Creus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu oyunculardan kurulu takımın 3sayı oranı bu kadar düşük olmamalı böyle bir turnuvada. bu güzel savunmaya yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 almanya çok kötü oynuyor bizim hücumumuz gruptaki takımlar arasında en kötüsü desek yanlış olmlaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 çok kötüyüz çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hakemler gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 öff kolay kazanacağımız maç beceriksizlik nedeniye veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hakemler diye spikerler çok ağlıyo.Ancak bu oyunla hiç şansımız yok zaten gerçekten berbat oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 15/5 serbest atış .. böyle bir saçmalık yok.hakem diye ağlamıyorlar niye hakemin adını duyduğunuz gibi ağlama diye adlandırıyosunuz bariz hata yaptı hakem haliyle dile getirildi.hakem yüzünden yenilmiyoruz o ayrı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ben daha iyi yüzdeyle atıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu bizim genel saçmalığımız olduğu için, alıştık haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ana bacı sövüyorum şu an böyle gerizekalıca oynayamaz hiçbir takım buna kimsenin hakkı yok ! kanser oldum ulan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hakem herkese hata yapıyor bahane değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bende onu diyorum kimse bir bahane olarak sunmuyor bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 offfff atışlara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 17de 6 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 3lük atmamız gerek 1tane mutlaka.o gazla döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Atışlar komik ya potanın anca yarım metre çevresinden ömer aşık ve enes atıyo başka atabilen adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 heyecnlanan var mı artık.yine klasik maç sonu oynarız kaybederiz.utandırırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 TD)Pentagram said: 3lük atmamız gerek 1tane mutlaka.o gazla döner ender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ömer aşık olmasa şimdiye bitmişti maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ömer olmasa heralde farka giderdi almanlar. Semihin ne kadar önemli oldugunu gorebılıyoruz burda ömer tek boyleyken yıllarca yanında oynayıp alıstıgı uzun ile beraber neler yapardı ikisi burda şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 geçen seneden farkımız, o zaman da böyle iyi savunma yapıp yüzdeli üçlük atan oyuncularla sayı bulurduk şimdi ersan potaya bakmıyor, diğerleri düşük yüzdeyle atıyor o yüzden sayı bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yok abi savunma bizim gitti.3lükçü adamı boş bırakmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tıkır tıkır üçlük sallayan adamı boş bırakmak gibi bir hatayı nasıl yapar abi milli takım bu nasıl savunma konsantrasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 şu atışlar işi bitircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ölüyorum ölüyorum artık ha gayret ha gayret bu sefer kereme vermeyin bişi olursa lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar