Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hakket beni sıkmaya başladı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ozlemisim:) Basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Guzel basladi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 En iyi yaz dizisi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bu yaz iyi dizi yapti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Şu adamların iş yapma şekillerine hep özenmiştirim. TR'de bu şekilde davranmaya kalksan seni döverler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 renewed for a sixth season Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 rachel ın neden memeleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Bir karakter ancak bu kadar iyi kurgulanabilir ya. Ve bu kadar iyi bir iş ortaya çıkabilir. 5. sezonu harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Bu sezon iyi gidiyor. Ilk iki sezonun kalitesine ulasamadi ama hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 louis bu sezon yargılıyor resmen.. diziyi onun için izliyorum ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 jack, doktor, kız kardeş, siyah donna falan yeni karakterler iyi. keşke hardman daha fazla karışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 racheli kısınca bölümler güzelleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Rachel, Rachel, her yerde Rachel... Kovun artik bu kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 rachelın olduğu kısımları çıkar 10 numara bölüm. rachel ile 5/10 sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 rachelde az meme olsa.. 10 üzerinden 10 verirsiniz alalhsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Racheldan kurtulmanin ayagini yapmislardir insallah son bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Louis kadar döneği yok be. Adam bildiğin Burhan Altıntop sdf Harvey'ye yaranmak için yapmadığını bırakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Sonunda be, bes sezondur bu sahneyi bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ben çok ağladım bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 SPo Yakalanması bana kalırsa avukatlığının sahte olmasından değil,başka bir olaydan.Fırsattan istifade okula başlatırlar sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Karakter basarili. Oynayan adam da yargiliyor. Louis ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 miyaw33 said: SPo Yakalanması bana kalırsa avukatlığının sahte olmasından değil,başka bir olaydan.Fırsattan istifade okula başlatırlar sımdı aynen bu olmasi lazim.. veya ellerinde iki adet dosya vardi birisi mike olabilir. bakti ele geciremedi sirketi basti gecti ispiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Spoiler yapmadığım için kusuruma bakmayın, kim aldıysa thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Ben bu diziye daha yeni basladim ya. Henuz 6-7 bolum falan izledim ama biraz baydi sanki birakmanin esiginde gibiyim. Devam edeyim mi? Sariyo mu ileride yoksa ayni rolantide mi ilerliyo dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar