Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 corp satın alabilir ya da standingi yüksek adamları corpuna alabilisin
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 şunun cevabını bi bulamadım ya, reactionları yapmanın bi yolu var mı? bpc gibi mi işliorlar? yoksa bpo gibimi
megetege Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Tahmin ettiğim şeyi soruyosan bpo gibi işlerler. Ama posta, reactor array içinde yapabilirsin sadece.
megetege Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Evet, ama başka tür reaksiyonlarda vardı sanırsam. Boosterlar gibi.
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 simple reactions ve complex reactions için soruorm, 1 kere alınca 1 kere mi kullanıorz yoksa hep mi ya da belir bir sayısı var mı? yani cycle başına ( 1 saat ) 1 reaction mı harcıyoruz? çok sıkı çalışıyorum dersimi =) of bi spreadsheetler hazırladım becerebilirsem hepimize dağıtıcam
megetege Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Benimde aklımda 1 saat diye kalmışta çook önce araştırmıştım bende bu reaksiyondu moon minedı falan. Kesin olarak hatırlayamadım şimdi.
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 şimdi bi pos setupı yapıcam da silolar hakkında bi kaç sorum var, 1- 1 tane silo aynı anda farklı reactorlere ve silolara route edilebiliyor mu? 2- 2 reactor 1 silo ya route edilebiliyor mu? 3- aynı silo hem source hem depo olabiliyor mu aynı anda? 4- coupling array 2 ayrı yere route edilebiliyor mu? 5- 1 siloda farklı 2 material olabiliyor mu? ( olamıyormuş yeni gördüm ) help ^^
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bide diyelim silo/coupling array dolu ne oluyor? reaction devam edip havaya mı gidiyor yoksa duruyor mu?
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Suark said: şimdi bi pos setupı yapıcam da silolar hakkında bi kaç sorum var, 1- 1 tane silo aynı anda farklı reactorlere ve silolara route edilebiliyor mu? 2- 2 reactor 1 silo ya route edilebiliyor mu? 3- aynı silo hem source hem depo olabiliyor mu aynı anda? 4- coupling array 2 ayrı yere route edilebiliyor mu? 5- 1 siloda farklı 2 material olabiliyor mu? ( olamıyormuş yeni gördüm ) help ^^ eheheeh kendim cevaplayabiliorm bazılarını artık 1-yok bi silonun 1 girişi 1 çıkışı var. 2- bkz 1 3- yes olabiliyor 4-hayır silo gibi 5- hayır.
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Moonu bul sen reaksiona sokariz her turlu :D
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Stronium clat. şeysini koydugumuz yerle fuel block'ın kondugu yer aynı mıdır? bide bu aralar suicide için kullanılan yegane gemi ne? tornado mu? ne kadar alpha yapıyor var mı bilen ? ( üşendim evet eftlemeye ama vardır suicide cı pati )
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yok strontium bay var oraya koyucan fuel blocklar ve charterlar ayri iyi hatirlattin benim posta yalan olmustur coktan :D
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 peki bu bayin büyüklüğü ne kadar? control towerların fuelbay ve stronium dan başka kendi cargo yerleri var mı? yani corporate hangar bay olmadanda ıvır zıvır için bişiler atabilir miyiz?
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yok extra attigin modullerin var yerleri strontium cok sorun degil ya bi kere koyuosun ancak reinforsa girersen onemli.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tornado 10-11k alpha yapar 1400mm artillery ile
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hmm dayanıklı bi iteron yapmaya çalışıorm da,11k ehp çıkardım. ( low slotlara ve riglere dokunmadan ). cloak ta takmayı düşünüorm heh, highsec sonuçta. mwd takabilsem çogzl olcak da olmuo. 1 alphaya dayanır gibi, ama ikinciyi çıkaramaz pft.
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 pos mos, sonra yakıt felan sonra başka ufak tefek şeyler böle. Freighter olmaz, e blockade runnerların içleri çok tıkışık. yani evet zamanında iteron a istableri takıp t3 taşıdım içinde heh ama bunda istab felan olmıcak. 3-4 tur yapıcam o kadar değerli şeyler olmıcak ama her tur aşşa yukarı 200 300 mil felan, patlatmaya değer yani. jita stationdan autowarpa rahat çıkarım ordan sonra 1-2 jump tehlikeli gerisinde pek bekleyen olmuo. bitane scout bulsam, önden o gitse felan yinede çok kalabalık olacak o sistemler. mwd cloak trick yaparım diodm ama mwd takamıorm, afterburnerla deneyebilirim takabilirsem.olmadı cloak olarak drift ederim sabaha kadar ahahah
megetege Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sen jitada malları toparla sonra beni bul, tasırım ben obeliskle falan. Jitadan çok uzak değildir bide umarım :)
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 orcayla taşırım ben suark. konuşuruz oyun içinde
jagd Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Derdinin çaresi orca , hem yükler corporate hangar da olur kimsede tarayıp göremez . Hala haulermı takılıyorsun ? Suark said: pos mos, sonra yakıt felan sonra başka ufak tefek şeyler böle. Freighter olmaz, e blockade runnerların içleri çok tıkışık. yani evet zamanında iteron a istableri takıp t3 taşıdım içinde heh ama bunda istab felan olmıcak. 3-4 tur yapıcam o kadar değerli şeyler olmıcak ama her tur aşşa yukarı 200 300 mil felan, patlatmaya değer yani.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kaç jump bu arada götürülecek mesafe? redfrogla ucuza gelebilir baya
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sana direk hazir pos ayarliyim jitaya 5jde medium caldari isini gorur herturlu :d
Öne çıkan mesajlar