cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 He,tamam, konuşmasaymış keşke diye sen yazınca ben yanlış anlamışım.Tamamdır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 of çetin abi ya sen de yeter ki AKP istediğini yapamasın, gerekirse şikeciler aynen devam etsin diyenlerden mi olacaktın? peeh..
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 HALA ŞİKECİ DİYOR YAV. Bekleyin iki dakka, post kastı millet fener üzerinden resmen. Fizban, topunun post sayısını sil şöyle en azından 100.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hala masumuz diyo yeaaa ahaha
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.zamazing.org/imaj/odo/emergency-box.jpg keywords: nato, ihale, ergenekon, cemaat, ele gecirme, fener, aziz yildirim
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Pelinciğim, daha kim suçlu, kim masum belli değil. Peşin peşin insanları,camiaları suçlu ilan etmek hoş değil ve buraya da yakışmıyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Valal Türkiye'de temiz futbol takımı yok çetin abi :) kim ne zaman ne kanıtlarla yakalandı onu bilmiyoruz henüz
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.mackolik.com/Haber/119246/Aziz-Yildirima-Icerden-Kursun verildi mi bakmadım
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tinu said: cetintas said: :) Arkadaşlar, yapılan-edilen-izlenen yol aynı Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarındaki yöntem. Bu arada kendini nimetten sanan Erman Toroğlu'nun Aziz Yıldırım hakkında şikayetçi olmak için adliyeye gittiğinde yaptığı şovla ilgili Hasan Pulur usta güzel bir yazı yazmış. İsteyen aşağı linki tıklayıp okuyabilir. http://gundem.milliyet.com.tr/erman-toroglu-nerelerdeydiniz-/gundem/gundemyazardetay/29.07.2011/1419987/default.htm?ref=facebookmypage hepsini okumadım Kaç zamandır, ağzınızda eveleyip geveliyordunuz, televizyondaki “Maraton” programından uzaklaştırılmanızı Aziz Yıldırım’dan ve Fenerbahçe’den biliyordunuz. Keşke o zaman “müşteki” olsaydınız, elinizi kolunuzu tutan mı, vardı? Öyle yapmadınız! Ya ne yaptınız? Aziz Yıldırım, tutukluyken, cezaevindeyken, hastanede canıyla uğraşırken, Emniyet Müdürlüğü’ne gidip kendisinden şikâyetçi oldunuz. bu kısımdan sonra bıraktım okumayı, çünkü saçmalamış, erman toroğlunun savunmam etmem aksine nefret ederimde, adam o zaman ortada herhangi bir delil mi vardı gidip şikayet edecekti, şimdi ortaya telefon görüşmeleri çıktığı için adam gidip şimdi şikayetçi oluyor, çünkü bahsi geçen telefonlarda e.toroğlunun işine son verilmesi ile ilgilide kayıtların olduğu söylendi. yani savunmak gibi olmasın nefret ederim bu adamdan da, ortada hiç bir delil belge yokken gidip aziz yıldırım beni kovdurdu diye dava açmak için aptal olmak lazım. abi erman toroglu dedigimiz adam şovmen, seref yoksunu bir adam. TV den para almaya baslayınca gotu kalktı buyuk yuzukler, kunyeler kocaman gozlukler filan bi bok sanmaya basladı kendini. Erman Toroglu dedigimiz adam para icin herseyini satar. Yaptıgı harekette tamamen gundemden rant saglamak icin. Niye derseniz kanalturk ile sozlesmesi bitiyor, TRT ya da baska kanallarla gorusuyor suan gelecek sezon icin.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mehmet Baransu isimli irl trole gelince, gizlilik esası olan bir sorusturmada kıcından basından uydurdugu seyleri delil diye kamuoyuna inandırmaya calısan bu yazarımsı yaratıgın cezası nerde? yaptıgı suctur.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gizlilik ilkesinin farklı olduğunu savunuyor ve şimdiye kadar kendine açılmış olan 60 adet gizlilik ihlali davasından da bir sonuç çıkmadığını belirtiyor..
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bildigin hukuk acıgını kullanıyor yani lamerce hehe.
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 İlhan ile Lise2-3 aynı sınıftaydık. Hem Galatasaray PAF'ta oynuyordu hem okulu birlikte götürüyordu. Dersleri de gayet iyiydi. Çok aklı başında, doğru düzgün bir adamdır. Korcan'ın kardeşi olduğunu bilmiyordum bugün haberlerde görünce şok oldum. Korcan'da abisi gibi bir insansa, şike falan yapmaz. Cidden üzüldüm bugün haberlerde, yazık.
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 oha ilhan çelikay da mı göz altına alınmış ? abi resmen komedi dönüyor şurda ya inanılmaz
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Lan olm,ne futbolcusu? Memleketin orgenerallerini tıkıyorlar içeriye.... Çok uzadı bu konu başlığı ya.Artık bırakın bu muhabbeti.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Orgeneralleri tıkıyorlar diye aynı anda 2 konuyu konuşamayacak mıyız? Yani ne konuşacağımız da mı senden geçiyor anlamadım?
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yok benden ne geçecek,ben kendi düşünce mi söylerken senden mi izin alacağım,anlamadım?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dar giyince son sözün TSK mi yoksa fenerbahce mi abi?
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 FSK. Fenerbahçe Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri. @cetintas millete ne yapmaları gerektiğini söylemişin de ondan merak ettim.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Estağfurullah.Benimkisi sadece temenni.Darlandım dostum akşam akşam.İdare edin.7 yaşında kızım var,ne bok yiyeceğim ben bu memlekette,kendimi geçtim kızıma ne hazırlayacağım bu ülkede?Bir yandan vazgeçemiyorum bu ülkeden,öbür taraftan kızım benim çektiğim sıkıntıları çekmesin...Nasıl olacak bakalım?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi kızı doğururken bize mi sordun ki şimdi ne yapacağını bize soruyosun? =) biz kimiz ki, bugun varız yarın yokuz. 3 kornerden 1 penaltı kazanmaya çalışan insanlarız.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Khelben said: FSK. Fenerbahçe Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri. eli neşterli antu kafalar yumruk yememiş nişantaşı çocukları adam da döveriz biz kağrdiş diyen travestiler forumdaki klavye delikanlıları... liste uzun
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 şarap da içeriz, esrar da çekeriz.
Öne çıkan mesajlar