Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yeni psu ve işlemci aldım vga no signal alıyorum bide bu ekran kartına giden kablo pci kablosu mu olacak.cunku ekran kartın takılabşlcek 2 kablodan biri yazısız birinde pci yazıyor hangisini takıcam hdd ye takıcagım kablonn hangisi oldugu fark ediyor mu ? işlemciyi yeniden mi takıyim ondan da olabilir mi
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Uyani tak farklidir zaten onlar
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yok ikiside uyuyor hdd ye ise şu ince uzun girişlerden bir sürü var dvd rom a da takılan hangisini taktıgımız farketmiyordur herhalde ?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahahha acil işte 40 defa denedim açamadım bişi yanlıs kesin pc açamıyorum deli oldum
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 modeme reset attım ama hala aynı
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ekran kartına giden kablo ne demek ya? fan kablosu var sadece. hdd de ide mi sata mı pata mı belirtseydin keşke.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Red said: hdd ye ise şu ince uzun girişlerden bir sürü var dvd rom a da takılan muhtemelen ide hdd
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hdd kablosu sata bu arada işlemciyi cıkardımda.bu arka kısımdaki yamuk cubuk mudur nese ismi.yamuklar falan var bi etkisi oluyor mu
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahahahah işlemcinin telinden bahsediyorum ya.bazı teller yamulmuş bi sıkıntııs oluyor mu
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi nasıl yamulttunki üstüne hafifçe bıraksan oturuyo lan onlar sen sıçmışsın ağzına bilgisayarın
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 cpu teli derken pin mi demek istedin? böyle mi pinler?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 2-3 tanesi filan ya diğer işlemciyi taktım bişi degişmedi ztn muhtemelen hdd calıstıramıyorum
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pinli cpu mu kaldı ya sen neyi yamulttun hacı ?
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi anlamıyorum ben de cpu teli falan diyo, bi yandan dvd girişleri diyo sonra hdd ye sata diyo. elindekinin bilgisayar olduğundan emin misin :D
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benim kafa da yamuldu haa çalışmaktan.. çok iyi kafam.. hilal cebeci gibi güzel. sen şimdi sorununu yavaşca ve ilkokul öğrencisine anlatır gibi anlatıver abi, cpu teli mi nedir? neden bahsediyorsun, vga mı hdd'mi?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya sordugum soru şeydi psudan hddye baglanıcak kablo.o kablodan bir sürü var.hani herhangi birini takınca oluyor mu sorusuydu psu seasonic herşey calısıo sonuçta goruntu gelmiyor hdd mi işlemcimi ekran kartımı çözemedim
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 uyan elektrik kablosunu tak. olur. zaten her kablo girmesi gereken donanıma oturur.. fool proof onlar.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahahah kurtar beni kharon vga no signal alıyorum onun harii herşey calısıyor gibi
Öne çıkan mesajlar