Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dreagloth said: Deron da iyidir ya, kobe nin gelmesi uzak ihtimal olduğu için üzerinde çok durmamak lazım, hem sen olayı tr ligine çekmişsin. Şöyle olsun o zaman, Deron ile tr ligi? Bu olabilir bak. Yani iverson gibi yatmıcaksa harbiden oynıcaksa tabii ki fakat biliyorsun ki deron direk parayı alıp yatmaya geliyor. Sahadan çok reinada göreceklerimiz listesine eklenicek sadece herif.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kobe gelmez diyorum ben konu ile alakalı, tesisleri çok daha iyi bir yer seçebilir, ha iş thy den geçiyorsa bilemicem. Durum şu: Kobe+bjk = avrupadaki hangi kupa ise + lig Kobe + fb? efes? = eurolig + lig deron+bjk = lig
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu böyle gibi hemen hemen. Fakat bu denklemde bir tek adam yatmıcak keyif yapmıcak nbade nasıl oynuyorsa oyle azimle oynıcak.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 temizleme operasyonları başlamışken mesela bjk nin de transferlerinin kaynağını araştırırlarsa aslında ilginç şeyler çıkabilir gibi geliyor... adamların başarısı yok transferi bol
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bence Deron + Kobe + Nowitzki gelirse Beşiktaş'a pota altına da Serhat'ı alırlarsa şampiyon olurlar.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Öte yandan bence Kobe gelirse Türkiye'de iş yapmaz, Beşiktaş şampiyon olamaz.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dreagloth said: ok anlaştık. fakat deron gelirse ve bjk şampiyon olursa ben dürüm degil 1.5 iskender istiyorum. Yer kızıltoprak nur kebap hatta bak ucuzda hem. Yaz bir kenara lazım olacak.
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Khelben said: Öte yandan bence Kobe gelirse Türkiye'de iş yapmaz, Beşiktaş şampiyon olamaz. ona şüphe yok zaten
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 3 iskender alırım sana birini bana verirsin.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Baba bana da ısmarlasana bi iskender?
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mithat, iddia koşullara doğarsa, seni halı saha maçına aldırıcam garanti, ama tüm ebine 1`er iskender kabül mü? :)
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kobe beşiktaşa gelsin ve beşiktaş 'türkiyede' şampiyon olamasın ben herkese iskender ısmarlarım ve bunu kanıt olarak kullanabilirsiniz.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya da dur ağır oldu, 4v4 lük basket maçına gelenlere olsun.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Hadi basket bölümü müdavimlerine olsun? yazdığım 3`lü denklem içinden her hangi biri olursa.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Deron =türkiye durumunda mı yoksa kobe =türkiye durumunda mı bılmıyorum fakat deron = türkiyede bi sana ısmarlarım valla :D
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://foodys.eu/wp-content/uploads/2009/12/chickenout.png
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Hala ne biliim ben adam oynıcak mı yatıcak mı iverson gelince 25 ppg ile oynar dedim duruma bak :D
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şartlar istediğin gibi olursa zaten.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ohoo çok şike yaparım ben. Şampiyon olamazsa istedigim gibi degildi valla şartlar derim :D
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tek şart var ama; gelen oyuncunun çok iyi oynaması.
Öne çıkan mesajlar