Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stv+Malcolm X =Rezalet

ZaCk

Öne çıkan mesajlar

Cihat içeriki cizgifilmlere yayın izni veren bir ülkede ne bekliyorsun çocukların beynini yıkıyorlar neymiş insan öldürerek cennete gireceksin falan. Bence mantık toptan yanlış...[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çizgi film izlemiştim orada, şans eseri denk geldim merak edip bir bakayım dedim..

Birkaç çocuk bir arkadaşlarını iyileştirmek için ormanda bir ot aramaya çıkıyorlar sandalla, otu bulup geri döneceklerken çocuklardan biri kayığı durduruyor ve dialog şöyle gelişiyor :

- Burada durup namaz kılalım.
- Ama ilacı Muhammed'e yetiştirmemiz lazım.
- Eğer namaz kılarsak kollarımıza kuvvet gelir daha hızlı gideriz, hem onun daha fazla dayanması için de dua ederiz.

Yani ne desem, trajikomik..[signature][hline]Try not! Do ... or do not

Hey you
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand divided we fall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SolidSnake, 17 Eylül 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
iyide ne alakası var inanç olayı sonucta psikolojik olarakta açıklanmıs bisi insan namaz kılınca kendine güç geldigini düşünürse geçrekten daha hızlı yürür yani... neresi trajikomik ?

Dalga geçmek yada rencide etmek için sormuyorum.Sen olsan ne yapardın ?[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 17 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
Bir çizgi film izlemiştim orada, şans eseri denk geldim merak edip bir bakayım dedim..

Birkaç çocuk bir arkadaşlarını iyileştirmek için ormanda bir ot aramaya çıkıyorlar sandalla, otu bulup geri döneceklerken çocuklardan biri kayığı durduruyor ve dialog şöyle gelişiyor :

- Eğer namaz kılarsak kollarımıza kuvvet gelir daha hızlı gideriz, hem onun daha fazla dayanması için de dua ederiz.

Yani ne desem, trajikomik..

Puahahahaha :D asıl bomba buymuş :) kolarmıza kuvat gelir... puahaha... sanki iki aspirin 100 kilo :D bu çizgifilme alternatif son yazıyorum... :)

Bu iki salak namaz kılmaya başlar :) o sırada muhammed ölür babası gözü yaşlı bir şekil koşarak dışarı çıkar sonra yıkılmış bir şekil yavaş yavaş yürüken karşıda bu iki salağı namaz kılıyorken görür :) koşarak yanlarına gelir...

baba: napıyosunuz lan...
çocuklar : ilacı daha hızlı getirmek için namaz kılıyoruz...
baba: ulan şimdi ben sizin... (baba yerden bir taş alıp dalar) :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fegro, 17 Eylül 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
Malcolm X hem zenci hakları savunusu hemde sonradan müslüman olmuş bir zattır. Amerikadaki en çok üyeye sahip Müslüman Kardeşler örgütünde yer almıştır. Ama bir süre sonra müslüman kardfeşlerin sadece çıkarcı bir grup olduğunu anlayıp muhalefet olmuştur. Sonrada iç entrikalar yüzünden Malcolmu telef etmişlerdir. Bu grup çok güçlüdür. Bilmem kaç sene önce Washingtonun ünlü bir meydanında 1 Milyon zenci erkeği toplayıp gösteri yapmışlardır.Fethullahın bu grupla bağlantısı vardır.

"fethullah"ın istese de bağlantısı olamaz o örgütle. black panthers grubu sadece onlarla etkileşim halinde. siyah müslüman onlar. hani hapisanede müslüman diilse çok afedersiniz... fiili livata edenler. ööle bi müslümanlık. ehu. vizyon bölümünde uzatmayalım bunu. ghaldszar döver yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzatmayalım ama kara panterlerle onların alaksı yok bunu belirtmem lazım.Kara panterler anarşist ve sadece zenci haklarını şiddet kullanark savunan bir örgütüt müslüman cemaatle bir ara ilişki içinde olsalarda daha sonra liderlerinin şiddet yanlılığı nedeniyle ayrılmışlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 17 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
tgrt'de iki gün önce falan... Baba 1'i izliyordum koptum... :) olay şu...
rahip KİLİSEDE bebeği vaftiz ederken Alpachino'ya sorar...

Rahip: Allah'a inanıyor ve şeytan'ın günahlarını reddeyirmusun
(arada ben: pu hahahahahah)
Alpachino: evet

böyle aptalca şeyler yaparak hem filmin ciddiyetini bozuyorlar hemde kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
Rahip kilisede Allah diyor yav varmı böyle birşey...

[Bu mesaj TheSilver tarafından 17 Eylül 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]

AZUHAUHZUahuzhAUHzuAHuzhUuhaUhzuAHuhuAzhua

koparttın beni saols[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 17 Eylül 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 17 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki:

Yani ne desem, trajikomik..

Puahahahaha :D asıl bomba buymuş :) kolarmıza kuvat gelir... puahaha... sanki iki aspirin 100 kilo :D bu çizgifilme alternatif son yazıyorum... :)

Bu iki salak namaz kılmaya başlar :) o sırada muhammed ölür babası gözü yaşlı bir şekil koşarak dışarı çıkar sonra yıkılmış bir şekil yavaş yavaş yürüken karşıda bu iki salağı namaz kılıyorken görür :) koşarak yanlarına gelir...

baba: napıyosunuz lan...
çocuklar : ilacı daha hızlı getirmek için namaz kılıyoruz...
baba: ulan şimdi ben sizin... (baba yerden bir taş alıp dalar) :D

AZUhauhzuhuahzuhuahuhauhzauhuhauhauhzaauhzuahzuhUHUzhauhuzahuZHUZAHUHU[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar nete sık giremediim için okuyamadım yazılanları.Tamam bu zenciler müslüman olbilir ama filmi izleyenler sölesin o zaman benim yazdığım dublajlar (kendim dinledim başkasından duymadım) orjinalinde varmıydı.
Birde müslümanlık her boş araziye,sokak arasına cami dikmekmidir ki bu stv bu tür şeyler sölüyo.Beni stv nin yaptıklarından çok bunlardan etkilenen insanların varolduğu düşüncesi üzüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaCk, 20 Eylül 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
.Beni stv nin yaptıklarından çok bunlardan etkilenen insanların varolduğu düşüncesi üzüyor.

Buna inananların sayısı Türkiye'de epey fazla. Camiye bağış diye 10 sene camiyi şantiye halinde tutup para toplayanda çok. Mimar Sinan cami yaptığı zaman mutlaka onun yanında medrese de yaparmış.Eğitim şart kısacası ! :-p
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
Rewendor said:

Valla zamanında böyle kanallarda ninja kaplumbağlarda Splinter'ın "Ben hacca gidiyorum" demesini ve Gargamel'in şirinleri yakalamak için evinden "Haydi Bismillaahhh!!" diye kükreyerek çıkmasını bizzat gördükten ve ne kadar doğrudur bilinmez ama bir arkadaştan yine böyle bir kanalda şirinler şarksının "La ilahe illallaah, Allah-u Ekber!" diye söylenmesini duyduktan sonra ancak normaldir diyebiliyorum...

evet samanyolu malesef böyle işlere hep imza atıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...