Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bende oyle dusunuyorum adam taktik çizmekten ziyade gaz veriyor olabilir mi acaba? Haydi beyler goriim sizi yüzümü kara çıkartmayın atarsınız siz koçlarım aslanlarım falan dıye salıyor sahaya herkes harika hissediyo herkes jordan eline gelen atar gibi sonra bi anda pozisyon başlayınca farkedıyolar napcaktın lan biz? diye kalıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

orhun'un eksikliklerinden biri sert otorite

tanjevic olsa turnuva boyu haşlanan oyunculardan yahni olurdu

ama takımın başına philly gelse yine eleştireceği için milletin orhun'u eleştirmesini pek kale almamak lazım

Eğer büyük yönetim hataları görürsek eleştirebiliriz tabi ama böyle saçma hataları genelde yapmıyor büyük koçlar.
Adam gibi çizilmiş bir tane hücum görmedim ben turnuva boyunca sadece bireysel becerilerle oynayacaksak koça neden ihtiyacımız var ki yorulan çıkar kafasında oynayabiliriz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün suç orhunun demiyoruz hücum çizmesini bilmiyor diyoruz sen gördün mü hiç moladan sonra çatırt diye sayı attıgımız rahat rahat? Hayır. Koç dedigin bi ton şey yapar fakat arada şunu bile dogru yapamıyorsa bizim bu kadar iyi olmamızın tek sebebi oyuncular harbiden ıyı hele uzunlar falan muhteşem. Guard yok yok dıyoruz ama bizim guardların savunma da müthiş kabul etmek lazım.

Aslında geriye dönüp bakınca harika bir takım ve harika bir teknik ekip tek sorun üçlük ve serbest atış onlara yogunlaşırsak bence kimseyi suçlayacak durumumuz olmaz gayet ıyı takım aslında :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu tercihleri hatalı. Oyunculardan verim alamıyor. Sahada uygulanan adam gibi bir hücum setimiz yok. Molaların zamanlamalarında hata yapıyor. Devşirilen oyuncunun mevkisi hatalı takımdaki eksik/zaaflı nokta olan oyun kurucu mevkisini farkedememiş.
Afedersin de başka ne hata yapabilir ki bi koç? Yada takıma ne katkısı var Orhun'un?
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Oyuncu tercihleri hatalı. Oyunculardan verim alamıyor. Sahada uygulanan adam gibi bir hücum setimiz yok. Molaların zamanlamalarında hata yapıyor. Devşirilen oyuncunun mevkisi hatalı takımdaki eksik/zaaflı nokta olan oyun kurucu mevkisini farkedememiş.
Afedersin de başka ne hata yapabilir ki bi koç? Yada takıma ne katkısı var Orhun'un?

tanyeviç olaydı iyidi başınmızda
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben orhun ene'de suç bulmuyorum.

Bu adam kötü olsa, oyun çizemiyor olsa falan o kadar dar kadro ile Banvit'te o kadar başarılı olamazdı. Hani Banvit bugün Türk basketbolunda konuşuluyorsa o adamın işidir.

Takımda bir tutukluk var. Hani eskilerden bir tek Ömer Onan aşırı derece istekliydi. Bir önceki jenerasyondan da Ömer Aşık, gerisi inişli çıkışlı ya da hiç yok.

Enes - Emir - Ömer - Ö.Onan ile bir turnuva geçmedi işte,

orhun ene şu turnuvayı görüp kadroyu iyice yenilemeli bence, ender'i falan at. Eli ısınacakta üçlük dizecek diye 10 maç beklenmez bir adam...

Hido'yu kes, Ersan'ı tokatla kendine gelsin. Memo falan artık iflas olmaz sakatlıktan onları tamamen unutmak gerek. Semih-Ömer-Enes-Doğuş-Kerem 5-4 rotasyonu bile olur. Harika bir pota altımız oluyor işte,

Furkan'ı alırız ne bilim İzzet falan var işte.

Oyun kurucu mevkiisinde de Engin Atsür umarım sakatlıktan iyi gelir. Çok başarılıydı, varlığı bir ton başarı getirirdi yine. Herif 1 senedir sakat neredeyse ve daha da kalacak yanlış hatırlamıyorsam. Umarım gelir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...