Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatilde kiz kardesimle birlikte..


ensoferrari

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar, reeldeki arkadaslarimla paylasamayacagim bir konu oldugu icin burada, yuzum maskeli bir sekilde icimi dokmeye ve tavsiye almaya karar verdim..

Biz 4 kisilik cekirdek bir aileyiz ve bir hafta evvel ailecek belege, tatile gittik, babamlar bi odada, biz de kiz kardesimle birlikte diger odada kaldik.. Bu arada kiz kardesimle aramizda 18 ay var, ben 19 yasindayim.. Ne olduysa, tatilde oldu zaten, keske gitmeseydik..

Fazla detaya girmeden ozet gececegim, son gun odadayken, havuza inmeden once kiz kardesim 3 farkli bikini deneyerek tek tek fikrimi aldi, bununla da kalmayarak 2. Denedigi bikinisinin ustunu arkasindan cozmemi rica etti..

Uzun terler doktukten sonra neyseki havuzbasina indik ve guneslenmeye baslarken kiz kardesim yuzustu yatarak kendine gunes kremi surmemi istedi, once gecistirmeye calistiysam da israrlarina dayanamdim ve sirtina krem surmeye basladim.. Iste ne olduysa o anda oldu, kendimi sikmama ragmen sortumun altindaki kabarakliga engel olamadim ve kiz kardesimin gormesine de engel olamadim, kardesimin suratindaki sinsi gulumsemeyi hala unutamiyorum..

O gunden beri kizkardesimle yanyana bile gelmek istemiyorum ve kendimden nefret ediyorum..

Nolur bana akil verin :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...