Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Was There.. bitches

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Draco Mortis" said:

Binmediğin Minmatar diye düşünüyorum :P
benimde asil karekter matar evet en iyi irktir belki ama ceptorlerde galentedir med gemilerde mater bs lerde amarr eger zamanla karekterini buyuteceksen ve mining sevmiyorsan ayani illah sadece pvp yapmak istiyorum diyorsan amarr,matar galente ucgeninde git ama matardan basla ondada onemli olan gemi,gunry ve navigation u perfectlemeye calis yok miningci olmak istiyorum ve buz daglarina mahkum olucam diyorsan bizi hic dinleme kafana gore git http://www.youtube.com/watch?v=ZkHBR4H21VI bu video zaten sarkisini sirf bu yuzden koyduk
Mesaj tarihi:
ha birde zaten benim karekter matar birak onu medium large small auto canonspecsialim bile full 5 yania nlican15 milyon gunry 3.5 milyon navigation va ayrica ceptor,dictor,bc,comand ship bile 5 yani daha ne diyeyim sana 0 trade o0 mining 0 endustri
Mesaj tarihi:
Şey, gemi cloak iken kitlenemez başkalarına :P (02:40)

Solo ceptorde taranis en iyi diyebilirsinde, genel olarak en iyi değil bencede. Tackler olarak en iyi ceptor stiletto bence.
Mesaj tarihi:
Med shiel extender taktınmı o kadarda zayıf olmuyo aslında. Hoş frigate sonucta tank namına çok şey beklememek lazımda 4 med slot ile tek gecerim stilettoyu.

Ayrica birde shield fleet ise tadından yenmez. Logiler shield verdigi anda etki ettigi icin rep shield buffer tacklerlar daha bi hoşuma gitmiştir.
Mesaj tarihi:
en iyi frigate den bahsediyorsak, mutlaka faction tartismasiz, (Dramiel, Daredevil, bloodraiderinkide hic fena degil).

BS de ise degisir, bana sorarsaniz kalabalik fleette minmatar (alpha), yada artillery fitli abaddon (alpha+tank)

cruiserda tartismasiz minmatar.

reconlarda her irk guzel, tactical oluyor zaten recon fleetleri.

blackopslarda ise hepsi cok guzel, Sin eski neut domi gibi fitlenebiliyor, Panther hizli warp out ve iyi dmg (dronelarda cabasi), Redeemer dps/tank, widow ise imba jam.

bu arada dronelarin damage vurup vuramamasi, scrambler ve web faktorune bagli, zaten bilinen birsey.

cok saglam frigate ucurucam diyorsan en basta dedigim gibi gallente matar filan hikaye faction sahane.
Mesaj tarihi:
Suark said:

stilettoya zaten dronelar vuramıodu en son ya? ( 1 sene önce falan bindiydim en son ). Zaten patır patır patlatabiliosun onları.

claw'ı bile anca warrior t2ler vuruyo be abi
Mesaj tarihi:
yakinda dramielide nortlicekler geminin yapisini agirlastirip hizini dusurecekler o zaman ceptorler daha iyi olur zaten bonus karekterlerle ceptor un hizi bizde 7000 e cikiyo dramiel kullananlar sasiriyo gateden kacmaya calistiklarinda evet cruise da tartismasiz matar buna evet derim
  • Yeni Oluştur...