cabot Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Cok iyi maçtı çok berbat bir son hücumdu. Pana macı haketmisti bence son hucum haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 senenin sürprizi oly'den geldi. Finalde adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 siena serisinin başlangıcından beri harika oynuyo adamlar ya. hak ettiler. spanoulis zaten insan değil. ivkovic'e de helal olsun. bugün dorsey çok iyiydi ayrıca. finalde yine cska açık favori olacak da, bu takımın sağı solu belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ne mac oldu arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bu arada Galatasaray finale çıkan iki takımı birden yendi. O yüzden kupamızı verin!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sadri şener olaydı şimdi başlardı kupa kupa diyip, spanoulis'i tartaklamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bu ne abi sayı atamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kapadım ben çok zevksiz şu iki takımı da yenmiştik ya efes satmasa final four'daydık şimdi şanssızlık ki iyi takımlar hep bizim gruplara denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 calla oly'i herkes yendi, nasıl bu tura kaldılar gerçekten çok ilginç 8 mağlubiyet ile adamlar final four gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 oy oy oy..yunanlar eziyor son ceyrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ABİİİİ! aldı lan olympiakos! Siskauskas 0/2 atarak verdi resmen maçı. Ama Spanoulis ve Printezis çok çok iyi ve soğukkanlı hücum etti son topta. Helal be heriflere, tam peri masalı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Oyle bir gun oldu ki son dakikada sampiyonluklar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 evde ben zıpladım sevinçten ya ahaha. helal olsun apaçilere asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 abi yine istanbul, yine unutulmaz bir geri dönüş, yine unutulmaz bir final, Bu şehirde bir iş var. Harika bir maçtı, harika bir son periyottu. Harika bir galibiyet Olympiakos için !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 guernica said: evde ben zıpladım sevinçten ya ahaha. helal olsun apaçilere asdfsdf abi aynen ya, allahh diye bağırıp duvarları dövdüm sevinçten niyeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ohaaa lan harbi cdsini faln almak lazım su macı vayy anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ama spanulis tam bir reyiz. hastasıyım herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 miloş yine göd mü oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bi daha gelmez istanbula asdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tam belgesellik hikaye şu olympiakosun başarısı mükemmel maçtı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 abi cd, dvd falan çıksın alalım. Çoluk çocuğa izletelim ileri de böyle bir final gördü bu ülke diye kusursuz bir geri dönüş ya, CSKA'ya karşı kağıt üzerinde en zayıf rakiplerden biri yapıyor bunu ve kupayı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Cska koçu ile miloş maçı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Yunanlıları günahım kadar sevmem ama su türk halkının mazlumun yanında olma sevdası yuzunden efes sampiyon olmus kadar sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 DarKRideR said: guernica said: evde ben zıpladım sevinçten ya ahaha. helal olsun apaçilere asdfsdf abi aynen ya, allahh diye bağırıp duvarları dövdüm sevinçten niyeyse :D çıldıranga. baya çığlık attım basketten sonra :) Komşu ne de olmasa. Pana alsın isterdim, baktım onlar olmayınca finalde yunanlıları destekledim. Ama kupayı teodosic verseydi direk daha anlamlı olabilirdi. Aradaki koç farkını da görmüş olduk. Orada olmak isterdim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 mal cska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar