Perspective Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 şöyle bir sorum var jump clone ile ilgili, jump clone install ettim motsuya, şuan 20 jump uzaktayım motsudan (azer), bulduğum yerdeki stationda clone service vb. yok ayrıca bulunduğum istasyondaki corpa standingimde 0,27 şimdi ben motsudaki cloneye jump yaptığımda azerdeki istasyonda kalacak mı o body implantlar vs. silinmeden ve 24 saat geçince tekrar o bedene dönebilecekmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Jump clone yaparsan motsu daki clone a azer deki clone implantlarıyla kalır. sen motsu da implantsız clone ile 24 saat beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aynı istasyona geri getirip tekrar ordaki clone'a geçmediğin sürece sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Onda da sorun yok aslında, direk cloneu değiştirmiş olursun. Ha x istasyonunda hali hazır bi cloneun var mesela, sen buna rağmen o istasyondan y istasyonuna jump clone yaparsan x istasyonunda ki clonelardan biri yok olur (implantlarınla beraber). sadman said: Daha inmedim nulla cloaking skilini bekliyorum br ile inicem hulku kargosuna atıp. Gideceğin 0.0da yaşayan adamların corpuna girdin mi? Yoksa öle tek başına kurduğun planlar mı? Şayet teksen hiç bulaşma. Edit. kazmaya ne meraklıymış ya bizim yeni oyuncularda :) Görev yapmak için kasacağınız skiller ilerde bir çok şeyde işe yarar (plex, anomaly, pvp vs), kazı için kastığınız skiller sadece kazıda. Görev yapsanız ilerde daha rahat edersiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Pvpci karakterim corpta zaten, madencimi de alıyorum yanıma. Birazda taşından toprağından faydanalanım 0.0ın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 He guzel. Hayirli isler o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GI53ydJaus8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12842852 Resimdeki 2 hatayı bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 o nasıl fit ya. oynamışlar mı kill mail ile napmışlar anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Fit degil mete gyrolari dio faction gozuksun die takmis mal ahaha iste parayla rezil olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ben de onu diyorum işte ne alakası var gyroların silahlara baksana. bi boka yaramıyor faction gözükse ne olacak asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Faction gözüksün diye o silaha o damage mod mu takılır ya. Bence arkadaşın yaptığı bariz mallık, başka açıklama gelmiyo aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bir kontrol edebilirmis yani hadi hata yapilirda titan kardesim milyarlar harcanmis. Birde adam NC. dan hani biraz itibari olan bir alliancedi bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ondan cok benim gozume artik KM'de yer alabilmek icin mi yoksa Awox mu bilmem alliance'indan iki kisi girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ee dusenin dostu olmaz eve bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 mission yaparken mission specific drone secmek mantikli olur mu? fix hobgoblin/hammerhead gidecegime mesela rogue drone veya blood raiders gorevlerine acolyte/infiltrator combosuyla gitsem bir fark yaratir mi? ozellikle elite cruiserlar 5x hammerhead II kullanmama ragmen gereksiz bir zorlamaya sebep oluyorlar gorevlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 şeyden hesaplayabilirsin bunu, karşı tarafın ne kadar resisti var, ve dronlear arası dmg farkı ne kadar. ama bence etkili olur neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 farkeder tabiki. hele bi de dominix yada myrmidon tarzı drone dmg bonuslu gemi kullanıyorsan baya farkeder hem de. hobgoblin / hammerhead / ogre / garde -> thermal warrior / valkyrie / berserker / bouncer -> explosive hornet / vespa / wasp / warden -> kinetic acolyte / infiltrator / praetor / curator -> em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 elite cruiserların resistleri yüksek olduğu için zorlanıyorsun bu arada. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 şimdi PI yapıcam evimde, interbus pocolar var, bunları patlatmam gerekiyor di mi? ( yoksa tax ödüyorum ) patlattıktan sonra, otomatik resapwn olan bi customs office var mı? Kendi poco mu kurmak zorunda mıyım? bi poco kaça mal oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 önce interbus customs officeleri patlatacaksın. ondan sonra customs office gantry lazım sana. interbus custom office patlattıktan sonra kendininkini koyuyorsun yerine ve upgrade ediyorsun. upgrade malzemeleri yazar upgrade requirements kısmında. bu customs office gantry ister marketten satın al istersen BPC bulup kendin üret farketmez. jita fiyatı 72.5m isk satın alırsan. bpc olarak değişik LPlerle de alınabiliyor. concord lp ile 20m isk + 6k LP olması lazım. faction warfare işleriyle uğraşıyorsan onun lpsi ile de alınıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kendi customs officeini kurmazsan whde PI yapmanın bi anlamı kalmıyor pek, deli gibi vergi ödüyorsun. kurduktan sonra vergiyi kafana göre ayarlıyorsun istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 72.5mil mi tutuyo yeni ofis? peki upgrade gerçekten lazımmı neye yarıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 upgrade etmen lazım. gantry 72.5m + 4 farklı module gerekiyor upgrade için en ucuzu 300k en pahalıs 1-2m falan sanırım. 8 er tane lazım hepsinden. 100m civarına mal olur gezegen başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar