Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bank Asya 1. Lig Tartışma Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi süper ligde bu sene bir numara yok, diğer maçları da izliyorum bank asya'da :D

çok daha eğlenceli bir lig ya, kısır maçlarında bile bir heyecan var. Bugün Konya-Rize maçı mesela bayağı hoştu.

En azından gerçekten çabalayıp azmediyor takımlar, ruhsuzça oynamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
elazığ'da 3 haftadır sadece 1 puan alabilmesine karşılık halen liderliğini koruyor. Son 5-6 haftadır oynadığımız oyun gösteriyor ki bırak liderliği, playoff ile bile çıkamayız biz

işte bank asya böyle birşey :D bir anda dengeler alt üst olup sıralamalar değişiyor hehe
Sosyal ağlarda paylaş

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/374145_370460276327423_118325551540898_1139814_803260731_n.jpg

imza töreni ardından şuan canlı olarak futbolcularla vs. röportajlar yapıyorlar.

http://www.tvdunyasi.com/tvpencere.php?tv=30

edit: ahahaha daha imza atılmamış, spiker habere gidecek çocuklar ne zaman atılacak diyor, eleman biraz daha bekleyin yazıya dökülüyor diyor ASDASDASDASD
Sosyal ağlarda paylaş

bir elazığlı olarak aynı şeyi düşünüyorum bende asdfds

yapacağı şey belli çünkü, ikinci sınıf elden düşmüş bir ton adamı borçla takıma toplayacak. başarı gelmeyecek, küme düşecez. Yine borçlar yüzünden 3. ligi görecez vs.

ha akıllanmış mıdır? İnşallah akıllanmıştır da başımızı yakmaz. Dün basın toplantısında çok mantıklı konuştu ama bilmiyorum.

http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/02-03-b%C3%BClent-uygun-son.jpg

akıllanmış gibi duruyor mu? :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben sürprizi fazlasıyla bekliyorum son haftalarda, şampiyonluk bizim için halen çok zor ki kimileri 4 hafta önceden şampiyon ilan ediyordu takımı,

bu yolları daha önce hiç görmemiş oyuncularla oynuyoruz. Şampiyonluk yarışını bırak kümede kalma mücadelesi bile vermedi takımın çok büyük bölümü, geçen sene 2. lig şampiyonu oldular ama çok rahat çıktılar oradan, ligin çok üstünde bir kadroydu ve hocaydı osman özköylü

böyle dönemlerde neler yapabileceklerini bilmiyorlar ve bu yüzden özellikle son 5-6 maçtır elleri ayaklarına dolanıyor. Çok kötü oynamıyorlar, ama iyi de oynayamıyorlar. Hedefsiz orta sıra takımları gibiler,

sene başındaki elazığ bildiğin mini barcelona'ydı ya sdafdsa pas oyunları, hücum organizasyonları falan harikaydı. İkinci ligin en iyi hücum takımıyken şimdi 1 atıp, üstüne yatmaya çalışıyorlar şampiyonluk kaçmasın diye,

Hüsnü Özkara kovulduktan sonra açıklama yapmıştı, şehirde çok büyük baskı var ve oyuncularda bu konuda tecrübesiz olduklarından ötürü konsantre olamıyorlar diye, o baskı halen var. orada konuştuğum akrabalarda hep bundan şikayetçilerdi.

bakalım, zor bir dönem, önce sakarya sonra haftaya kasımpaşa yenersek rahatlık gelebilir biraz
Sosyal ağlarda paylaş

karşıyaka-sakarya maçındaki sakaryaspor kadrosu

İlk 11;

55 | Cüneyt ÇELİK 1987 SAKARYA
17 | Yasin Görkem ARSLAN 1988 SAKARYA
26 | Kerem ERYILMAZ 1990 SAKARYA
2 | Berat ÇETİNKAYA 1991 SAKARYA
6 | Salih Dursun 1991 SAKARYA
22 | Onur DEMİR 1989 SAKARYA
93 | Berat Ali GENÇ 1993 SAKARYA
95 | Muhammer BAŞOĞLU 1994 SAKARYA
96 | Hakan TOKER 1994 SAKARYA
20 | Şaban ÖZEL 1988 SAKARYA
19 | İlkay DEMİR 1987 KARTAL

Yedekler;

11 | İbrahim Çağlar ÜRDEM 1992 SAKARYA
15 | Ömer Erdem ŞAMLI 1993 SAKARYA
23 | Aykut DURAN 1993 SAKARYA
33 | Mustafa BAYRAMOĞLU 1994 SAKARYA
72 | Özgür KEDİKLİ 1993 SAKARYA
94 | Alaattin Hamza OK 1994 SAKARYA

bu kadrodan 3 genç yıldız milli takımına çağırıldı.elazığ maçınada sanıyorum aynen böyle çıkılcak. defansın önünde oynayan ve 7 golle sakaryasporun en golcü oyuncusu olan salih dursun kayserisporla anlaştı bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...