Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yepyeni mmorpg: biosfear


Zed

Öne çıkan mesajlar

http://biosfear.tiscali.co.uk/

nedir? aslında bu korelilerin çok sevdiği lagheim isminde bi mmorpg imiş (bi mmorpgye koyulabilecek en kötü isim ehe, lag diye başlayan oyun mu olur), şimdi oyunun avrupa serverları açılıyo. open beta'ya katılabilirsiniz. ben biraz baktım, pek güzel olmuş. anarchy online'a benziyo genel yapı olarak. ama ırklar classlar skiller çok daha az. bakalım ilerde artar belki. ben ao'yu hiç sevmemiştim, çok ruhsuz bulmuştum, bunu gerçekten çok beğendim.

betaya girer de janita isminde bi hatunla karşılaşırsanız selamınızı esirgemeyin, yardımcı olurum. oyun sistemi biraz garip, web sitesini iyice okumakta fayda var.

(sitedeki screenshotlarda almanca falan yazılar var, client ingilizce, içiniz rahat olsun.)

[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.

[Bu mesaj Zed tarafından 24 December 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bi de oyun diabloya çok benziyo. silah özellikleri vs diabloya benzetmeye çalıştıkları bariz belli.
hatta character inventory menülerinin kısayolları bile aynı.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum imza neyden. en kısa bilim kurgu öyküleri başlığından buldum sanırım ekşi sözlükte. konuyla alakasız mesaj atmış olmamak için bi ss daha koyıyım bari :)

[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır oyun gayet ingilizce. dediğim gibi oyunun ilk kore serverları açıldığı için sitedeki ve dolayısıyla benim koyduğum ssler korece (böyle bi dil var mı?). bazıları da almanca, o neden bilmiyorum.

[Bu mesaj Zed tarafından 24 December 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne konu, ne grafikler ne de oynanış çekti ama şimdilik beleş olması ve tandıkların olması dikkatimi çekti biraz. minigun varsa düşünebilirim ben de katılmayı, 8-) her ne kadar baltalarla blasterlar yanyana komik gelse de..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim izlenimlerim...
Oyun kesinlikle Diablo tadında, lag hiç yok ancak tek server ve çok kalabalık oluyor.
Ben 3 değişik şehir buldum ve diablo gibi her şehirde farklı seviye silahlar ve zırhlar var. Her ırkın kendine has zırhları var. Yani şimdiye kadar gördüğüm en detaylı zırh ve silah sistemine sahip oyun diyebilirim.
Grafikler ve oynanabilirlik vasat ancak ayırabilecek vaktiniz varsa deneyin, gerçekten eğleniyorsunuz hele ilerde kendi hayvanınızı alabiliyorsunuz o zaman çok eğlenceli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...