nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 askerlik şubesine gidip alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 askerlik subesine gidiosun 50% 50% ya oo koç senin zamanın gelmiş diolar alıolar hemen fotonu falan çekip askere şutluolar ilk otobüsle, ailene de haber veriolar oglunuz kars kağızmana gidiyor esyalarını oraya gönderirsiniz. ya da ne arıosun burda senin askerlikle işin yok daha 1 sene cık dışarı diye kovuolar şans yane abi bi kağıt verin bari ? demeyi unutma 2.ihtimal olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 geçen gittiğimde memur sen evli gözüküyorsun dedi. Rizeden bilmemkimle evliymişsin 3 senedir dedi. Aboo dedim ne diyon, nüfus bilgilerini biyerde kullandınmı falan dedi, testis geçiyomuş benimle hırt. Zaten streslii oluyorum o binaya girdiğimde adam yüreğime indirdi bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 askerlik şubesine gidip askerlik durum belgesi istiyorum diyorsun veriyorlar, asker kaçağı falan değilsen 5 dakkada alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar