Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biletix hatta bilet sorusu -acil-


FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

yarım saate evden çıkçam onu belirteyim. olayı da özetleyeyim. gömlek cebindeki bilet gömlekle birlikte ütüleniyo, allahı şaşıyo tek yüzünün. kararıyo falan. geçer mi bu? hadi geçmezse, biletix bayiinden bunu alıp yenisini vermeleri gibi bi durum var mı? o da yoksa, priest konseri girişinde bilet satıyolar mıdır?

bu da götü

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Biletlerinizi güvenli ve zamanı geldiğinde kolaylıkla bulabileceğiniz bir yerde saklayınız. Biletlerinizi lamine etmeyiniz. Biletlerimiz basılırken mürekkep yerine termal baskı sistemi kullanılmaktadır. Bilet yüzeyi herhangi bir sıcak yüzeyle veya güneşle temasa geçtiğinde kararabilir. Lütfen biletlerinizi sıcak ortamlardan ve güneş ışığından uzak tutunuz. Organizatörler, gösteri mekanları, spor kulüpleri gibi müşterimiz olan kurumlar tarafından belirlenen kurallar gereğince, bilet satın alma işlemleri sona erdikten sonra iade ve değişiklik yapılmaz. Zarar görmüş, çalınmış, kaybedilmiş biletler Biletix tarafından tekrar basılamaz, değiştirilemez ve/veya iade edilemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ad soyad ve telefon numarasi vermistim bileti alirken. Ayrica cihaz barkodu okuyamasa da, numaralar gozle secilir halde. Almazlarsa sirf yavsakligina almazlar gibime geldi, deniycem sansimi iste dedigim gibi. Olmazsa da belki cagri merkezi falan zorlarim, biletixci kari bi ara belki yardimci olurlar demisti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...