Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğrenciye kredi kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben anlamıyorum abi kredi kartı olayından hiç. Bonus Kartın avantajı falan var diye extragenç başvurusu yapıcam gidip. Sanal karttır taksit ertelemedir felan. Yanlış mı yapıyorum ? Limiti ne kadar bu garantinin kartının biliyor musunuz?
Mesaj tarihi:
hsbc nin kampüs kartında en son limiti 750 yapmılardı ki mezun olduğumu öğrenip harbici kart gönderdiler.

limitini 1000 tl yapmışlar herifler, yuh dedim 800e çektim direkman...
Mesaj tarihi:
madem uçuyoruz gidip bi tane de kart alalım dedim (zira kart meselesinden hoşlanmam).

hsbc pegasus kartı dün geldi 500 limit..

evet, öğrenciyim..
Mesaj tarihi:
bennnn!!!...zaten yukarda da yazmıştım; ben garanti hesabımın bankamatik kartını kaybettiğimde bana gönderilen bu extra-genç kartını kullanmaya başladım,hesaptan para çekmek için,yani şuan da kredi kartı gibi kullanmıyorum...ama bonusmuş,şuymuş buymuş iyi, ve galiba kart ücreti yok.
Twisty said:

Garanti'nin extragenç kartı nasıl? Kullanan var mı ?
b
Mesaj tarihi:
@zeper
limiti ne kadar extragenc kartının ?
ben internetten başvuru yapamadım. Telefonla mesaj attım. Sonra aradım falan müşteri hizmetlerini şubeye gidin dediler. Limiti 300 - 500 ise gidip başvurucam şimdi. Ne kadar limti :)
Mesaj tarihi:
valla 100 nakit çekim var da toplam limiti bilmiyorum,baktıktan sonra dönecem...şu kampanyaları varmış ama;)

150 Avea kontörü yükleyene 50 kontör bedava
Ücretsiz TTNet Müzik kullanımı
KFC'de Burger + Kola 5 Lira
Pizza Hut'ta 5 Lira'ya Pizza Menü
Interpsport'ta 2. ürün %50 indirimli
Gloria Jeans'te 2. kahve ücretsiz
Mesaj tarihi:
abi başvuru olayı çok kıl bu extragenç için. Şubeye gittim saçma sapan bir form verip sana gelirini sağlayan kişinin kimlik fotokopisi bodrosu zart zurt diyor. Bu bankalar daha düne kadar telefonla bile kredi kartı veriyorlardı. Ne oldu bunlara bu kadar anasını satayım. Almak istemediğinde okulda yapışırlar rahat bırakmazlar. İsteyincede uğraştırırlar.
Mesaj tarihi:
Twisty said:

abi başvuru olayı çok kıl bu extragenç için. Şubeye gittim saçma sapan bir form verip sana gelirini sağlayan kişinin kimlik fotokopisi bodrosu zart zurt diyor. Bu bankalar daha düne kadar telefonla bile kredi kartı veriyorlardı. Ne oldu bunlara bu kadar anasını satayım. Almak istemediğinde okulda yapışırlar rahat bırakmazlar. İsteyincede uğraştırırlar.

şubeye gitme. int şubesinden başvuru yap yollasınlar eve hemen.
  • Yeni Oluştur...