Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2011 - 2012

mokoko

Öne çıkan mesajlar

siena ikinci maçta olympiakosu 81-80 yendi, eşitlendi seri. son toplarda baya bi ikram yapıldı karşılıklı. ama oly son topa kadar oynuyo arkadaş, mahmuti reyiz ivkovic'e yol göstermiş.
bu kadar zor geçmesini beklemiyodum bu serinin. yine de siena hala favori, orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı domine ettim baya (aka sallamıyo kimse), ama yazmamak olmaz

Oly Siena'yı ezdi yine son çeyrekte, 76-69. Olympiakos da final four'da böylece. Ağır guts yaptı adamlar seri boyunca.

Üçüncü takım da CSKA oldu. Son Pana-Maccabi maçı tee haftaya perşembe.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

başlığı domine ettim baya (aka sallamıyo kimse), ama yazmamak olmaz

Oly Siena'yı ezdi yine son çeyrekte, 76-69. Olympiakos da final four'da böylece. Ağır guts yaptı adamlar seri boyunca.

Üçüncü takım da CSKA oldu. Son Pana-Maccabi maçı tee haftaya perşembe.
abi gayet siena'nın beceriksizliğiydi bence, ezme falan yok. olympiakos sırf o ambulans sesi sayesinde kazanıyor zaten kazandığı maçları.
Sosyal ağlarda paylaş

mükemmel bir maç oluyor pana - maccabi,

final five olsa keşke, iki takımı da alıp götürseler. Mükemmel oynuyorlar ya,

derken maç bitti, çok tartışmalı olacak bir son ile pana final four'a gidiyor. Mükemmeldi ya maç sonu

abi tribünler kusursuz, pana seyircisi cidden dünyanın en iyisi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sannti
Contract isn't signed yet, although the negotiations are done. Gist to CSKA next season as AK goes to NBA?

MeteAktas76
CSKA Moskova'nın James Gist ile önümüzdeki sezon için anlaşma yaptığı söyleniyor.

twitter'da takip ettiğim avrupa ve nba duyumcularından 1 2 tanesi gist'in cska'yla anlaştığını duyurdular. wtf?

MeteAktas76
Olayı özetlersek: James Gist FBook sayfasına "Seneye CSKA'dayım" yazıyor. D.Lavrinovic "CSKA'ya hoşgeldin" yazıyor. Sonra mesajlar siliniyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...