Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet klüp başkanları olsun hakemler olsun oyuncular olsun vs. ana avrat küfreder ezik lafı neden bu kadar dokundu anlamadım.Acaba bazı kitlelerin haksız yoldan haklarını koruyan birisine söylenmiş olduğu için mi ?
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Hiç bir karar almadık spor camiası kusura bakmasın. Şimdi soruları alayım dese olurdu. Boşa uzattı.

abi anlamayalım diye yaptı
işte saydı saydı salak olduk arada sıkıştırdı hemen
Mesaj tarihi:
düşünemeyenin kim olduğu ortada. Adam haklı. Aydınlar'ın nasıl bir TFF başkanı olduğu da ortada, hayalleri de ortada, yöneticiliğini yaptığı takım falan da ortada. GS'ye gelince direk alırız kupayı düşürürüz demesi, Fener'e gelince dans etmesi de ortada. Her şey ortada arkadaş. Düşünemeyenler hayvansın der işte anca ^^
Mesaj tarihi:
Ne yapacaktı adam "cimbomlu kardeşlerimi tatmin etmeyecek ama ulusoy yönetimine saysınlar, oh wait TR futbolunun altın çağıydı" afedersinizde edeyim öyle altın çağında çanağında içine tatmin olmadınızmı 1 haftadır yazılıp çiziliyor bu adamların savunmaları alınmadan bir ceza gelmez herkes biliyordu böyle bir şey olacağını nasıl bir ceza olursa olsun isterlerse %100 suçlu olsunlar savunma alınmadan ceza vermek mantıksız değil mi ama pardon tatmin etmedi sizi heh.
Mesaj tarihi:
Önce : Ligler zamanında başlayacak, bir sorun yok
Sonra : Havalar çok sıcak, ligleri erteliyoruz

Önce : Belgeler elimizde olursa karar veririz
Sonra : Gizlilik var, ifade almamız gerekiyor.

Önce : Belgeler çok ciddi, kanıtlar var, işin içinde süper lig ve bank asyadan takımlar var
Sonra : Belgeler yeterli değil
Mesaj tarihi:
Adama şu soruyu sormalarını bekliyordum ama malum basınımız ortada ve açıkca söyleyebilirim kimsenin bir yeri yemedi; "daha somut delilleri bulunan Emre hakkında bir yaptırım yokken, suçu tam olarak ne olduğu bile belli olmayan semih'in pfdk da ne işi var?"
Mesaj tarihi:
Ahahahaah inanılmaz... Ama bir spor yazarı gerekli ve crit soruyu da sordu. Tebrik ediyorum kendisini...

Soru said:

Türkiye Futbol Federasyonu anladığımıza göre, bu şike ve teşvik konusu ile ilgili kararları adli mercilerin son çalışmalarından sonra verecek. O zaman şunu sormak istiyorum. Acaba bundan böyle lig fikstürünü spor toto teşkilatı, haftalık maç cezalarını adalet bakanlığı mı verecek yoksa futbol federasyonu bu uygulamalarına devam edecek mi?

Beti benzi attı orada. Çok kötü gut oldu. İlk gelen tepki de esra ceyhan eveti...

Bu kadar basiretsiz ve karaktersiz bir fenerasyon olmamıştı hiç, tarihte yok...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...