Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Db Source yeniden

DIEMASTER

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 16 January 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
ama scp yok =)

Dikkatini çektiyse direk seni http://www.dbsource.net/# adresine atiyor butun linklerde bu ne demek oluor daha yapim aşamasinda :) yani dbsource scriptsiz olurmu bea :P[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR............
Asi vE Mavi

Sosyal ağlarda paylaş

bende desteklerim . hatta destekli yorum Bravo coder . yap bu şeyi en iyisi seninki olcak :) . şaka bi yana ne tür bir destek istersin ? destek veririm sana[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi bende dalga geçiyorum scp bilmemek falanda gerçekten Coder böle bişiy yaparsan sonuna kadar desteklerim ,belki grup bile kurabiliriz Örn:Paticik geliştirme ekibi falan zuzuzuzu :D güsel olurdu...[signature][hline]---------------------
Dw Strong Life Admin
---------------------
Sosyal ağlarda paylaş

coder ikimiz yürütürüz istersen sen tasarımını alırsın ben de asp falan gibi şeyleri yazarım ne dersin?
güzel bi asp sistem kurabiliriz otomatikman yazı ekleme,scp ekleme gibi ne dersin?[signature][hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 17 January 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
Xharloan; adamlar bu forumu o kadar guzel yazmis ki, 3 dakikada 3 mesaj atma diye mesaj editleme fonksiyonu bile var, bilgin olsun dedim :)

saoL. o fonksiyondan haberim var biraz :) ama zoruma gitti aklima gelenleri birde siteye girince yeni gorduğum şeyleri yazmak istedim hemen afedersin canını sıktıysa sil gitsin :)

said:
daniska, 17 January 2004 03:48 tarihinde demiş ki:
http://www.dbsource.net/files/
zeki dusunun hizli hareket edin ;)

bizde düşündük herhalde yazmişiz istersen bir onceki yazilanlari oku.

[Bu mesaj Xharloan tarafından 17 January 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
said:
Baggio, 16 Ocak 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
Xharloan; adamlar bu forumu o kadar guzel yazmis ki, 3 dakikada 3 mesaj atma diye mesaj editleme fonksiyonu bile var, bilgin olsun dedim :)

Post kasııyor abisi olucak o kadar :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...