Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enigmalı cep telefonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Reklamlarda sıkça geçio

Enigma şifreli ceptelefonu kırılması imkansız

teknosada bulabilirsiniz fln.

Bu telefon devletin bizi dinlemesini engellermi cidden?

Nie biri alirki bundan, devlet zarfmı atıo yoksa alanı takibemi alicak
Mesaj tarihi:
o nasıl ya ?
sesi mi şifreleyip yolluyor?
ee karşıdakinde de ondan olması lazım ki çözsün. Anlamadım ben olayı. Ama ses şifreleme yapıyorsa; bu 3.parti bi yazılımlada yapabilirsin sanki ?
Mesaj tarihi:
ayrıntıyı bilmiyorumda

reklamarda hiçmi yudmyadınız

Enigmalı telefonu kimse çözemez teknosada satılıyıor die reklam var sürekli görüyorum mrk ettım nedir bu
Mesaj tarihi:
yoo aynı muhabbet blackberry'lerin mesajlaşma sistemi için geçerli. Encrypted mesaj atıyormuş, Birleşik Arap Emirlikleri " mesajlara bakamıyoruz, halledin yoksa satışınızı yasaklarız " yapmıştı.

Yani gerçekten şifreli olma ihtimali var.

Ancak karşıdakinde de aynı telefon olması gerekiyorsa büyük fail.
Mesaj tarihi:
evet cep telefonlarında ses iletimi dijital olarak yapıldığından bu telefonda kodlayarak yolluyor. Karşı tarafın da aynı telefona sahip olması durumunda şifreli olarak konuşabiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Devlette üst seviye yetkililer özel görüşmeler yapmak için de kullanılıyor bu tür telefonlar. Yanlız söylendiği gibi aynı telefonun karşıda da olması lazım. Devletinkini ya tubitak ya da onunla eş değer bir kurum geliştiriyordu. Enigmalar özel şirket tarafından geliştirilmiş hali.
Mesaj tarihi:
En güzeli 3. parti bir sağlam şifreleme programı bulmak yurtdışı kaynaklı.

Bu arada , Skype-Skype tarzı konuşma yapsak tel ile internet üzerinden , hatta bir de VPN ile bağlansak secure connection ile. Gayet güvenli duruyor sanki , konuşma dinlenebilir mi?
Mesaj tarihi:
açıldı

zaten bu konunun yeri de mobil cihazlar olması lazımdı. gerçi adam yörüngeye gitmiş.
http://forum.paticik.com/read.php?7,5737539,5737551#msg-5737539

kilit
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...