tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 "roket adam" said: 30k maaş alan insan ben hayatımda tanımadım abi Türkiye'de. cirosu 120M ve uzeri sirketlerde calisan GMY maaslarina bi goz atin isterseniz sirket buyudukce bu rakami grup yoneticileri dahi alabilir..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tafircan said: ayda 3k maas, evi arabasi ve teknesi olmayan 2 cocuklu bir aile icin yuksek bi rakam degil dese daha doğru olurmuş diyeceğim ama 3k bile almıyor lan millet. yok abi bunlar tr'de yaşamasa daha iyi aslında. bizim için dert değil de adamlar uyum sorunu yaşıyor işte.
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: tafircan said: ayda 3k maas, evi arabasi ve teknesi olmayan 2 cocuklu bir aile icin yuksek bi rakam degil dese daha doğru olurmuş diyeceğim ama 3k bile almıyor lan millet. yok abi bunlar tr'de yaşamasa daha iyi aslında. bizim için dert değil de adamlar uyum sorunu yaşıyor işte. benim tr den gitmem problemi cozecekse gideyim sanki gelir ucurumunu savunuyormusum veya sebebi benmisim gibi konusuyorsunuz(; nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda yasamakla turkiyede yasamak arasinda fark var, ne demek istedigimi istanbullular daha iyi anlayacaktir..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 uuu istanbulda minimum maaş 15k imiş!!! abi gitmeniz sizin açınızdan sorunu çözecektir keza toplum içinde ayda 30k ile zengin yaşanamaz yaaaa derseniz kemiklerinizi bile bulamayız. halk dediğim istanbul ama sizin içinde olmadığınız %99.8'lik kısmı.. evet.. onlar Morlock değil abi..
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tafircan said: dasaaa said: tafircan said: ayda 3k maas, evi arabasi ve teknesi olmayan 2 cocuklu bir aile icin yuksek bi rakam degil dese daha doğru olurmuş diyeceğim ama 3k bile almıyor lan millet. yok abi bunlar tr'de yaşamasa daha iyi aslında. bizim için dert değil de adamlar uyum sorunu yaşıyor işte. benim tr den gitmem problemi cozecekse gideyim sanki gelir ucurumunu savunuyormusum veya sebebi benmisim gibi konusuyorsunuz(; nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda yasamakla turkiyede yasamak arasinda fark var, ne demek istedigimi istanbullular daha iyi anlayacaktir.. http://www.swfcabin.com/swf-files/1290717842.swf
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu sorunu ancak zenginligin bizim icin ne anlam ifade ettigini ogrenerek cozebiliriz, azicik asim, agrisiz basim benim icin zenginlik diyorsan, 3k ile de zengin olabilirsin..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yok lan kalıbımı basarım adam şu kadar sene yurtdışında okudum, sonrasında bu kadar süre daha kaldım adamı.. kopukus toplumus.
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yarin bu konuyla ilgili farazi degil rakamlarla konuscam, tek tek link atarak.. oturalim hesaplayalim..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi allaşkına yurtdışında okudum, üstüne bu kadar süre daha kaldım vs adamı mısın? onu da bi söylesene?
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 wow bölümünde vardı bi tane 5k dps yapan tip log phrease spam SDFSdf ahaha hesaplayalım gençler
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi belki turku gibi olacak ama anadoluyu da karis karis gezdim, new yorku, vegasi da, monte carloyu, milanoyu da.. ozlestiri yapmak gerekirse bu konuda eksigim guneydogu anadolu, afrika ve ortadogu.. ben de ulkemizdeki gelir ucurumunun farkindayim, hatta dunyadaki gelir ucurumunun da.. Ama bu konu komunizme kadar gider, onun da farkindayim o yuzden hic dalmayalim, yarin oturur hesaplariz 2 cocuklu ailenin gecimini..
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: abi allaşkına yurtdışında okudum, üstüne bu kadar süre daha kaldım vs adamı mısın? onu da bi söylesene? biraz daha zorlasan adamin tckimlik no sunu da bulucakmissin.
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Marty said: kendimi musluman gibi dusundum, buyunun varligina inandim. simdi cevapliyorum.dua falan edince allah zaten bisey yapmiyo. adeta etkisiz eleman.anca oldukten sonra yakiyo falan. bu durumda senin elemanlara buyucu bulman lazim decurse atabilen. muzcu hoca falan. oyle seyler.bu ne içten bir yorumdur
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 decurse değil abi. remove curse. terminolojiye dikkat edelim lütfen! hepimiz dndciyiz burada.
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pardon. bundan sonra daha dikkatli olurum.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nilepe çok laf etmişinizde o kadar abartılcak değil sizin etrafınız çok fakir demek ki sorry
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ardeth said: wish falan da olur overkill değil mi?
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 inanan inanmayana sallıyo.. inanmayan inanana.. tartışmayın abi isteyen kendi okusun sonra inansın veya inanmasın anaa bu kadar zor bi iş değil bu
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 birahin bu isleri argadasim, bira nie bu kadar pahali bu ulkede, hadi sigarayi anladik da noealceak bu alkoldeki OTV? turizm sektoru kan agliyor
Öne çıkan mesajlar