FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yarım saate evden çıkçam onu belirteyim. olayı da özetleyeyim. gömlek cebindeki bilet gömlekle birlikte ütüleniyo, allahı şaşıyo tek yüzünün. kararıyo falan. geçer mi bu? hadi geçmezse, biletix bayiinden bunu alıp yenisini vermeleri gibi bi durum var mı? o da yoksa, priest konseri girişinde bilet satıyolar mıdır? bu da götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 said: Biletlerinizi güvenli ve zamanı geldiğinde kolaylıkla bulabileceğiniz bir yerde saklayınız. Biletlerinizi lamine etmeyiniz. Biletlerimiz basılırken mürekkep yerine termal baskı sistemi kullanılmaktadır. Bilet yüzeyi herhangi bir sıcak yüzeyle veya güneşle temasa geçtiğinde kararabilir. Lütfen biletlerinizi sıcak ortamlardan ve güneş ışığından uzak tutunuz. Organizatörler, gösteri mekanları, spor kulüpleri gibi müşterimiz olan kurumlar tarafından belirlenen kurallar gereğince, bilet satın alma işlemleri sona erdikten sonra iade ve değişiklik yapılmaz. Zarar görmüş, çalınmış, kaybedilmiş biletler Biletix tarafından tekrar basılamaz, değiştirilemez ve/veya iade edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 geçmez heralde bu da di mi? barkod gg sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 gecer ya da gecmez sorusuna hala cevap alabilirim bu arada, telefondan da girebiliyomusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 barkodun olduğu bölge baya baya kararmış. olay, alet okuyabilecek mi okuyamıcak mı. gidip denemeden bilemezsin. belki olayı anlatırsan kapıdaki eleman da alabilir içeri yani anlayış gösterip. her şekilde gidip denemek mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 arkada ki hologram filan sağlam görünüyo şansını zorla bu biletle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ne konseri bilmiyorum bu ama son gittiğim 3 konserde (2008 Metallica, 2010 Cranberries, 2011 Sonisphere) bileti kontrol eden adamın bilet ile toplam geçirdiği süre 1 saniye bile değildi. Bileti alıyor, koparılabilen kısmını koparıyor geri veriyor. O yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 biletix bayisine gittim, barkod okunmuyo denedik onu. Konser alanina gidip girmeyi deniycem, olmazsa yeni bilet -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 girişte biraz diretir ve olayı anlatırsan sorun olacağını sanmıyorum, isim almıyorlar mı satarken? kontrol etsinler orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ad soyad ve telefon numarasi vermistim bileti alirken. Ayrica cihaz barkodu okuyamasa da, numaralar gozle secilir halde. Almazlarsa sirf yavsakligina almazlar gibime geldi, deniycem sansimi iste dedigim gibi. Olmazsa da belki cagri merkezi falan zorlarim, biletixci kari bi ara belki yardimci olurlar demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yiveheh azcik tasak gecip, biletimi cerceveletiriz bunu ahaha diyerek falan da olsa aldilar, beni de iceri aldilar. Mutluyum, priest sever, gorusurunz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ben de olayı heyecanla takip ediyodum gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar