RiddicGun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 zıttırık bi gallente fan videosu olmuş
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bitch falan ayıp oluyo ama... Onun dışında güzel video :)
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 valal guzel ayrica galente diyorsunuz ama sirf taranis ares icin 20 gun kastim ben en iyi ceptor bence 3 irkinda biniyom en iyisi galente
Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Binmediğin Minmatar diye düşünüyorum :P
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "Draco Mortis" said: Binmediğin Minmatar diye düşünüyorum :P benimde asil karekter matar evet en iyi irktir belki ama ceptorlerde galentedir med gemilerde mater bs lerde amarr eger zamanla karekterini buyuteceksen ve mining sevmiyorsan ayani illah sadece pvp yapmak istiyorum diyorsan amarr,matar galente ucgeninde git ama matardan basla ondada onemli olan gemi,gunry ve navigation u perfectlemeye calis yok miningci olmak istiyorum ve buz daglarina mahkum olucam diyorsan bizi hic dinleme kafana gore git http://www.youtube.com/watch?v=ZkHBR4H21VI bu video zaten sarkisini sirf bu yuzden koyduk
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ha birde zaten benim karekter matar birak onu medium large small auto canonspecsialim bile full 5 yania nlican15 milyon gunry 3.5 milyon navigation va ayrica ceptor,dictor,bc,comand ship bile 5 yani daha ne diyeyim sana 0 trade o0 mining 0 endustri
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Şey, gemi cloak iken kitlenemez başkalarına :P (02:40) Solo ceptorde taranis en iyi diyebilirsinde, genel olarak en iyi değil bencede. Tackler olarak en iyi ceptor stiletto bence.
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok o yuzden degil kisa yol tusunu kulaniyorum ayrica 3 ekran farkinda degilim cloak acildi zannetim birde beyt oldugunu biliyorduk canne in
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dogru diyon mete stiletto cok iyi bir ceptor fakat cok zayif ayrica taranis i biz hafif armor yapiyoz armor repair takiyoz boylece orbitte dronlari tankliyo
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Med shiel extender taktınmı o kadarda zayıf olmuyo aslında. Hoş frigate sonucta tank namına çok şey beklememek lazımda 4 med slot ile tek gecerim stilettoyu. Ayrica birde shield fleet ise tadından yenmez. Logiler shield verdigi anda etki ettigi icin rep shield buffer tacklerlar daha bi hoşuma gitmiştir.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 stilettoya zaten dronelar vuramıodu en son ya? ( 1 sene önce falan bindiydim en son ). Zaten patır patır patlatabiliosun onları.
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Warriorlar vurabilio az cokta, ne zaman pesimde cok drone olsa bi yere doru 100km falan acilip hepsini temizler sonra isime gucume bakardim :)
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 en iyi frigate den bahsediyorsak, mutlaka faction tartismasiz, (Dramiel, Daredevil, bloodraiderinkide hic fena degil). BS de ise degisir, bana sorarsaniz kalabalik fleette minmatar (alpha), yada artillery fitli abaddon (alpha+tank) cruiserda tartismasiz minmatar. reconlarda her irk guzel, tactical oluyor zaten recon fleetleri. blackopslarda ise hepsi cok guzel, Sin eski neut domi gibi fitlenebiliyor, Panther hizli warp out ve iyi dmg (dronelarda cabasi), Redeemer dps/tank, widow ise imba jam. bu arada dronelarin damage vurup vuramamasi, scrambler ve web faktorune bagli, zaten bilinen birsey. cok saglam frigate ucurucam diyorsan en basta dedigim gibi gallente matar filan hikaye faction sahane.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Hiçbir şey anlamıyorum ,ne söylediğiniz hakkında fikrim yok ama okuyorum ya zevkle ,apayrı bir terminoloji var bu oyunda hahah
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bence en ii frigate magnate, altın bi kalbi var
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "en iyi frigate ölü frigatetir" dendi mi?
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Suark said: stilettoya zaten dronelar vuramıodu en son ya? ( 1 sene önce falan bindiydim en son ). Zaten patır patır patlatabiliosun onları. claw'ı bile anca warrior t2ler vuruyo be abi
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yakinda dramielide nortlicekler geminin yapisini agirlastirip hizini dusurecekler o zaman ceptorler daha iyi olur zaten bonus karekterlerle ceptor un hizi bizde 7000 e cikiyo dramiel kullananlar sasiriyo gateden kacmaya calistiklarinda evet cruise da tartismasiz matar buna evet derim
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 command bonusunu dramiel de aliyor. Birde o bonusla Dramieli dusun, deadspace fit.
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konu frigate degil ceptordu zaten. Stiletto rulezz. Dağılın.
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ceptor frigate hull degil cunku, titan hull lol.
Öne çıkan mesajlar