Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farklı bir uzmanlık alanı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efet kacıncı gorusum ama her gordugumde gulum[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
A Takımı'nda vardı.

"Zenciler iyi mi kötü mü tartışması"

Resim varsa koysun birileri[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
-Merhaba savaşçı.
-Selam büyücü.
-Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm
-Gidelim bab.
Mesaj tarihi:
ehehe güzelmiş lol =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 21 Eylül 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
bunu bilmeyen kaldıysa oda yeni dogacak olanlardır

yeni doğdum, dünyaya ho$geldin yok mu? :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
:lol:[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
oldukça eski bişey bu. nerdeyse 97-98 yılında gördüğüm bişey. o yüzden bir çok kişi bilmeyebilir. baksanıza 6 yıldan fazla olmuş .. ehuehu

( forumun yaş ortalamasının 16-18 oldunu düşününce hiçte şaşılcak bi durum diil :-P )[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
said:
kinetica, 21 Eylül 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
ohaaa!! ohaaa!! ehehe kendisi zaten E.T. gibi parmak uzatıyodu hep:D

zuahhah[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
ben ilk batığımda rexx yeni bir uzmanlık alanı olan photo edtte ilerlemiş ve bir kadına başka bir kafa eklemiş die dusundum ama degilmis alttai yazıyı okuynca fark etti.m[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
  • Yeni Oluştur...