ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dursun şöyle. said: başbakan recep tayyip erdoğan başbakan yardımcısı bülent arınç başbakan yardımcısı ali babacan başbakan yardımcısı beşir atalay başbakan yardımcısı bekir bozdağ adalet bakanı sadullah ergin aile ve sosyal politikalar bakanı fatma şahin avrupa birliği bakanı egemen bağış bilim, sanayi ve teknoloji bakanı nihat ergün çalışma ve sosyal güvenlik bakanı faruk çelik çevre ve şehircilik bakanı erdoğan bayraktar orman ve su işleri bakanı veysel eroğlu dışişleri bakanı ahmet davutoğlu ekonomi bakanı zafer çağlayan enerji ve tabii kaynaklar bakanı taner yıldız gençlik ve spor bakanı suat kılıç gıda, tarım ve hayvancılık bakanı mehmet mehdi eker gümrük ve ticaret bakanı hayati yazıcı içişleri bakanı idris naim şahin kalkınma bakanı cevdet yılmaz kültür ve turizm bakanı ertuğrul günay maliye bakanı mehmet şimşek milli eğitim bakanı ömer dinçer milli savunma bakanı ismet yılmaz sağlık bakanı recep akdağ ulaştırma bakanı binali yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 çok bi değişiklik yok kabinede. en boşbeleş bakanlık ab bakanlığı. pek bir iş yaptığı söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96mer_Din%C3%A7er said: 2005'te YÖK Genel Kurulu, Ömer Dinçer hakkında ‘İşletme Yönetimine Giriş isimli kitabında aşırma yaptığı’ gerekçesiyle, ‘üniversite öğretim mesleğinden çıkarma cezası’ verdi. 2008'de Ankara 1. İdare Mahkemesi intihal gerçekleşmiştir hükmü ile, Ömer Dinçer’in, YÖK tarafından ’intihal’ yaptığına ilişkin verdiği karara yaptığı itirazı reddetti. Wiki ne kadar doğrudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahaha milli eğitim bakanı hem de. negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Hakan Şükür spor bakanı olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Allah hökümetimize zeval vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Koca bakanlar kurulunda bir tane bayan var... Şaşılacak şey. Meclis mutfağının bakanlığı olduğunu bilmiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Koca bakanlar kurulunda bir tane bayan var... Şaşılacak şey. Meclis mutfağının bakanlığı olduğunu bilmiyordum... nesine şaşırdınki? dünyada kaç tane kadın başbakan/devlet bakanı var? kaçtane filozof kadın var? kaç tane adını duyurmuş bilim kadını var? http://urlybits.com/wp-content/uploads/2009/11/women-know-your-place.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 mMm Merkel Reyiz mMm 4.reich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 GEd said: http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96mer_Din%C3%A7er said: 2005'te YÖK Genel Kurulu, Ömer Dinçer hakkında ‘İşletme Yönetimine Giriş isimli kitabında aşırma yaptığı’ gerekçesiyle, ‘üniversite öğretim mesleğinden çıkarma cezası’ verdi. 2008'de Ankara 1. İdare Mahkemesi intihal gerçekleşmiştir hükmü ile, Ömer Dinçer’in, YÖK tarafından ’intihal’ yaptığına ilişkin verdiği karara yaptığı itirazı reddetti. Wiki ne kadar doğrudur bilemem. doğru değildir heralde ya, bana pek inandırıcı gelmedi hani intihal yapacaksan da gider böyle özel bir kitaptan alırsın işletmeye giriş kitabında yazılanlar zaten çok matah şeyler olmasa gerek nesini çalmış olabilir ki zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben de haberler de gördüm elestirilerin yogunlugu kadın bakan sayısının az olusuna idi. hatta cok mantıklı bir sey söylediler.doguda kadın emniyet müdürünün olmayısından söz edildi. herhangi bi olay oldugunda kadının gidip kadın emniyet müdürüne derdini anlatması nerede,erkek müdüre derdini anlatması nerede. mevcut durumda kadın kocasını ya da ailesini sikayete gittiginde erkek egemen oldugundan kocanın dizinin dibinde otur cevabını alması,koca bu döver de sever de cevaplarını duyması kacınılmaz oluyor. ehh hükümet de kadınlara sans vermezse kadına siddet,kadınların ezilmesi devam edecektir,azalmayacaktır. yine de hayırlı olsun diyelim her ne kadar eksik bi baslangıc olmus olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 suat çelik spor bakanı başıma bişi gelsin istemiyorum bunu böyle bırakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: gençlik ve spor bakanı suat kılıç demagoji yeni spor dalı olarak kabul edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yav said: GEd said: http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96mer_Din%C3%A7er said: 2005'te YÖK Genel Kurulu, Ömer Dinçer hakkında ‘İşletme Yönetimine Giriş isimli kitabında aşırma yaptığı’ gerekçesiyle, ‘üniversite öğretim mesleğinden çıkarma cezası’ verdi. 2008'de Ankara 1. İdare Mahkemesi intihal gerçekleşmiştir hükmü ile, Ömer Dinçer’in, YÖK tarafından ’intihal’ yaptığına ilişkin verdiği karara yaptığı itirazı reddetti. Wiki ne kadar doğrudur bilemem. doğru değildir heralde ya, bana pek inandırıcı gelmedi hani intihal yapacaksan da gider böyle özel bir kitaptan alırsın işletmeye giriş kitabında yazılanlar zaten çok matah şeyler olmasa gerek nesini çalmış olabilir ki zaa mynet 2005 zaman a.k.a. "sizin adamınız gol dedi" said: Çalışma Bakanı Ömer Dinçer, yazdığı “İşletme Yönetimine Giriş” isimli kitabında “aşırma” yaptığı için YÖK tarafından “üniversiteden çıkarılma” cezasına çarptırılmıştı. Dinçer’in itirazını değerlendiren Ankara 1. İdare Mahkemesi intihal suçunu sabit bulmuş ve Dinçer, profesör unvanını kullanamaz hale gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 @ TT Arena Açılışındaki olaylarda Suat kılıç “100'lerce trilyon harcandı o stadyum için, rüya bir proje gerçekleşti BAŞBAKAN sayesinde. İdraktan mahrum sefillere yazıklar olsun! Tepki koyanlar orada maç da izlemesinler bakalım... sefillik ve acizlik bu olsa gerek! Bir de güdümlü ıslıkçılara bakarak "oluyor galiba" diye sevindirik olanlar yok mu? Onlar da 12 haziran'a kadar sabretsinler bakalım.” Şimdi Spor bakanı. Boşbulduğu her yere yabanotu gibi bina diken eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar Şimdi Çevre bakanı. Göz göre göre testis geçiyor adamlar bizimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu ülkeden gidemezsem hayatta çocuk sahibi olmam deyince özenti oluyoruz, iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kime ozendin? kim oyle yapmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sibel can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar