Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

khala said:

Düşme hattının 20 puan üzerinde 8. bitirince kümeye mi oynamış oluyoruz?

Komik olmayın, kendinizi daha da acındıracak duruma düşmeyin.

geyik yapıyoruz bu kadar alıngan olmayın ya. =) 1 senedir kümeye geyiği yapıyorduk gülünüp geçiliyordu şimdi bi şike operasyonu oldu artık şike ve küme dendiği anda millet savunmaya geçiyor =) =)
Sosyal ağlarda paylaş

pch said:

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun.

http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm

Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi

fener keriz mi abi niye kiralasın adamlarını? bankasyadan nası yükselecek kiralarsa?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

pch said:

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun.

http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm

Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi

fener keriz mi abi niye kiralasın adamlarını? bankasyadan nası yükselecek kiralarsa?

kiralamazsa bile 3 yapabcı hakkı var bank asya da. 7 yabancı için lisans çıkartılamıyor. kulübeye bile gelemeyen adamlar sayesinde mi çıkacak süper lige. ya satacak ya kiralayacak ya da parasını verip 1 sene tatil yaptıracak. en karlısı kiralamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

pch said:

bankasyada oynamak isticek mi o adamlar sandıydın
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de komik bi olay daha var, eğer düşürüleceği açıklanırsa, adamlar büyük ihtimalle kiralanma yolunu seçmek istemeyecekler ki, zaten sözleşmeleri fesih etme hakkına sahip olacaklar karar acıklandıktan sonra, dolayısıyle istedikleri takıma giderler bonservis elde.

Fenerbahcenin riske girip şimdiden elden çıkartmaya çalışması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz baska takımların oyuncuları ile karıştırıyorsunuz sanırım fenerbahceli futbolcuları.
andre santos dışında gitmek isteyen çıkmaz.türklerden zaten gitmek isteyen olmaz.1 sene bank asyada oynamam diyip fenerbahceden gitmek isteyen oyuncu olmaz fenerde.belki birde lugano.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancılar bir şekilde toplanır, Lugano, Niang ve Alex dışında hiçbiri büyük kayıp olmaz. Önemli olan yerlilerde gidilecek çözüm, gelirler resmen çeyreğine düşecek para sıkıntısı özkaynak olarak çok fazla olur. Yönetim (Hangi yönetim o da önemli) elini cebine atmazsa sanmıyorum yukarıdaki adamların kalacağını insiyatif onlarda olursa.

Tabi daha düşen bir takım yok, brainstormdan ileri birşey değil konuştuğumuz
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Yabancılar bir şekilde toplanır, Lugano, Niang ve Alex dışında hiçbiri büyük kayıp olmaz. Önemli olan yerlilerde gidilecek çözüm, gelirler resmen çeyreğine düşecek para sıkıntısı özkaynak olarak çok fazla olur. Yönetim (Hangi yönetim o da önemli) elini cebine atmazsa sanmıyorum yukarıdaki adamların kalacağını insiyatif onlarda olursa.

Tabi daha düşen bir takım yok, brainstormdan ileri birşey değil konuştuğumuz

finansal fairplay geliyor, öyle kolay kolay elini cebine atma olmaz.

City bile Etihad üzerinden sponsor anlaşması vs. ayağına para taşıyor kulübe asdf Ancak benzer birşey ile olursa olur
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

semiş
alex
dia emre selçük topuz
caner kesimal lug gg
volkan

böyle olur işte kadro düşerse

bence imkansız bi kadro çünkü bankasyada sadece 23 yaş altı yabancı futbolcular oynayabiliyor. lugano alex dia gg olur. semihede gün doğar ya artık banko ilk 11 oynar o bakımdanda iyi bir gelişme semih adına. emenikede sonunda yuvaya döndü =)
Sosyal ağlarda paylaş

kontratli futbolcular oynayabiliyor 23 yas ustuysede. olay bank asya takimlari sadece 23 yas alti yabanci futbolcu alabiliyor. ha ama her turlu mac kadrosundaki max. yabanci sayisi 3 oldugundan bir cok futbolcu gidecek ya da fener gondermek zorunda. zaten cepten yiyecek fener butun sene ligtv uefa vs.gelirleri olmadigindan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...