vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 mokoko said: akbank eksi26 var ben kullandım ara ara da kullanırım.pek sorun yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 eksi26 500 du eskiden şimdi 750 onlerde bır arkadas 250 demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 benim hala 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben anlamıyorum abi kredi kartı olayından hiç. Bonus Kartın avantajı falan var diye extragenç başvurusu yapıcam gidip. Sanal karttır taksit ertelemedir felan. Yanlış mı yapıyorum ? Limiti ne kadar bu garantinin kartının biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hsbc nin kampüs kartında en son limiti 750 yapmılardı ki mezun olduğumu öğrenip harbici kart gönderdiler. limitini 1000 tl yapmışlar herifler, yuh dedim 800e çektim direkman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 madem uçuyoruz gidip bi tane de kart alalım dedim (zira kart meselesinden hoşlanmam). hsbc pegasus kartı dün geldi 500 limit.. evet, öğrenciyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bennnn!!!...zaten yukarda da yazmıştım; ben garanti hesabımın bankamatik kartını kaybettiğimde bana gönderilen bu extra-genç kartını kullanmaya başladım,hesaptan para çekmek için,yani şuan da kredi kartı gibi kullanmıyorum...ama bonusmuş,şuymuş buymuş iyi, ve galiba kart ücreti yok. Twisty said: Garanti'nin extragenç kartı nasıl? Kullanan var mı ?b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya o extra genç kartı bana gönderilmiş gözüküyor bankada taa 2 yıl önce falan ulaşmadı bana. iyi bişey miydi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kart işte...havalı mavalı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 nası havalı ya. limit yoksa pek bi işe yaramıyor. hele kızın yanında bakiye yetersiz derse püüüü. havası batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 @zeper limiti ne kadar extragenc kartının ? ben internetten başvuru yapamadım. Telefonla mesaj attım. Sonra aradım falan müşteri hizmetlerini şubeye gidin dediler. Limiti 300 - 500 ise gidip başvurucam şimdi. Ne kadar limti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 küheylan said: nası havalı ya. limit yoksa pek bi işe yaramıyor. hele kızın yanında bakiye yetersiz derse püüüü. havası batsın. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 valla 100 nakit çekim var da toplam limiti bilmiyorum,baktıktan sonra dönecem...şu kampanyaları varmış ama;) 150 Avea kontörü yükleyene 50 kontör bedava Ücretsiz TTNet Müzik kullanımı KFC'de Burger + Kola 5 Lira Pizza Hut'ta 5 Lira'ya Pizza Menü Interpsport'ta 2. ürün %50 indirimli Gloria Jeans'te 2. kahve ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi başvuru olayı çok kıl bu extragenç için. Şubeye gittim saçma sapan bir form verip sana gelirini sağlayan kişinin kimlik fotokopisi bodrosu zart zurt diyor. Bu bankalar daha düne kadar telefonla bile kredi kartı veriyorlardı. Ne oldu bunlara bu kadar anasını satayım. Almak istemediğinde okulda yapışırlar rahat bırakmazlar. İsteyincede uğraştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bana sormadan gönderdiler:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Pipet said: benim hala 500 yeni kart alırsan benımkının suresı dolmustu yenı cıkarttırdım 750 geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Twisty said: abi başvuru olayı çok kıl bu extragenç için. Şubeye gittim saçma sapan bir form verip sana gelirini sağlayan kişinin kimlik fotokopisi bodrosu zart zurt diyor. Bu bankalar daha düne kadar telefonla bile kredi kartı veriyorlardı. Ne oldu bunlara bu kadar anasını satayım. Almak istemediğinde okulda yapışırlar rahat bırakmazlar. İsteyincede uğraştırırlar. şubeye gitme. int şubesinden başvuru yap yollasınlar eve hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar