Zed Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 http://biosfear.tiscali.co.uk/ nedir? aslında bu korelilerin çok sevdiği lagheim isminde bi mmorpg imiş (bi mmorpgye koyulabilecek en kötü isim ehe, lag diye başlayan oyun mu olur), şimdi oyunun avrupa serverları açılıyo. open beta'ya katılabilirsiniz. ben biraz baktım, pek güzel olmuş. anarchy online'a benziyo genel yapı olarak. ama ırklar classlar skiller çok daha az. bakalım ilerde artar belki. ben ao'yu hiç sevmemiştim, çok ruhsuz bulmuştum, bunu gerçekten çok beğendim. betaya girer de janita isminde bi hatunla karşılaşırsanız selamınızı esirgemeyin, yardımcı olurum. oyun sistemi biraz garip, web sitesini iyice okumakta fayda var. (sitedeki screenshotlarda almanca falan yazılar var, client ingilizce, içiniz rahat olsun.)[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.[Bu mesaj Zed tarafından 24 December 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ehe bi de oyun diabloya çok benziyo. silah özellikleri vs diabloya benzetmeye çalıştıkları bariz belli. hatta character inventory menülerinin kısayolları bile aynı.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 129 mb....... çok hours remaining .....(zed bu arada imzan : "ben,efsane"den di mi ? )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bilmiyorum imza neyden. en kısa bilim kurgu öyküleri başlığından buldum sanırım ekşi sözlükte. konuyla alakasız mesaj atmış olmamak için bi ss daha koyıyım bari :)[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hayır oyun gayet ingilizce. dediğim gibi oyunun ilk kore serverları açıldığı için sitedeki ve dolayısıyla benim koyduğum ssler korece (böyle bi dil var mı?). bazıları da almanca, o neden bilmiyorum. [Bu mesaj Zed tarafından 24 December 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 amerikada yok mu server'i ya oyun oynamak istiyorum ama bulamiyorum[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 diablo yokki bende bayiyo beni o oyun adam gibi save'i falan da yok[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 battle chest ne bilmiyorum ama o parayi verdikten sonra osi de uo oynarim onu biliyorum :)) ayrica yine off topic yapicaz kufur yiyecez bu sefer :)[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 tam olarak link verebilecek olan var mı ? Sayfada sorun gozukuyor acamiyorumda.. [hline] Ayrıca kac mb dir bu zamazingo? [Bu mesaj Cyre2k tarafından 24 December 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Souske , the gun for hire at the promised lands ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bende geliyorum !!! =) güzel bir oyuna benziyor? aylık para oduyormuyuz? beta falan diyor da[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 abi oyun acayip güzel level 12 oldum aynı diablo gibi hemen gidip böcük falan oldurdum silahlar falan aldım elime taramalı falan :D cok hoş yani oyun[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ne konu, ne grafikler ne de oynanış çekti ama şimdilik beleş olması ve tandıkların olması dikkatimi çekti biraz. minigun varsa düşünebilirim ben de katılmayı, 8-) her ne kadar baltalarla blasterlar yanyana komik gelse de..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Üyeliği yaptırdım,dl etmeye başladım bende bakayım oyuna.Şimdi betada olduğuna göre böcek bulmaya bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 oyunda mini gun yok ta mad cyborglarda var =) ama sendede shot gun var boru değil :D Sam --- oyunda level 29 Rangerim yani silahlarla ateş ediyorum (air gun shot gun falan) adım oski[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yükleme bitti simdi patch yapıyor bir saat sonra izlenimlerimle karşınızda olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 buradan oynayan sayısı biraz daha artmadıkça çekimser kalayım o halde, sağol erutan. :) uo zaten yeteri kadar vaktimi alıyor..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ama sam senin icin minigun yapcaklarmış gmlere petition attım :P[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eyvallah, çok makbule geçti.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya vardır belki bilmiyorum oyun beta hemde cok yarım yamalak bulunduğum şehirde 3 çeşit armor 8 çeşit silah 10 a yakın hth silahları var cok eksik var ama beta olmalarına rağmen hoş belki başka şehirlerde vardır minigun =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 girdim lvl falan atladım ama çok saçma,oynanabilirliği düşük,grafikleri çok kötü.Bu kadar süper mmorpg arasında tutunabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Client'tan uo tadı aldım![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 nesi saçma? grafikler diablo ya benziyor bence hoş[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Benim izlenimlerim... Oyun kesinlikle Diablo tadında, lag hiç yok ancak tek server ve çok kalabalık oluyor. Ben 3 değişik şehir buldum ve diablo gibi her şehirde farklı seviye silahlar ve zırhlar var. Her ırkın kendine has zırhları var. Yani şimdiye kadar gördüğüm en detaylı zırh ve silah sistemine sahip oyun diyebilirim. Grafikler ve oynanabilirlik vasat ancak ayırabilecek vaktiniz varsa deneyin, gerçekten eğleniyorsunuz hele ilerde kendi hayvanınızı alabiliyorsunuz o zaman çok eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 oyun guzel ya kim kotu diyor bulda bunun gibi diablo tarzı mmo bul level 30 oldum bu arada grats mee =) ailenizin rangeri[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar