Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğrenciye kredi kartı

Rerore

Öne çıkan mesajlar

bennnn!!!...zaten yukarda da yazmıştım; ben garanti hesabımın bankamatik kartını kaybettiğimde bana gönderilen bu extra-genç kartını kullanmaya başladım,hesaptan para çekmek için,yani şuan da kredi kartı gibi kullanmıyorum...ama bonusmuş,şuymuş buymuş iyi, ve galiba kart ücreti yok.
Twisty said:

Garanti'nin extragenç kartı nasıl? Kullanan var mı ?
b
Sosyal ağlarda paylaş

valla 100 nakit çekim var da toplam limiti bilmiyorum,baktıktan sonra dönecem...şu kampanyaları varmış ama;)

150 Avea kontörü yükleyene 50 kontör bedava
Ücretsiz TTNet Müzik kullanımı
KFC'de Burger + Kola 5 Lira
Pizza Hut'ta 5 Lira'ya Pizza Menü
Interpsport'ta 2. ürün %50 indirimli
Gloria Jeans'te 2. kahve ücretsiz
Sosyal ağlarda paylaş

abi başvuru olayı çok kıl bu extragenç için. Şubeye gittim saçma sapan bir form verip sana gelirini sağlayan kişinin kimlik fotokopisi bodrosu zart zurt diyor. Bu bankalar daha düne kadar telefonla bile kredi kartı veriyorlardı. Ne oldu bunlara bu kadar anasını satayım. Almak istemediğinde okulda yapışırlar rahat bırakmazlar. İsteyincede uğraştırırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Twisty said:

abi başvuru olayı çok kıl bu extragenç için. Şubeye gittim saçma sapan bir form verip sana gelirini sağlayan kişinin kimlik fotokopisi bodrosu zart zurt diyor. Bu bankalar daha düne kadar telefonla bile kredi kartı veriyorlardı. Ne oldu bunlara bu kadar anasını satayım. Almak istemediğinde okulda yapışırlar rahat bırakmazlar. İsteyincede uğraştırırlar.

şubeye gitme. int şubesinden başvuru yap yollasınlar eve hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...