Ren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 meks peyn 1 oynayacağım. http://www.reelcomix.com/admin/admin_images/max-payne-1.jpg görüşürüz
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 genelde hep böle not amused ifade ile geziniyorum ve aklıma maz payne geliyor.
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 max payne deyince aklima 1deki ipin uzerinde yuruyup bebek sesine dogru gittigimiz bolum geliyor. o zamanlar psikopatca gelmisti, ondan olabilir.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Offf, çok iyiydi o bölüm yaa. Mükemmel bir oyundu lan bu. Valla indirip oynarım yakındaç
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yorucu oyun lan çıktım şimdi spoiler olmasın ama kabus kısmında o ilk karısının sesine giderkenki kapıya açmak için yaklaştığında zat çat pat diye gelen 3 tane kalas ve yandaki cam kırlması priceless
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 offf bi ara indirip oynayayim ben de
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu oyun ilk ciktiginda o zamanlar ilk tv de bi adam onizleme veriyodu, yaz gunuydu, bende yemegi yeni yemisim, karpuza fazla yuklenmisim, mide davul gibi olmus, tv seyrediyorum, arkadaslar aricakta cikcaz disari, nese ben bu adamin oynayisina dalmisim, tabi gozler ekrana kitlenmis filmmi izliyom oyunmu izliyom belli degil o derece deli manyak geliyo tabi o zamanlar. slow motion, bi yandan dusunuyom bilgisayar bunu kaldirirmi diger yandan pederden nasi ekran karti parasi asiririz diyorum, arkadaslar o sirada deli gibi ariyolar beni gel lan artik fln diye ben duymuyorum tabi telefonu. sonra iniyom assagiya, gorduklerimi anlatiyom agizlari acik dinliyolar. sonrasinda pes fln oynamistik heralde.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nostalji yapmak isteyen hatırlama up'ı yapayım bir bitti ikiye geçiyorum ben sçsgşzbye
Öne çıkan mesajlar