Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ama bak eğer düşeriz de siz bu sefer de şampiyon olamazsanız kaçacak deliğiniz yok. :D Olur da Bursa, Antep falan yanlışlama şampiyon olursa BJK, FB ve TS'nin olmadığı bir ligde, çok fena yani... :D
Mesaj tarihi:
tahminim bankasyada 2 ayrı grup oluşturulacak ve düşen takımların 1. lige çıkmaları için en az 6 takım falan alınacak.

iki grubun da ilk 3 ü alsalar yetiyo zaten.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

bukadar kafa takımlar al aşağa edilirse,gs seneye şampiyon olunca kutlarmı acaba?

şike yaparak şampiyon olunca kutlama yapılıyorsa, temiz ligde şampiyon olunca da kutlanır. Kaldı ki kutlanmaması ligdeki diğer takımlara saygısızlık olur zaten
Mesaj tarihi:
fotoşoklu komple: beşiktaş düşerse, demirören istifa eder muhtemelen ve kaos dönemi başlar. sonra murat aksu seçilir ve paralar aklanır.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

TD)Pentagram said:

bukadar kafa takımlar al aşağa edilirse,gs seneye şampiyon olunca kutlarmı acaba?

şike yaparak şampiyon olunca kutlama yapılıyorsa, temiz ligde şampiyon olunca da kutlanır. Kaldı ki kutlanmaması ligdeki diğer takımlara saygısızlık olur zaten

yahu demek istediğimi bal gibi anladın.Sen feneri,beşiktaşı,trabzon ile değilde, kasımpaşa karabükle yarışıp şampiyon olmak aynı hazı verirmi.ben olsam gs yönetiminin yerinde,önemsiz davranırdım.
Mesaj tarihi:
Yahu kutlamayın siyah giyinip gidin demiyorumki.Sadece yüzyıllardır yarıştığın takımlar yokken,kazanılmış şampiyonluk %50 havasını kaybeder.Yoksa tabiki okadar maç yapıp kazanmış kutlamak haktır ama bence dozajı düşük tutmak daha ağır başlılık olur.
Mesaj tarihi:
Bu arada Aziz'in tutuksuz yargılanmasına karar verilmezse kefaletle serbest kalsın diyorlarmış.

Çok saçma değil mi? Kaçma ya da kanıt örtbas etme olmasın gerekçesiyle tutukla, sonra "sen bana 1 milyon tl ver git istediğin kanıtı ört istediğin yere kaç" mı diyecekler?
Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım "son 13 yılı açıklayayım size" demiş, gerçi şikeden bahsetmemiş daha çok usulsüzlükleri sponsorları falan belirtmiş ama hadi bakalım:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25233418/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...