Kaspar Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 siena ikinci maçta olympiakosu 81-80 yendi, eşitlendi seri. son toplarda baya bi ikram yapıldı karşılıklı. ama oly son topa kadar oynuyo arkadaş, mahmuti reyiz ivkovic'e yol göstermiş. bu kadar zor geçmesini beklemiyodum bu serinin. yine de siena hala favori, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ntvspor yaptı yine yapacağını. maccabi - pana maçı yerine totenham - bolton maçını verdiler. yazık valla. aaa lan ntvde yayınlanıyomuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 oly sienayı fena yaptı,adamları 50 sayıda tutup 25 sayı fark attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bilbao da CSKA'yı yenmiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 meh, bu bilbao da naptıysak daha iyisini yapmaya yemin etmiş resmen. şampiyonu bi tek biz yedik reröre yapacaktık daha, plan buydu halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 vay vay, maccabi-pana maçı çok sağlam geçiyo. panathinaikos çok sağlam oynuyodu ama maçın sonları yaklaştıkça nokia arena'dan çıkamayacaklar gibi bi hava oluştu. 65-64 maccabi önde 4 dakika kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yazdım ve maccabi'nin ivmesini baya güzel kırdım. pana 78-69 aldı, hak etti adamlar. ama bu seriye de beşinci maç olmasa ayıp olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 başlığı domine ettim baya (aka sallamıyo kimse), ama yazmamak olmaz Oly Siena'yı ezdi yine son çeyrekte, 76-69. Olympiakos da final four'da böylece. Ağır guts yaptı adamlar seri boyunca. Üçüncü takım da CSKA oldu. Son Pana-Maccabi maçı tee haftaya perşembe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi siena'ya pis üzüldüm ya, şu turnuvada final four oynamayı en çok hak eden takımdı bana kalırsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kaspar said: başlığı domine ettim baya (aka sallamıyo kimse), ama yazmamak olmaz Oly Siena'yı ezdi yine son çeyrekte, 76-69. Olympiakos da final four'da böylece. Ağır guts yaptı adamlar seri boyunca. Üçüncü takım da CSKA oldu. Son Pana-Maccabi maçı tee haftaya perşembe.abi gayet siena'nın beceriksizliğiydi bence, ezme falan yok. olympiakos sırf o ambulans sesi sayesinde kazanıyor zaten kazandığı maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 mükemmel bir maç oluyor pana - maccabi, final five olsa keşke, iki takımı da alıp götürseler. Mükemmel oynuyorlar ya, derken maç bitti, çok tartışmalı olacak bir son ile pana final four'a gidiyor. Mükemmeldi ya maç sonu abi tribünler kusursuz, pana seyircisi cidden dünyanın en iyisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ulan bugün bi şeyi unuttum diyodum :( statü gereği yarı finalde oly-pana oynayacak bildiğim kadarıyla bu arada. final four'un tamamı güzel de, bu maç çok ayrı duruyo bence. sağlam diamantidis-spanoulis kapışması dönse şöyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Aynı ülke takımlarıyla ilgili bir kısıtlama yok. Eşleşmeler belli zaten; CSKA-PAO / Oly-Barca Çok zor ama olur da PAO-Oly finali olursa şehri terkedin o gün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aa ben faillemişim hakkaten ya, neyse silmeyeyim hem rezilliğim dursun, hem de totem olur belki final için ehe bi maçta sanki öyle bi kural duymuştum spikerlerden, muhtemelen başka bi turnuvayla karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2009'da PAO ve Oly'nin kura şansıyla final-four'da birbirlerine düşmelerinin yarattığı bir kamuoyu yanılgısı var sanırım. O yüzden sen yanlış hatırlıyor da olabilirsin, birisi tv'de yanlış bilgi vermiş de olabilir. Önemsiz detaylar bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sannti Contract isn't signed yet, although the negotiations are done. Gist to CSKA next season as AK goes to NBA? MeteAktas76 CSKA Moskova'nın James Gist ile önümüzdeki sezon için anlaşma yaptığı söyleniyor. twitter'da takip ettiğim avrupa ve nba duyumcularından 1 2 tanesi gist'in cska'yla anlaştığını duyurdular. wtf? MeteAktas76 Olayı özetlersek: James Gist FBook sayfasına "Seneye CSKA'dayım" yazıyor. D.Lavrinovic "CSKA'ya hoşgeldin" yazıyor. Sonra mesajlar siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Final Four'a biletler tükenmiş? nasıl alabiliyorduk ki bitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Final-Four başlıyo bu akşam. 18:00 CSKA - Pana 21:00 Oly - Barça ntvspor yayınlayacak. Yunan takımları alsın istiyorum da, ikisi de favori değiller maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Pana sürpriz yapabilir ya, tam bu dönemlerin takımı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Teodosic İstanbul sendromuna girerse Pana yenebilir, ama çok zor. Cska ezici güç bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 pana eziyor çeskayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nefis mac oluyor ya, simdi de teodosic 0/2 yapti en kritik serbest atislarda 2 sayi onde cska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kerem tunceri 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 of ne kadar kotu kullandi pana son hucumu be ilk finalist cska oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sonlardaki hakem hataları resmen turu getirdi CSKA'ya ama o ne kötü bir son hücum kullanmadır ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar