Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal sorular süper cevaplar topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir sorum var jump clone ile ilgili,

jump clone install ettim motsuya, şuan 20 jump uzaktayım motsudan (azer), bulduğum yerdeki stationda clone service vb. yok ayrıca bulunduğum istasyondaki corpa standingimde 0,27

şimdi ben motsudaki cloneye jump yaptığımda azerdeki istasyonda kalacak mı o body implantlar vs. silinmeden ve 24 saat geçince tekrar o bedene dönebilecekmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Onda da sorun yok aslında, direk cloneu değiştirmiş olursun. Ha x istasyonunda hali hazır bi cloneun var mesela, sen buna rağmen o istasyondan y istasyonuna jump clone yaparsan x istasyonunda ki clonelardan biri yok olur (implantlarınla beraber).

sadman said:

Daha inmedim nulla cloaking skilini bekliyorum br ile inicem hulku kargosuna atıp.

Gideceğin 0.0da yaşayan adamların corpuna girdin mi? Yoksa öle tek başına kurduğun planlar mı? Şayet teksen hiç bulaşma.

Edit. kazmaya ne meraklıymış ya bizim yeni oyuncularda :) Görev yapmak için kasacağınız skiller ilerde bir çok şeyde işe yarar (plex, anomaly, pvp vs), kazı için kastığınız skiller sadece kazıda. Görev yapsanız ilerde daha rahat edersiniz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

mission yaparken mission specific drone secmek mantikli olur mu? fix hobgoblin/hammerhead gidecegime mesela rogue drone veya blood raiders gorevlerine acolyte/infiltrator combosuyla gitsem bir fark yaratir mi? ozellikle elite cruiserlar 5x hammerhead II kullanmama ragmen gereksiz bir zorlamaya sebep oluyorlar gorevlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

farkeder tabiki. hele bi de dominix yada myrmidon tarzı drone dmg bonuslu gemi kullanıyorsan baya farkeder hem de.

hobgoblin / hammerhead / ogre / garde -> thermal
warrior / valkyrie / berserker / bouncer -> explosive
hornet / vespa / wasp / warden -> kinetic
acolyte / infiltrator / praetor / curator -> em
Sosyal ağlarda paylaş

önce interbus customs officeleri patlatacaksın. ondan sonra customs office gantry lazım sana.

interbus custom office patlattıktan sonra kendininkini koyuyorsun yerine ve upgrade ediyorsun. upgrade malzemeleri yazar upgrade requirements kısmında.

bu customs office gantry ister marketten satın al istersen BPC bulup kendin üret farketmez. jita fiyatı 72.5m isk satın alırsan. bpc olarak değişik LPlerle de alınabiliyor. concord lp ile 20m isk + 6k LP olması lazım. faction warfare işleriyle uğraşıyorsan onun lpsi ile de alınıyordu sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...