Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 2 sayfa yetti topikten iğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ortaokulda bizde öyle dioduk köylü kızı alıcan diye sen köylü kızını alıp başkasına tecrübeli hale getirmiş olacaksın ama ahaha ilk fırsatta gider başkasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Dragonutopia said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... adam sonuna kadar haklı kabul etmek istemesek de. topik kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 HighSelf said: bunu diyorum ama bakireliğimi dünyanın en kötü yerinde kaybettim... gençliğime s.çayım sdfkjsd inşaat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hakkaten talihsiz olmuş sdfssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 benim annem babamı birden fazla kez aldatmıştır mesela, pek sevmem kutsal olmayan yapay ilişkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 En kötü yer derken kastettiğin Türkiye'mi yoksa inşaat mı(inşaat neden en kötü yerse)?Harbiden merak ettim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fede said: Dragonutopia said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... adam sonuna kadar haklı kabul etmek istemesek de. topik kitlenebilir kitlenebilir, en içten yorum gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Dragonutopia said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone..."Her sevgilim versin, karım bakire olsun"cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gayet saçma bir düşünce ama.tabi kişinin kendi bileceği iş bir kızın 30 yaşına kadar bakire olması beni kıllandırır açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Red said: bir kızın 30 yaşına kadar bakire olması beni kıllandırır açıkcası30 yaşına kadar bakire kalabilmek için frijit olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 çok net söylüyorum: sevişmeden evlenmem. ten uyumu zart zurt var evet. uyum çok önemli. ve evet seks bi ilişki için -ki bu evlilik bi de- çok çok çok önemli. seks yüzünden bi ilişki biter mi? biter. benim bir seks geçmişim varsa e onun da olsun ki birbirimize bir şeyler katalım. sonuçta hiç bir ilişkiye "ben bununla evlenirim" diye başlanmaz. ayrıca bu yaştan sonra bakire ne lan. 23 yaşında sevişmemiş insanda bi sorun vardır sanırım. ayrıca afedersin ne bakireler gördüm kakaları geldiğinde hemen tuvalete gitmek zorunda kalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ya iddialı şeyler yazmayın dostlar. Türkiye burası. 30 yaşına kadar bakire kalan kız da bulunur, bakir kalan erkek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 isalmişlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hahahaha laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Seks geçmişi ne güzel bi lafmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hıhım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Zarda diktirilebiliyor o zaman ne yapacan bakalım nerden anlıcan gerçekten olduğunu. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Laraken said: çok net söylüyorum: sevişmeden evlenmem. ten uyumu zart zurt var evet. uyum çok önemli. ve evet seks bi ilişki için -ki bu evlilik bi de- çok çok çok önemli. seks yüzünden bi ilişki biter mi? biter. benim bir seks geçmişim varsa e onun da olsun ki birbirimize bir şeyler katalım. sonuçta hiç bir ilişkiye "ben bununla evlenirim" diye başlanmaz. ayrıca bu yaştan sonra bakire ne lan. 23 yaşında sevişmemiş insanda bi sorun vardır sanırım. ayrıca afedersin ne bakireler gördüm kakaları geldiğinde hemen tuvalete gitmek zorunda kalan. +31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu topicte cok fazla seks geciyor arkadaslar yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Laraken said: ayrıca afedersin ne bakireler gördüm kakaları geldiğinde hemen tuvalete gitmek zorunda kalan. Bunu da anlamam he. Ulan madem bu işi bir şekilde yapacaksın, madem amaç gelecekte bir gün evleneceğin adamı bakireymiş gibi kandırmak...adam gibi kiminle istiyorsan yat-kalk.Sonra da evlenmeden önce git diktir.Teknoloji var kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dragon hariç hepimizi alacaklar içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o aile toplum bişi baskısı işte. e canı çeker tabi lan seks aşkın en son noktası. aynı ter içinde karışması vücudun. tabiki isteyecek. o zar küçüklüğünde mikrop kapmayasın diye lan. kadının da erkeğinde "zar" teması ruhunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Laraken said: o zar küçüklüğünde mikrop kapmayasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Dragonutopia said: atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil. hasanın zevk pompası olmus..forever alone... gittiğin yol yol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar