Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 valla bu durumda yalan söylemeyen gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi yok benim durumumda olsan emin ol sen de isterdin 7/24 birlikte takılınca insan bayıyo oh ne güzel almanyadayım yine azıcık kafamı dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 18 yaşında kız arkadaşımın yazlığına uslu erkek arkadaş olarak misafirliğe gitmiştim. annesi gün boyu bana yemekler pişirip pohpohlayıp "aa sen de bizim çocğumuzsun" deyip yattıktan sonra salonda sessiz sessiz yiyişiyoduk, liseli aklı. kızdan 40 puan fazla aldım öss'de diye oluyodu tabi bunlar. yoksa mahalleye sokmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ahlaksız herif. bi de anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 o yaşın mentalitesini örnekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bırak ya, o zamandan belliymiş hayırsız olacağın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 goldbären said: 18 yaşında kız arkadaşımın yazlığına uslu erkek arkadaş olarak misafirliğe gitmiştim. annesi gün boyu bana yemekler pişirip pohpohlayıp "aa sen de bizim çocğumuzsun" deyip yattıktan sonra salonda sessiz sessiz yiyişiyoduk, liseli aklı. kızdan 40 puan fazla aldım öss'de diye oluyodu tabi bunlar. yoksa mahalleye sokmazlar.ahaha, bu benim la>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 otobuste kendisine yer vermeyince yan yan bakan kokona teyze edasiyla soyliceksiniz CIK CIK CIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 iki şık da uymuyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ayrıca daha kötüsünü söyliyim, 18 yaşından hayli büyük hatunla bunu yapmak zorunda kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 18 yaşında kız arkadaşım olsa da babasını öldürüp tatile götürsem yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yetimhaneden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 onlar ölüyo hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 olene kadar zaten, cok yasayip napcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hertürlü gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben gitmem dedim çünkü kız arkadaşım direk ailesiyle geliyor bizle tatile. 21 yaşındayım gerçi ama 19-20 yaşlarında da oldu bu olay ki zaten 18den çokta farklı bir yaşta degilim 18 yaşını üni-1 diye sayarsak. Geliyorlar arada mangal yapıyoruz babasıyla içiyoruz eglenıyoruz arada onlar bize geliyor babamla babası oturup bir büyük içerken bizde hazır onlar bizim evde onların ev boş diye onların evine gidiyoruz . Yani öyle 'ihihihi şeymalardayız' olayına gerek yok erkek gibi kayınpedere gidip merhaba ben kızınızla çıkıyorum dediginizde kovalıyorsa sizi o ilişki zaten yaş yok 'e gelsin bir görüşelim bakalım arkadaşınla' diyorsa tam benim hayat oluyor. TL;DR. : Eğer aileler zaten onaylamıyorsa beraber tatili kasmayın he yok aile izin veriyorsa gitmesine ya da aile geliyorsa bile çok güzeldir o tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 scott pilgrim is dating a high schooler http://www.youtube.com/watch?v=4_BM4KxBJXY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mithat said: Ben gitmem dedim çünkü kız arkadaşım direk ailesiyle geliyor bizle tatile. 21 yaşındayım gerçi ama 19-20 yaşlarında da oldu bu olay ki zaten 18den çokta farklı bir yaşta degilim 18 yaşını üni-1 diye sayarsak. Geliyorlar arada mangal yapıyoruz babasıyla içiyoruz eglenıyoruz arada onlar bize geliyor babamla babası oturup bir büyük içerken bizde hazır onlar bizim evde onların ev boş diye onların evine gidiyoruz . Yani öyle 'ihihihi şeymalardayız' olayına gerek yok erkek gibi kayınpedere gidip merhaba ben kızınızla çıkıyorum dediginizde kovalıyorsa sizi o ilişki zaten yaş yok 'e gelsin bir görüşelim bakalım arkadaşınla' diyorsa tam benim hayat oluyor. TL;DR. : Eğer aileler zaten onaylamıyorsa beraber tatili kasmayın he yok aile izin veriyorsa gitmesine ya da aile geliyorsa bile çok güzeldir o tatil. kına gecesi ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Vay arkadaş ne geniş babalar var şu memlekette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi iyi de geniş bir baba olduğundan haberi bile olmayan babalar var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Adam gayet normal ben kızınızla çıkıyorum demiş daha ne desin tanıştırmış kendini. Kızınızı 25yaşına kadar sokağa çıkarmayıp sonra görücü usulüyle mi evlendireceksiniz geniş kavramınız ne sizin blader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yarın öbürgün o erkek arkadaşıyla bi münakaşa yaşayıp, yanında zırladığı zaman ne bok yicen.. Neden ağladığını bilicen, bi bok yapamıcan veya yapıcan işler daha da boka sarıcak.. Ben demiyorum ki görücü usulüyle evlensin fln .. Birşeyleri yaşıyacaksa gözüne sokmasın babanın.. Sonra gelsin böyle böyle ben ciddi düşünüyorum o zmn eyw.. Ama 18 yaşında da erkek arkadaşını tanıştırmasın bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Her ağlama zırlamayı fesatlık olarak düşünmeye gerek yok ayrıca kızını düzgün eğitirsende bir sorun olmaz sen sorumlusun kızından eyvallahta belirli bir yaştan sonra kendi ayakları üstünde durabilmeli. Ha kız ha erkek iki çocuğunada güvenebilmeli aileler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar