mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 arkadaslar problem su ki yoruldum artik.. okul bittiginden beri pederingonun yanina gidip geliyorum, pek bise yaptigim da yok patronculuk oy amaktan baska, ama gecen sunu dusundum, evlendigim zaman karima araba alirken pedere mi daniscam? thats bullshit, 2 secenek var, ya bu sekilde devran donmeye devam edecek ya da kendi ayaklarim kasicam ); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rahatlık bir zaman sonra rahatsızlık vermeye başlıyor. Maddi açıdan rahatsan ve illaki baban işi sana bırakacak bir zaman sonra (nasılsa ölümsüz değil baban). Sende bu arada iş her neyse şöyle geliştireyim dur şöyle yapayım diye kafa patlatacağına, bambaşka şeylere kafa patlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Babanı devir şirketi ele geçir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: pederingo babafingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 evlendiğin zaman karına neden araba alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 esas sen niye almiyorsun yani araba bu anormal bise almiyorum burada kendi ayaklari uzerinde duran ve +40k kazanan arkadaslar var ise beni biraz aydinlatabilirler mi? yardima ihtiyacim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ben 60k üstüne bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 gosh said: ben 60k üstüne bakıyorum 60k kapsar +40k olduguna gore sen de beninaydinlatabilirsin kac yasinda gectin 40k esigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: ama gecen sunu dusundum, evlendigim zaman karima araba alirken pedere mi daniscam? yazının anafikriyle süper ironik olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: gosh said: ben 60k üstüne bakıyorum 60k kapsar +40k olduguna gore sen de beninaydinlatabilirsin kac yasinda gectin 40k esigini 3 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o my gosh ahaha sen benimle dalga mi geciyorsun arkadasim surunmeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 konu başlığıyla içerik bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 my gosh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 neyden yoruldun kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 para fazla gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 O değilde hepiniz no-lifersınız. Para kazanıyorum diyeninizde tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 40k+ kazanıyorsun da o yüzden mi 50 euro peşindesin wow bölümünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 BIG PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Aluriel said: 40k+ kazanıyorsun da o yüzden mi 50 euro peşindesin wow bölümünde? boyle boyle 40k oluyo iste ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Aluriel said: 40k+ kazanıyorsun da o yüzden mi 50 euro peşindesin wow bölümünde? yavaş yavaş kendi ayakları üzerinde durmaya başlıyor işte adam. böyle böyle yükselicek. o değil de geçen bi konu vardı arkadaşları çok zengindi ama kız arkadaş yapamıyordu. lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 püh ben 39k kazanıyorum yardımcı olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 burda kendi ayaklari uzerinde duran yok galiba o halde aynen dewaaam pederBank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kendi ayaklarının üstünde duran adamlar şuan çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 pazar gunu ne is yapiyolar kanka saka misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yeni uyandım hacı, bütün haftanın yorgunluğu. buyur ne lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar