pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ha eşekle ilişki ha ensest ikiside aynı pislik Yüce Allah ıslah etsin,boşuna dememişler,köylünün eşşek s...şehirlinin de g.. vermeyeni olmazmış die:D ucu bize de dokunuo ama,şehir yaşamı bütün ahlak ıvır zıvırı değiştirio üstadım
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ciddi söylüyorsun ama sanki ironi gibi göstermeye çalışıyorsun
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hedehodohop said: tafir efendi biriydi ya harbi bak noldu anlamadım http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ülkemizin gerçeklerine yabancının, ecnebinin, gavurun gözlükleri ile bakarak çözüme ulaşamazsınız! ondan sonra neden %50 diye şaşırırsınız!!!! %60 da olur %70de olur!
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: ha eşekle ilişki ha ensest ikiside aynı pislik Yüce Allah ıslah etsin,boşuna dememişler,köylünün eşşek s...şehirlinin de g.. vermeyeni olmazmış die:D ucu bize de dokunuo ama,şehir yaşamı bütün ahlak ıvır zıvırı değiştirio üstadım ya şu postlar bu konu flm nedir ya? insan gibi bir üyelik sistemi oluşturulsa şu forumda artık, hayır frmtr'ye taşınalım komple o olsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yetkililere haber verdim.. önümüzdeki aya uygun bi arsa bulursak inşaata başlayacağız. 10aya anahtar teslim forumtr'deyiz işalla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Forum olayı zaten özgürce gelip tartışma üzerine kurulu. Bir ara üye gelmiyordu yeni, zar-zor atlattık zaten o günleri.
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Aluriel said: hedehodohop said: tafir efendi biriydi ya harbi bak noldu anlamadım http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swfçok eski bu ama yine de hipnoz oldum
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hahahah kaçırıdk konuyu bide şey konusu vardı ablam aniden odaya girip grup seks.. endort albumunu sordu tarzı bişdi.
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GERGE said: Forum olayı zaten özgürce gelip tartışma üzerine kurulu. Bir ara üye gelmiyordu yeni, zar-zor atlattık zaten o günleri. tartışmak ayrı tartışmaya çalışmak ayrı muratcım lütfen. robin hoodluğa gerek yok.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 herif bacısına sarkıo,adam bana gider yapıyo,konuyu saptırmak içinmi geldin lam sen edit:bide sırf mmo var die giriom zaten,yoksa forumtr dh ora bura farkmaz yani,garbage olmaz 2.el oto olur dh de o yani gözümde sdsdsdsd
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya arkadaş mantığınıza şimdi ha,o kız o şekilde gel sırtıma sür dediğinde filmi kopmuş elemanın zaten,boşuna hede hödö etmesin,otokontrole tecavüz etmiş herif resmen,sayfalardır neyi tartışıyoz yav?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kız gel sırtıma sürttür dememiş miydi? yoksa o başka bi hikayemiydi şimdi şaşırdım..
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende onu diyorum zaten,2 redbull çak bişeyin kalmaz:S
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ha sen adam kıza sürttürsün mü diyordun? bayağı ağır sapıklık o yahu.. enseste yeşil ışık yakmışsın, devirmedik tabu bırakmamışsın.. rezillikte yeni sınır çizildi. pes doğrusu!! PES
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fifayı pesden daha cok seviom,pesin adına gıcığım :S
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pink kaç yaşındasın abi , yanlış anlama sadece meraktan soruyorum hiçbir art niyet yok sosyolojik analiz açısından.Bir kerede burda cinsel yönden sağlıklı bir konuyu tartıştığımız arkadaşımız 16 yaşında falan çıkmıştı
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Abi kapatın şu konuyu ya,böyle bi sapıklık var mı arkadaş adam kız kardeşine hallenmiş onu anlatıyor.Yapma kardeşim bırak git artık keraneye mi gidicen eve mi çağırıcan ne yapıyosan yap ama şu düşünceleri aklına sokma bi daha.
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Neden art niyet yok ki? Benim var gayet. Kaç yaşındasın pink?
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya tartışmışsınız ancak, konu tamamen troll değil mi zaten. gerçekten böyle bir şey olmuş olabileceğine inanmıyorsunuz değil mi? yoksa ben mi çok iyimserim?
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olm yaşım sizi niye ırgalıyo forumda bazıları biliyo yaşımı ,siz konuyu saptırmayın şimdi,yaptığınız rezilliklere kılıf arıosunuz lan,o kadar sapık mesajınızdan benimkileri ayıklamayın,herifi resmen enseste teşvik eden mesaj yazın sonrada pink birader yaş kaç,bişe dicem de dasaa ensemde hata yapsada banlasam modunda onun için,siz kendinize yapın yakıştırmayı ben onaylıyım hadi bakim
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yoo gayet olabilir , ayrıca anadoluda ensest ilişki çok yaygın aile içinde
Öne çıkan mesajlar