Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatay Geçiş

Hincludex

Öne çıkan mesajlar

Yatay gecisin tam olarak nasil oldugunu ogrenmek istiyorum, internetten baktim fakat tam ayrintilarini bulamadm.. odtu isletmede okuyorum bogazici isletmeye gecmeyi dusunuyorum, oss siralamamda veya puanimda nasil bi fark veya oran olmasi gerekiyo gececegim yere gore bilgilendirirseniz sevinirim..

Not: hazirlktaym daha seneye gecmeyi dusunuyorum ona gore ortalama falan da kasicam..
Sosyal ağlarda paylaş

bogazici yatay gecis son basvuru tarihini aciklamistir coktan once ona bi bak.

ilk olarak dil sinavi oluyor olmasi gerek, onu gectikten sonra basvuranlarin gpa'si ve oss sirasi. ucuncul olarak da derslerin denkligi. bogazici isletmede dil ingilizcedir heralde, senin odtu aldigin dersler turkceyse bircogunu saymayabilirler gecsen bile. o yuzden de elenebilirsin.

benim bildiklerim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazirliktim 1.sinifa yeni geciyorum seneye basvurcam yani 15 temmuz sanrsam son tarihte.. Bogazicindede odtudede dil ingilizce tamamen o yuzden derslerde bi problem olcagini zannetmiyorum sadece oss puani olayini merak ediyorum ben 1664. olmustum trde bogazicide 900-1000 civari kapatti diye hatirliyorum tam bilmemekle beraber. Basvurdugumda sorun olmaz dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

boğaziçine geçiş yapmak isteyen hiç kimsenin senden bariz daha iyi öss sıralamasına sahip olacağını sanmıyorum açıkçası o yüzden pek kriter olarak alma onu ve ortalama kasmaya bak direkt

bu arada yatay geçiş her yerde farklı işliyor. Gitmek istediğin okulun sitesinde yönetmelikleri aç ince ince incele. Her yerde yatay geçiş kontenjanı olmayabiliyor da hani. Yazar bunlar hep...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...