Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

"Biz suçluyuz ama düşersek ekonomi batar o yüzden ceza vermeyin"

şu açıklama rezalette son nokta heralde. yönetici bile açıklasa adamın görüşü de geç, ama kulüp resmi açıklamasıysa iyi ki fenerli değilmişim.

ne kadar tek takıma yüklenilmesine karşı olsamda şu açıklama ve ajitasyon cidden kendini rezil etmekti
Mesaj tarihi:
Açıklamanın işine gelen küçük bir kısmını buraya koyup daha sonra şu açıklamayı savunacak ağlamışlar vs.. asıl siz ağlamayın elinizi kıçınızdan çekin bi zahmet de tam metni okuyun varsa anlamadığınız bir yer kelime kelime anlatmaya çalışırım.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Açıklamanın işine gelen küçük bir kısmını buraya koyup daha sonra şu açıklamayı savunacak ağlamışlar vs.. asıl siz ağlamayın elinizi kıçınızdan çekin bi zahmet de tam metni okuyun varsa anlamadığınız bir yer kelime kelime anlatmaya çalışırım.

Bıdıbıdı yapıp sonunda altı çizili ağlamışlar işte ....
küçük dediğin kısım da baya final paragrafı altı çizili şekilde.
Mesaj tarihi:
of of aciklama bastan sona failmis.

tff nin aldigi karar mutlak degil midir dersin, mahkeme bitmeden karar verilemez mi (? lol ?) dersin, karar verirken anadolu kuluplerinin ekonomisini de dusunun mu dersin, sosyal sonuclari da mi gozetin dersin...

http://www.fasulyeden.com/wp-content/uploads/2009/04/themis2.gif

bir tane hukukcu yok mu kulupte cikip su themisin ne anlama geldigini anlatsan bunu yazanlara.
Mesaj tarihi:
aziz gerçekten biliyosa anlatsın şu son 13 yılı. ne kadar pislik varsa bu sene toptan temizleyelim.belki 1-2 sene götü doğrultamazlar ama sonra dönerler zaten süperlige.en azından tiyatro izlemeyiz artık.
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:

aziz gerçekten biliyosa anlatsın şu son 13 yılı. ne kadar pislik varsa bu sene toptan temizleyelim.belki 1-2 sene götü doğrultamazlar ama sonra dönerler zaten süperlige.en azından tiyatro izlemeyiz artık.

ne anlatacak ki? kendi yaptıklarını mı anlatacak sanıyoruz? sıkacak o böyle etti bu şöyle etti ben ve fenerbahçe 13 senedir en temiziz bu sene beni bulaştırdılar valla suçsuzum diyecek.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

of of aciklama bastan sona failmis.

tff nin aldigi karar mutlak degil midir dersin, mahkeme bitmeden karar verilemez mi (? lol ?) dersin, karar verirken anadolu kuluplerinin ekonomisini de dusunun mu dersin, sosyal sonuclari da mi gozetin dersin...

http://www.fasulyeden.com/wp-content/uploads/2009/04/themis2.gif

bir tane hukukcu yok mu kulupte cikip su themisin ne anlama geldigini anlatsan bunu yazanlara.

o da içerde
Mesaj tarihi:
Esh said:

BloodyBeast said:

ne anlatacak ki? kendi yaptıklarını mı anlatacak sanıyoruz? sıkacak o böyle etti bu şöyle etti ben ve fenerbahçe 13 senedir en temiziz bu sene beni bulaştırdılar valla suçsuzum diyecek.

gözünün çapağını yiyem hakim ağabey de dermi ki
Mesaj tarihi:
2001 de ankaragucune nasil tesvik yolladigini, spor yazarlarini nasil tehdit ettigini, hakem odalarini basmanin puf noktalarini, ligtv kablolari nasil kesilir, ermani nasil kovdurdum falan. bunlari anlatir.
Mesaj tarihi:
Psikolojik baski nedeniyle kabul ettim demis , simdi reddediyormus Ibrahim Akin. Saf herif heralde bastan cok korktu hemen itiraf etti simdi kurtulabilecegine inaninca Aziz`e falan bakip kivirmis :D
Mesaj tarihi:
İ.Akın: Savcının itiraf halinde tutuklanmayacağım beyanı ve uyguladığı psikolojik baskı nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim.

ahahahahhahahahaha

icerde serdal adali ne yaptin sen git reddet yaktin bizi cekmistir.

manyak misin abicim? bi halt yemediysen neyi itiraf ediyon? yoksa bi sucun cikican zaten ahahhaha. of of of of.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...