cezayı rakip takıma esas eğlence o zaman başlar ahaha ya olayın şu şekilde olacağı kesin zaten, fb mahkemede aklansa da o laflar edilmeye devam edilecektir. ben sadece fenere yenilene şikeci falan denmez diye yazmıştım son mesjaımı, bu saatten sonra kimse birinin kalkıp yeni şike yapabilecğeine inanmıyordur herhalde. eskiden olduğu iddaa edilenler için laf atılacaktır illaa. şike yapılmaya devam edecektir. nasıl olacaktır? diyarbakırspor galatasaraya yatacaktır mesela. olmadı orduspor trabzona yenilecektir, maça asılmıcaktır. sivasspor Fenerbahçe karşısında varlık gösteremicektir, en az 3 farklı bitecektir maçlar. beşiktaş'ın maçlar zaten fiks, 70. dakikadan sonra rakip oyundan düşmeye beşiktaş sırf koşarak maç almaya devam edecektir. tüm takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray önünde canla başla oynamaya devam edecektir en basitinden. nasıl adlandırılmalı bilmiyorum ama "pasif şike" diyelim, devam edecektir malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 olay yeni şike yapılması değil o kadar olay ortaya atıp kafada soru işareti bırakırsan millet saldırıcak yer arar yani ben fener düşürülsün peşinde değilim.cıkıp fenerbahçe suçsuz aziz yıldırım çetecilikten tutuklandı fenerbahçe şike yapmadı desinler yalandan da olsa iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Grast said: vaperon said: Nasıl bir dansözlük nasıl bir yüzsüzlüktür bu? Sen soruşturmada tutuklamalardan hemen sonra savcıyla yaptığın görüşmeden sonra durum düşündüğümüzden de vahim de, sonra elde delil yok de. Yuh. Ulan basına sızanlar yeter. Bu adam bu kadar aşağılık mıdır? Nasıl bir karaktersizliktir bu?Düşürüceklerini flnmı bekliyorsun ? basbas bağırdım burda savunma alınamadan bi uygulama yapılamaz diye.Onuda geçtim zaten süreç içindede küme düşürülme kararı verilse tahkimden dönecekti ? ne bekliodunuz onu anlamadım Ben neden düşürülmedi demiyorum. İyi oku, adamın dansözlüğü benim anlattığım. Bu adam demedi mi durum çok vahim diyen? El insaf neler çıktı, Aziz'in tüm konuşma kayıtları düştü piyasaya. Aç oku. Yeterli delil yok diyor hala. Benim kızgınlığım buna. Çok ağır konuşmayayım daha fazla. Gereksiz bir insan için. Fenerbahçe için çok daha kötü oldu. 1 sene kaybedecektiniz, şimdi 2 oldu. Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar