NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Freelancer gibi uçsuz bucaksız uzayda geçen sandbox tadında (sanırım eve online böyle birşey) bir oyun arıyorum. Homeworld Freelancer tavsiyelerden çıkartalım oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 FreeSpace 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 X3:Reunion. Yalnız detay seviyesi çok yüksek, öyle freelancer gibi rahat bi oynanabilirliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @dasaa duyduydum ismini bir incelicem @axedice off evet hatırlıyorum çok kasan bir oyundu o tutosu bile kasıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Freespace 2 sandbox oyunu değil ama yine de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 freespace 1-2 ve freelancer ne güzel oyunlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eve online işte, kendin söylemişsin. buddy invite atalım hatta istersen bi bak 21 gün trial falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 planescape torment gibi bi oyun vardı neydi o? (tuzak soru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mmoya sarmak istemiyorum şu anda, ama tek dersimi verdikten sonra trialı denicem. Steam id: nolaxthensbane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 freespace 2 freelancer a benziyosa hemen oynicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ardeth said: planescape torment gibi bi oyun vardı neydi o? (tuzak soru) KotOR2, MotB (tuzak cevap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ardeth said: planescape torment gibi bi oyun vardı neydi o? (tuzak soru) torment gibi oyun mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 freespace 2 ye benziyo mu freelancer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 freespace'in BSG'ye varınca 100tane modu var. kur kur oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Lancelion said: Ardeth said: planescape torment gibi bi oyun vardı neydi o? (tuzak soru) torment gibi oyun mu var ? Y O K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 axedice said: Ardeth said: planescape torment gibi bi oyun vardı neydi o? (tuzak soru) KotOR2, MotB (tuzak cevap) anlamadım tuzak cevap kısmını da motb gayet sağlam, kotor 2 hakkında yorum yapamayacak kadar az hatırlıyorum cut contenti ekleyip tekrar oynamam lazım, ama planescape i beğenmiş olanların motb kesinlikle oynaması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oraya bi de bloodlines eklemek lazım. neredeyse planescape kadar zevk aldığım bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar