Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: fifayı pesden daha cok seviom,pesin adına gıcığım :Sforum tarihinin en sapık mesajı. hiç utanmıyormusun kardeşim
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hede anadoluya laf atma bari ,yaygın olan bir kesim var ama söylersem kıyamet kopar ,onun için sesimi çıkartmiim
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 chagy said: ya tartışmışsınız ancak, konu tamamen troll değil mi zaten. gerçekten böyle bir şey olmuş olabileceğine inanmıyorsunuz değil mi? yoksa ben mi çok iyimserim? mesele troll olup olmaması değil. şu konuyu açanı banlayın zeki konuyuda silseydi ya da kilitleseydi şöyle bir tartışma yaşanmayacaktı böyle salak insanlarla. kimse kusura bakmasında zaten reklam alınmıyor bilmemne yapılmıyor hani bir kazanç için burada değil bu topluluk. gerek yok.
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi aramızdaki fark şu ben anadoluda ensestlik yaygın dediğimde sen bunu hakaret olarak algılıyorsun ben ise sadece sıradan kültürel bir durum olarak görüyorum
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: hede anadoluya laf atma bari ,yaygın olan bir kesim var ama söylersem kıyamet kopar ,onun için sesimi çıkartmiim Aleviler diyeceksin? Ki kıyamet kopmaz. Mümkünse biraz uzaklaş bilgisayarından insanların seni korkutmadığı hayali bir dünya yarat kendine.
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 girmeyim girmeyim diyorum şu topice sonra sinir olup bakıyorum tekrar ya allam yea.
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: oha o nerden çıktı lan:S Hobbitler?
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 iyice zıvanadan cıktı senin mesajların sana cevap yazmıyorum artık,yazıklar olsun diyorum sadece.. açıklama:sadece savunma amaçlı değil,asıl ensest vakalarına güneydoğu anadoluda rastlanıyor,başlık parası sebebiyle diyecektim vazgeçtim herif direkt crit attı harbi yuh
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: olm yaşım sizi niye ırgalıyo forumda bazıları biliyo yaşımı ,siz konuyu saptırmayın şimdi,yaptığınız rezilliklere kılıf arıosunuz lan,o kadar sapık mesajınızdan benimkileri ayıklamayın,herifi resmen enseste teşvik eden mesaj yazın sonrada pink birader yaş kaç,bişe dicem de dasaa ensemde hata yapsada banlasam modunda onun için,siz kendinize yapın yakıştırmayı ben onaylıyım hadi bakim ben buranın şerifi değilim..
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu ne lan atın bu ikisini
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Shean said: seviyorsan git konuş bence lanet olsun ki denmiş.
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: iyice zıvanadan cıktı senin mesajların sana cevap yazmıyorum artık,yazıklar olsun diyorum sadece.. açıklama:sadece savunma amaçlı değil,asıl ensest vakalarına güneydoğu anadoluda rastlanıyor,başlık parası sebebiyle diyecektim vazgeçtim herif direkt crit attı harbi yuh Welcome. Üstü kapalı küfür ediyorum sana şuan böyle gitmekle alakalı bir küfür düşün işte onu söylüyorum sana. Bak buda kurallar dahilinde negzl. Şerife yüklenme bu arada kkthxbye
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 forum iyice sapık oldu töbeeee. biri cleanse filan atsın .
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 babam içeri girdi ve arzuyu yalamaya başladı
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şimdi bir sandbox düşünün,oyun gümbür gümbür giderken,bazı herifler çıkıp,ya oyuna shop eklense,atı ordan alsak atı da bizide öldürürereroro ,sonra şehirde guardlar çok etkisiz herkes silindir gibi bizi ezeooo diyenlerle,yani bazı mesajlara cevap verenler arasında bir fark göremiyorum.
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 çocuğun banlamadan önce kızın fotosunu alsaydık
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Adam niye banlendi hiç anlamadım.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Aluriel said: iksmen, tafircan, bu topiği açan falan hep aynı tip büyük ihtimalle.. manyak mıdır nedir anlamadım. var bi sorunu ama. gelir gene geri merak etmeyin. bu yüzden banlendi bence.
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 babamdan harçlık istedim ve pis pis gülmeye başladı..
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 evet bende kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum arkadaşlar,aynı herif açıyor belkide bütün topicleri,kimsenin kalbini kırmamaktır amacım,ama işte bazen damarıma dokunuyorlar :p benimde bir püskevitim olsun istemiştim aslında
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 SeaGle said: Cocuk senin suratına bakarken utanıyor mu hiç? Örnek al. AHAHAHHAHAHA
Öne çıkan mesajlar