chagy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hayal dünyası volume 3 açılsın bence, hani varsa bir şey gs'de ceza alsın diyoruz da, sen de arkadaşım hiç mi konu nedir falan okumadın? yok 3. dalga falan.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Klubün geçiştirmesi o , polis inceleme başlattı der demez %5 civarı düştü hisse, klüp açıklama yapınca azıcık toparlandı. Siz gerçektende başka birşeyden ötürü gelipde GS'yi arayacaklarına inanıyormusunuz cidden? hele ortam bu haldeyken.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 valla ben bu gs olayının tamamen gündem değiştirme hareketi diye düşünüyorum, basına sızan fenerin sorgu dosyaları çok komik, yani orda yazılan dönerdi köfteydi tarlaydı işciydi konuşmalarına bakıp haa bunlar şike yapmış diye küme düşürür olay cas a giderse , büyük olay olur, adamlar birbirine paralar gönderdiği felan söyleniyor ama baktığında net konuşma yok , e niye suç üstü yapmıyorlar? o kadar takip ediyorlar, çantalarla para giderken? şimdi bu konuşmalarla hiç bir şey ispatlanmaz, ben bu sorgu dosyalarını gördükten sonra net eminim kimse küme felan düşmeyecek, şike olsa bile bu konuşmalarla hiç bir şey net ispatlanamaz , belki bir i.akının aldığı para olayı var yani bir orda patlarsa patlar, beşiktaşla ilgili dosyalarda çıksaydı ya kimbilir onlar ne kadar komiktir.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Riske girip cuma günü fener ve bjk hissesi almak lazım ayın 8inde açıklamlar yapıldıgında eğerki bişi olmazsa bu iki takıma çok temiz para kazanılabilir. Amaaaaaa çok pis zararda olabilir.
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ne döneri ne köftesi onu anlayamadım ben?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @Sotto topic açmak değil zaten mesele, burada öyle insanlar var ki eşine laf etti diye kavga eden bir insanı idam sehpasına götürecek insanlar var, burada öyle insanlar var ki kendi takımlarından çok rakip takımı çatlayacak derecede kıskançlık içerisinde takip ederek yok Fener şunu yaptı bunu yaptı diye topic açan insanlar var, benim lafım bu tarz insanlara zaten ağızlarından salya akarak "ooo Fener şike yapmış zaten 10 senelik sonuçlarda bu belliydi" diyebilecek kapasitedeler, bu insanlarda şu hassas günlerde ne gibi tavır beklersin ki zaten tavırları ortada, şike bu yasa öncesine kadar vardı dediğimizde yok efendim siz yaptınız diyebiliyorlar neyse benim burada ki tutumum net kesinlikle Aziz Yıldırımı suçluda olsa destekliyorum demiyorum, belki ben taraftar olduğum için inanmak istemiyorum, ancak şu dava sonucunda kulüpten herhangi bir yönetici %100 suçlu olarak çıkarsa ve kulüp bu tarz insanlar yüzünden ceza alırsa umarım ki o insanlar milyonlara çektirdikleri çile yüzünden son nefeslerine kadar demir parmaklıklar arkasında kalırlar. @chagy dostum umarım o hayal dünyasından sen uyanırsın mektup arıyorlarmış hey Allahım ya, yemin ediyorum siz bu iyi niyetinizle yakında şirinleri görürsünüz.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ve yıllardır beklediğimiz olay hiç güvenmesem de gerçekleşiyor. ister Fenerbahçe ligden düşürülsün, ister beşiktaş ister diğer hakkında suçlama bulunan takımlar, ister Aziz Başkan ve diğer tutuklular hüküm giysin, ister serbest bırakılsın şu anda sadece ve sadece 2006 tarihli küresel çapta büyük bir organizasyona sahne olan maçın inceleneceği ihtimali bile güzel. çok çok bariz örneklerden ve direkt müdehale içerenlerden biri olarak bu maç tarihteki yerini almış, ardından üstü örtülmüş bir haldedir. Aziz Başkan'ın sıkça dile getirdiği denizli maçı incelensin sözü umarım adresini bulacaktır. şimdiden Türk futboluna hayırlı olması dileğiyle.
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahmet çakar diyor işte bir tane mektup var song un parası nereye gitti diye basına yansıyan bu . şike yle ilgili içeri girecek galatasaray dan biri olursa ki böyle bir şeyin imkanı yok hukukta geçen sene yapılmadıysa herhangi birşey olmıyan kanunun cezası da olmaz . tff de kalkıp 4 yıl öncesini sorusturmaya kalkarsa bütün lig tarihini sorusturması gerekir o zaman tff yi kapatıp gitsinler . teşvik primleri havada uçusuyordu vermeyen almayan takım yok nerdeyse . bu ülkede futbolcu transferleri rehin tutularak yapılırdı bir zamanlar . sonuç olarak o tff ye giden 26 dosyada yazanlar etik kurulunu şike yapıldıgına ikna ederse .. fb düşecek ağlamanız AMA ONLARDA YAPTI NARALARINIZ Boş
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben Denizliye kızmıyorum orda 1 tane gol atamayan Fenere kızıyorum açıkcası yani 1 gol atsan sampiyonsun atamayınca neden denizliye kızıyorsunki.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Arkasokak said: ve yıllardır beklediğimiz olay hiç güvenmesem de gerçekleşiyor. ister Fenerbahçe ligden düşürülsün, ister beşiktaş ister diğer hakkında suçlama bulunan takımlar, ister Aziz Başkan ve diğer tutuklular hüküm giysin, ister serbest bırakılsın şu anda sadece ve sadece 2006 tarihli küresel çapta büyük bir organizasyona sahne olan maçın inceleneceği ihtimali bile güzel. çok çok bariz örneklerden ve direkt müdehale içerenlerden biri olarak bu maç tarihteki yerini almış, ardından üstü örtülmüş bir haldedir. Aziz Başkan'ın sıkça dile getirdiği denizli maçı incelensin sözü umarım adresini bulacaktır. şimdiden Türk futboluna hayırlı olması dileğiyle. Maçta şike vs olmuş olabilir onu hiç bilemem de, şu son 16 dakikanın aslında Fenerbahçe'ye yaradığını bir türlü kimse anlayamadı... Onun dışında küme düşmemesi için zaten yenmesi gereken takıma teşvik vermişsek de yazıklar olsun bize zaten.. Ama incelendiği iyi oluyor varsa birşeyler çıksın, gerçi o bitse bu sefer Cordoba maçı sattı olacak, bakmışken ona da bakıversinler bi...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bize bir şey olmayacak zaten rahat olun. Polisin hakkı yok 2006'daki olayı yargıya taşımaya, zira o zaman suç değildi teşvik. Onu geçtim, Denizli maçından da hiçbir şey çıkmaz. Bülent Tulun zaten sanık değil tanık sıfatıyla ifade veriyor. Ümitlenmeyin pek :)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: Bülent Tulun zaten sanık değil tanık sıfatıyla ifade veriyor. bizde böyle gelmiştik avusturyadan pehh!
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ntvspor un da bülent tulun metris de der gibi manşet atması çok manidar arena daymış adamın ofisi orda =)
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 denizliyi yenemeyince hemen şike teşvik mi oluyor ya =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Llama said: nileppezdel said: Bülent Tulun zaten sanık değil tanık sıfatıyla ifade veriyor. bizde böyle gelmiştik avusturyadan pehh! valla kaynağım bana rahat ol dedi, sabah sabah biz de noluyo lan diye kalktık ama yok bir şey, tanık işte denizli maçı için konuşuyorlar ama bir şey çıkmayacak dedi. Çok da güvendiğim biridir, içim rahat o yüzden
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 gidip denizliye bir gol atamayan fenerlilerin gözyaşlarını görmek görmek <3
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 forzada doluydu bu yazılarla ama bende bişey çıkıcağını sanmıyorum
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iyi oldu denizli maçı canlandı gözümde mutlu oldum.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lancelion said: gidip denizliye bir gol atamayan fenerlilerin gözyaşlarını görmek görmek <3 kazım kazım
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 2006 da bir olay olmuşsa ne yargı ne tff gs ye ceza veremez. Zira şike de zaman aşımı 5 sene, kanun da aylar öncesini kapsıyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 haydi bastır fener belki bişey çıkar son dakika da bir tek timsah yürüyüşü yapmış olursunuz.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şike yapmışsak bile şimdi rahatız diyorsunuz =) Sayın 'temiz' klüp taraftarları.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aziz yıldırım zaten tutuklanmadan önce felan bu olaylar olmadan önce,denizli maçında şike vardır ispatlarım felan demişti dimi yanlış hatırlamıyorum
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 evet :P denizli maçında şike olduğuna zerre inanmıyorum, tamamen Fener'in yetememesiydi olay yani. @tinu: o da çok boş laf. Madem elinde kanıt var, yolla basına da federasyona da. Kanıt falan yokken atıp tutuyordu işte
Öne çıkan mesajlar