Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatilde kiz kardesimle birlikte..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha eşekle ilişki ha ensest ikiside aynı pislik Yüce Allah ıslah etsin,boşuna dememişler,köylünün eşşek s...şehirlinin de g.. vermeyeni olmazmış die:D ucu bize de dokunuo ama,şehir yaşamı bütün ahlak ıvır zıvırı değiştirio üstadım
Mesaj tarihi:
ülkemizin gerçeklerine yabancının, ecnebinin, gavurun gözlükleri ile bakarak çözüme ulaşamazsınız!

ondan sonra neden %50 diye şaşırırsınız!!!!

%60 da olur %70de olur!
Mesaj tarihi:
pinkporing said:

ha eşekle ilişki ha ensest ikiside aynı pislik Yüce Allah ıslah etsin,boşuna dememişler,köylünün eşşek s...şehirlinin de g.. vermeyeni olmazmış die:D ucu bize de dokunuo ama,şehir yaşamı bütün ahlak ıvır zıvırı değiştirio üstadım

ya şu postlar bu konu flm nedir ya?

insan gibi bir üyelik sistemi oluşturulsa şu forumda artık, hayır frmtr'ye taşınalım komple o olsun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Forum olayı zaten özgürce gelip tartışma üzerine kurulu. Bir ara üye gelmiyordu yeni, zar-zor atlattık zaten o günleri.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Forum olayı zaten özgürce gelip tartışma üzerine kurulu. Bir ara üye gelmiyordu yeni, zar-zor atlattık zaten o günleri.

tartışmak ayrı tartışmaya çalışmak ayrı muratcım lütfen.

robin hoodluğa gerek yok.
Mesaj tarihi:
herif bacısına sarkıo,adam bana gider yapıyo,konuyu saptırmak içinmi geldin lam sen
edit:bide sırf mmo var die giriom zaten,yoksa forumtr dh ora bura farkmaz yani,garbage olmaz 2.el oto olur dh de o yani gözümde sdsdsdsd
Mesaj tarihi:
ya arkadaş mantığınıza şimdi ha,o kız o şekilde gel sırtıma sür dediğinde filmi kopmuş elemanın zaten,boşuna hede hödö etmesin,otokontrole tecavüz etmiş herif resmen,sayfalardır neyi tartışıyoz yav?
Mesaj tarihi:
ha sen adam kıza sürttürsün mü diyordun?

bayağı ağır sapıklık o yahu..

enseste yeşil ışık yakmışsın, devirmedik tabu bırakmamışsın..

rezillikte yeni sınır çizildi.

pes doğrusu!!
PES
Mesaj tarihi:
pink kaç yaşındasın abi , yanlış anlama sadece meraktan soruyorum hiçbir art niyet yok sosyolojik analiz açısından.Bir kerede burda cinsel yönden sağlıklı bir konuyu tartıştığımız arkadaşımız 16 yaşında falan çıkmıştı
Mesaj tarihi:
Abi kapatın şu konuyu ya,böyle bi sapıklık var mı arkadaş adam kız kardeşine hallenmiş onu anlatıyor.Yapma kardeşim bırak git artık keraneye mi gidicen eve mi çağırıcan ne yapıyosan yap ama şu düşünceleri aklına sokma bi daha.
Mesaj tarihi:
ya tartışmışsınız ancak, konu tamamen troll değil mi zaten.

gerçekten böyle bir şey olmuş olabileceğine inanmıyorsunuz değil mi? yoksa ben mi çok iyimserim?
Mesaj tarihi:
olm yaşım sizi niye ırgalıyo forumda bazıları biliyo yaşımı ,siz konuyu saptırmayın şimdi,yaptığınız rezilliklere kılıf arıosunuz lan,o kadar sapık mesajınızdan benimkileri ayıklamayın,herifi resmen enseste teşvik eden mesaj yazın sonrada pink birader yaş kaç,bişe dicem de dasaa ensemde hata yapsada banlasam modunda onun için,siz kendinize yapın yakıştırmayı ben onaylıyım hadi bakim
  • Yeni Oluştur...