barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 molalar bana sanki şöyle geçiyor gibi geliyor. "beyler hadi gidip atın ve kazanın gogo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 orhun'un eksikliklerinden biri sert otorite tanjevic olsa turnuva boyu haşlanan oyunculardan yahni olurdu ama takımın başına philly gelse yine eleştireceği için milletin orhun'u eleştirmesini pek kale almamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bende oyle dusunuyorum adam taktik çizmekten ziyade gaz veriyor olabilir mi acaba? Haydi beyler goriim sizi yüzümü kara çıkartmayın atarsınız siz koçlarım aslanlarım falan dıye salıyor sahaya herkes harika hissediyo herkes jordan eline gelen atar gibi sonra bi anda pozisyon başlayınca farkedıyolar napcaktın lan biz? diye kalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 racial olarak direk koç/td eleştiriyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 DoruK said: orhun'un eksikliklerinden biri sert otorite tanjevic olsa turnuva boyu haşlanan oyunculardan yahni olurdu ama takımın başına philly gelse yine eleştireceği için milletin orhun'u eleştirmesini pek kale almamak lazım Eğer büyük yönetim hataları görürsek eleştirebiliriz tabi ama böyle saçma hataları genelde yapmıyor büyük koçlar. Adam gibi çizilmiş bir tane hücum görmedim ben turnuva boyunca sadece bireysel becerilerle oynayacaksak koça neden ihtiyacımız var ki yorulan çıkar kafasında oynayabiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 nba e torpil ile almislar bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yahu hala orhun diyenler var. karşında böyle bir yüzdeyle oynayan sırbistan var, senin serbest atış ve üçlük yüzden ortadayken 1 sayı farkla yeniliyorsun ki diğer maçlar da böyle. orhun napsın hacı, çıkıp serbest atışları o mu atsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 1 sayıyla yenilmemiz koçun iyi olduğu anlamına mı geliyor. koçumuz turnuva boyunca kesinlikle ama kesinlikle kötü yönetti takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bütün suç orhunun demiyoruz hücum çizmesini bilmiyor diyoruz sen gördün mü hiç moladan sonra çatırt diye sayı attıgımız rahat rahat? Hayır. Koç dedigin bi ton şey yapar fakat arada şunu bile dogru yapamıyorsa bizim bu kadar iyi olmamızın tek sebebi oyuncular harbiden ıyı hele uzunlar falan muhteşem. Guard yok yok dıyoruz ama bizim guardların savunma da müthiş kabul etmek lazım. Aslında geriye dönüp bakınca harika bir takım ve harika bir teknik ekip tek sorun üçlük ve serbest atış onlara yogunlaşırsak bence kimseyi suçlayacak durumumuz olmaz gayet ıyı takım aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sınırlı basket bilgimle doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama kaçıncı turnuvadır söyleniyorum iyi bir guardımız olsa hucumda bambaşka oluruz ya. Kerem zaten dinazor, Ender de iyi niyetli ama yetemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Oyuncu tercihleri hatalı. Oyunculardan verim alamıyor. Sahada uygulanan adam gibi bir hücum setimiz yok. Molaların zamanlamalarında hata yapıyor. Devşirilen oyuncunun mevkisi hatalı takımdaki eksik/zaaflı nokta olan oyun kurucu mevkisini farkedememiş. Afedersin de başka ne hata yapabilir ki bi koç? Yada takıma ne katkısı var Orhun'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 demek ki orhun olmasa 40 sayı farkla falan yenicez ispanya, almanya, sırbistan'ı fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 EricCantona said: Oyuncu tercihleri hatalı. Oyunculardan verim alamıyor. Sahada uygulanan adam gibi bir hücum setimiz yok. Molaların zamanlamalarında hata yapıyor. Devşirilen oyuncunun mevkisi hatalı takımdaki eksik/zaaflı nokta olan oyun kurucu mevkisini farkedememiş. Afedersin de başka ne hata yapabilir ki bi koç? Yada takıma ne katkısı var Orhun'un? tanyeviç olaydı iyidi başınmızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ibo iyi giydirdi hido (ntvsporda) ya orhunda suc fazla yok maddi manevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ibo sustu sustu sağlam geçirdi akşamki programı izlemek isterdim ama gs maçı var hem sakinleşir o zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 calimero said: demek ki orhun olmasa 40 sayı farkla falan yenicez ispanya, almanya, sırbistan'ı fln... Kimse teksuç onda demiyor ama;bütün maç bir topun değeri falan konusuldu.En azından bir Almanya'ya falan yenilmezdik.En azından dedim bak.Bu arada İbrahim Kutluay'a helal olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 DoruK said: ibo sustu sustu sağlam geçirdi akşamki programı izlemek isterdim ama gs maçı var hem sakinleşir o zamana kadar ne dedi ibo merak ettim simdi izleyemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok öyle basketbol oynamadan çeyrek final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sorumluluk alsın, kaçan pozisyondan sonra gülmesin, parker dirk gasol gibi akranları neler veriyo takıma hido ne veriyo vs dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ya ben orhun ene'de suç bulmuyorum. Bu adam kötü olsa, oyun çizemiyor olsa falan o kadar dar kadro ile Banvit'te o kadar başarılı olamazdı. Hani Banvit bugün Türk basketbolunda konuşuluyorsa o adamın işidir. Takımda bir tutukluk var. Hani eskilerden bir tek Ömer Onan aşırı derece istekliydi. Bir önceki jenerasyondan da Ömer Aşık, gerisi inişli çıkışlı ya da hiç yok. Enes - Emir - Ömer - Ö.Onan ile bir turnuva geçmedi işte, orhun ene şu turnuvayı görüp kadroyu iyice yenilemeli bence, ender'i falan at. Eli ısınacakta üçlük dizecek diye 10 maç beklenmez bir adam... Hido'yu kes, Ersan'ı tokatla kendine gelsin. Memo falan artık iflas olmaz sakatlıktan onları tamamen unutmak gerek. Semih-Ömer-Enes-Doğuş-Kerem 5-4 rotasyonu bile olur. Harika bir pota altımız oluyor işte, Furkan'ı alırız ne bilim İzzet falan var işte. Oyun kurucu mevkiisinde de Engin Atsür umarım sakatlıktan iyi gelir. Çok başarılıydı, varlığı bir ton başarı getirirdi yine. Herif 1 senedir sakat neredeyse ve daha da kalacak yanlış hatırlamıyorsam. Umarım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Memo iflas olmaz evet, çok kazandı Utah`da möhöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 sakatlık bakımından demiştim adsfds adam son 2 senesinde neredeyse full sakat takıldı. Hani onun Utah'ta da iyi bir dönüş yapabileceğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 iflah lan iflah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Engin Atsür'den birşey beklemeyin artık, eskisi kadar form tutamaz. Şu an elimizdeki tek alternatif guard Doğuş Balbay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Doğuş ömerden keremden çok daha iyi olamaz ki o potansiyelde bir adam doğuşta bence onlardan daha iyi olabilecegini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar