IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 not: böyle bir forum konusu daha önceden açıldıysa özür dilerim..[hline]So write another ballad Mix it on a Wednesday Sell it on a Thursday It's a love song Do another interview Sign a bunch of lies Tell about celebrities that I despise And sign love songs We sing love songs So sincere So sincere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 5 6 milyon olsa orjinal oyun yoksa download oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Bence Orjinal Oyun tabikide.. ama fuzüliden oyunlarıda orjinal almam.... Orjinal alacağın oyun B.netten veya online oynaya bileceğim oyun olmalı örneğin (Diablo , Warcraft , Freelancer ) gibi ve Wow çıksın oda :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 wanted ama yurtdısındada 5 6 mılyn deılkı ama tabıkı bızım ulkemızde kopya ama orjınal alırsın oyunu ozumnlersın bıtırırsın pahalı nede olsa sonra baska alısın ama kopya olunmca zaten 2 mılyon alıyosun 1 2 tane o zaman oyunların tadını cıkartamıyosun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yurtdışı olaya girince gelir düzeyyi olucak dağılacak konu emek falan yine o yüzden bbişi demiyom :D keşke 5 6 milyon olsa diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Her zaman orjinal ya da en azindan kopya oun aldiktan sonra eger elinizdeki korsan kopya calismazsa sikayet etmemelisiniz. Ki umarim korsan kopya alanlarin o kadar aldigi cd bozuk cikar ki, orjinal alip rahat edenden daha cok para harcarlar. (Ilerde bu endustride calismak istedigimden bu derece karsiyim, tamamen duygusal yani :))[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Buradan orjinal şeklinde aratırsan tartışılmış benzer konuları gorebilirsin.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Sorduğuna bile inanamıyorum ya. Kopya ile orjinal oyun arasındaki tercih sana kalmış. Zevkinin doya doya çıkarmak istiyorsan orjinal alacaksın. Peynir ekmek gibi tüketmek içinde kopya alacaksın. Ayrıca şu da var ki orjinal oyun aldığında eğer bir sorunla karşılaşırsan ve bunu firmaya bildirirsen o karşılaştığın sorun için çözüm ve hatta sana özel patch bile çıkarırlar ama kopyada böyle birşey söz konusu değil.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 tabiki kopya[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 parası olana tabiki orjinal ama ebnim içim kopya çünkü oyunlardan bazen çabuk bıkıyorum bazen zart diye bitiyolar bazen de geçemeyip atıyorum[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 orjinal ama böyle bişeyin AB'ye girene kadar tam olarak ihtimali yok.Ama şimdiki olan şeyler bile türkiye de oyun piyasasının yer etmeye başladığıını gösteriyo.(türkiyeye oyun getiren şirketler)[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Biz ABye girene kadar AB iflas edecek merak etmeyin.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 halflife ve bnet oyunları dışında hiç bi oyunun kopya orjinal farkını görmedim en azından dandik oyunlar apara baymak zorunda kalmıyorum..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar