khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Düşme hattının 20 puan üzerinde 8. bitirince kümeye mi oynamış oluyoruz? Komik olmayın, kendinizi daha da acındıracak duruma düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahmedinejad said: bmn'den said: Şimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular? şike gerçekleşmediyse/para verilmediyse teşebbüstür heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 khala said: Düşme hattının 20 puan üzerinde 8. bitirince kümeye mi oynamış oluyoruz? Komik olmayın, kendinizi daha da acındıracak duruma düşmeyin. geyik yapıyoruz bu kadar alıngan olmayın ya. =) 1 senedir kümeye geyiği yapıyorduk gülünüp geçiliyordu şimdi bi şike operasyonu oldu artık şike ve küme dendiği anda millet savunmaya geçiyor =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BulletRide said: Serdar Kulbilge Trabzon maçında, rakipten şike adı altında Fenerbahçe'den de teşvik adı altında para almış muhtemelen Win Win. muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pch said: daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun. http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi fener keriz mi abi niye kiralasın adamlarını? bankasyadan nası yükselecek kiralarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BloodyBeast said: BulletRide said: Serdar Kulbilge Trabzon maçında, rakipten şike adı altında Fenerbahçe'den de teşvik adı altında para almış muhtemelen Win Win. muhtemel biz de bu herifi transfer etmeye çalışıyoduk sdf sinan bolat iyi, bolat cici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Serbest kalıp Bank Asya takımında kalmaya yanaşmayan adamlarını (ya da teknik olarak mümkün mü bilmiyorum ama fazlalık haline gelen yabancılarını) bu şekilde bir sene idare ederek elde tutabilir, onu demek istemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Esh said: pch said: daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun. http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi fener keriz mi abi niye kiralasın adamlarını? bankasyadan nası yükselecek kiralarsa? kiralamazsa bile 3 yapabcı hakkı var bank asya da. 7 yabancı için lisans çıkartılamıyor. kulübeye bile gelemeyen adamlar sayesinde mi çıkacak süper lige. ya satacak ya kiralayacak ya da parasını verip 1 sene tatil yaptıracak. en karlısı kiralamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 satın alma opsiyonu 10 dolara kiralasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Esh said: pch said: daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun. http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi fener keriz mi abi niye kiralasın adamlarını? bankasyadan nası yükselecek kiralarsa? bankasyada oynamak isticek mi o adamlar sandıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 iyi de komik bi olay daha var, eğer düşürüleceği açıklanırsa, adamlar büyük ihtimalle kiralanma yolunu seçmek istemeyecekler ki, zaten sözleşmeleri fesih etme hakkına sahip olacaklar karar acıklandıktan sonra, dolayısıyle istedikleri takıma giderler bonservis elde. Fenerbahcenin riske girip şimdiden elden çıkartmaya çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 semiş alex dia emre selçük topuz caner kesimal lug gg volkan böyle olur işte kadro düşerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fm12ye hazırlıyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi siz baska takımların oyuncuları ile karıştırıyorsunuz sanırım fenerbahceli futbolcuları. andre santos dışında gitmek isteyen çıkmaz.türklerden zaten gitmek isteyen olmaz.1 sene bank asyada oynamam diyip fenerbahceden gitmek isteyen oyuncu olmaz fenerde.belki birde lugano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ilk kalan lugano olur, o parayı kimse vermez diye. karıştırmıyoruz yani. ruh değil para:D bi de o kadroda 3 yabancı olmak zorundaymış ondan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yabancılar bir şekilde toplanır, Lugano, Niang ve Alex dışında hiçbiri büyük kayıp olmaz. Önemli olan yerlilerde gidilecek çözüm, gelirler resmen çeyreğine düşecek para sıkıntısı özkaynak olarak çok fazla olur. Yönetim (Hangi yönetim o da önemli) elini cebine atmazsa sanmıyorum yukarıdaki adamların kalacağını insiyatif onlarda olursa. Tabi daha düşen bir takım yok, brainstormdan ileri birşey değil konuştuğumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ok bebeğim fistan için demiştim, topic jet hızında asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 quote için kendime not: 2. şike topici 20. sayfa fistanın mesajı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BulletRide said: Yabancılar bir şekilde toplanır, Lugano, Niang ve Alex dışında hiçbiri büyük kayıp olmaz. Önemli olan yerlilerde gidilecek çözüm, gelirler resmen çeyreğine düşecek para sıkıntısı özkaynak olarak çok fazla olur. Yönetim (Hangi yönetim o da önemli) elini cebine atmazsa sanmıyorum yukarıdaki adamların kalacağını insiyatif onlarda olursa. Tabi daha düşen bir takım yok, brainstormdan ileri birşey değil konuştuğumuz finansal fairplay geliyor, öyle kolay kolay elini cebine atma olmaz. City bile Etihad üzerinden sponsor anlaşması vs. ayağına para taşıyor kulübe asdf Ancak benzer birşey ile olursa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BloodyBeast said: semiş alex dia emre selçük topuz caner kesimal lug gg volkan böyle olur işte kadro düşerse bence imkansız bi kadro çünkü bankasyada sadece 23 yaş altı yabancı futbolcular oynayabiliyor. lugano alex dia gg olur. semihede gün doğar ya artık banko ilk 11 oynar o bakımdanda iyi bir gelişme semih adına. emenikede sonunda yuvaya döndü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 23 yaş altı muhabbeti varsa bir Stoch oynar, sözleşmeli oyuncunsa ve küme düştüysen gayet oynar diye biliyorum. Denizlispor 30 yaşında adam oynatıyordu düştükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 düşürüldüğü için sözleşmesi bitene kadar oynayabilir değil miydi kural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 O zaman emenike de samandıra halısahada 10-11 oynar en fazla..o da 24 yaşında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 doğru diyorsunuz ya galiba youla bile oynuo hala da türk mü değil mi bilmiyorum yula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kontratli futbolcular oynayabiliyor 23 yas ustuysede. olay bank asya takimlari sadece 23 yas alti yabanci futbolcu alabiliyor. ha ama her turlu mac kadrosundaki max. yabanci sayisi 3 oldugundan bir cok futbolcu gidecek ya da fener gondermek zorunda. zaten cepten yiyecek fener butun sene ligtv uefa vs.gelirleri olmadigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar