Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 özellikle beyaz renk arabalarda çok efsane duruyor şu arabayı bile efsane yapıyor http://img686.imageshack.us/img686/7889/cruze.jpg çoğu arabada görmeye başladım, sonradan yapılan bişey sanırım yaz günleri sııntı çıkarır mı diye geyik başlatayım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 siyah renk güneşi toplar tavanı kızdırır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kızgın tavan iyidir, pas tutmaz. ne diyeyim abi inan bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://img3.imageshack.us/img3/5559/40044624.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 resmin iki kenarını da siyah kaplamışlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bütün üst kısım gökdelen camı gibi koyu siyah cam olabilse imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.nitrojen.org/data/media/58/Modifiyeli_tofa_ahin_st_ak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Modifiye güzel bişi değil. öptm kib byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yav said: bütün üst kısım gökdelen camı gibi koyu siyah cam olabilse imba olur eed bu çok güzel oluyor. sanırım zafira'larda var bu tam cam tavan olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 beyaz c180 de gördüm bende baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 c180 deki sunroof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Sunroof ayı panaromik açılabilir cam tavan ayrı abi. Karıştırmayalım birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Cruze o jant o egzoz ve siyah tavanla tam bir apaçi arabası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Egsoz ve tavan ok de, jantlar cidden sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 önce fotshopla similasyonunu yapcan ki uygulamada hüsran olmasın http://i.imgur.com/LSapI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Dartanian said: Cruze o jant o egzoz ve siyah tavanla tam bir apaçi arabası olmuş. Bir de Kia'nın bir modeli var tek kapı sanırım; koltuğuna oturan kendisini 911 sürücüsü sanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Panaromik cam tavanlı bir araba alacak paran yoksa hiç yaptırma daha iyi. Bence gereksiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Dartanian said: Cruze o jant o egzoz ve siyah tavanla tam bir apaçi arabası olmuş. cruze un düzü de chp kadın kolları minibüsü gibi duruyor. hiç alınmaması daha iyi zaten. bi de bu siyah tavan her arabaya yakışmıyor. ben poloya yaptırdım, panaromik tavanın arkasında kalan ufak yer beyaz sırıtıyordu. ama öyle pek memnun değilim açıkçası. ufak alanda karbon daha iyi giderdi muhtemelen. kuş pisleyince pvc filmin parlaklığı gidiyor tekrar cila atıyorum. allahtan meguiars ultimate detailer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Dartanian said: Cruze o jant o egzoz ve siyah tavanla tam bir apaçi arabası olmuş. Benim de Modifiye Şahin eserimle anlatmak istediğim buydu, katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Gaza geldim; aracıma 20" jant takacağım ben de. Arkaya da bagaj üstü sıpoyler ve alt difüzör taktımmıydı o gaz ile +50HP garanti :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 scenic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Hösstt!.. GRAND Scenic... İsmi bile modifiyeye uygun bee. 4 adet egzoz çıkışını unutmuşum. Hele ki blow-off ile destekledinmiydi... Mr.Hand kıskandın değil mi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 eh, bende araba olmadığından kıskandım sdgsdgsa 1:18 model arabalar sayılmıyo di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bendeki 1:72 Bendeki sayılıyosa seninki hayli sayılır sfdgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar