Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir kapı zili elde etmek:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Valla nekadar boşsun derseniz diyin
fiberimiz koptu serverı açamıyoruz ee gmlik yapamayınca sıkıyor insan malum (re reklam www.noir.gen.tr)
Evde bitane normal kuşlu kapı zili sesi buldum
Sonra acaba bunu söksem ne olur dedim söktüm
Sonra birşey farkettim araya metal aksamlar sokup parçaları devreden çıkarınca kuş kuşluktan çıkıyor

bende aldım havyayı tektek sökmeye başladım kondanstörleri
oldukca ilginç sesler çıkıyor araba alarmı vıcııık vıııcııık diye bağırmaya falan başlıyor söktükce
ilginç bir sonuç elde edersem yazarım paylaşırız:-P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

valla kondanstörleri taktıkca sesde değişiklikler oluyor esası uğraşsan yapılmıyacak iş değil ama hertürlüsünü denemen lazım :)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

az önce fabrika alarmına benzer bişi çıktı
DIDIDIDIDIID diye eühüeheü hastası oldum çok zevkli lan elinize geçerse böyle bi zil tektek koparın büyük tüpleri[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha şahane bi ses çıkıyor gittim astım çalışıyor valla
alarm gibi birşey oldu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

sökenlere tavsiye:P
en büyük bir bir var kocama en alt sağda onu sökün:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

havya lazımsa veriyim 3 tane var :) önemli olan kullanmayı bilmek

Birde odanın bi kenarında bilgisayar bi yanında eşyalar duruyor
arada havyayı çıkarıp akü elektiriği üreten bi cihaz takıyorum o sırada havya soğuyor tabii başka fişe gitmeye üşeniyorum bide:-P havya ısınırken buradayım ehehe[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

kapı zili deyince bizim salak yan komşu kendine kapı zili yapmış aynen şöyle:
zile basıyosun cartlak bi kadın sesi: ayten hanııııım misafiriniz geldiiiiiii lütfen kapıyı açar mısınııııız?

her seferinde aynı nakarat ya insaf ya[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

bence en güzel ve uygunu londra kulesimiydi bi saat kulesinin çan sesi hani 4 notadan oluşuyor 2 defa çalıyor 2.sinde tersten çalıyor sanırım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

Kapı Zili yaz 3425 e yolla

en yeni kapı zilleri gelsin kapı ziline...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

chemic den 2 topic
2 side el ele garbage de

adama karşı bi önyargı oluştu artık... =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...