Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Gayet bizim gibi hücumda sıkıntı yaşayan oyun kuramayan anca pas yapıp son 10 saniyeyi bekleyen bir takım için ender gibi çevik hücuma hız katan adam bence harika bir seçim sinan güler ve ender bu milli takımın asıl oyunkurucuları olmalı kerem ve ömer onana nazaran.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yapmayın allahınızı severseniz şu turnuva içinde adamın yaptıkları bıktırdı artık. Ateltik olarak haklısınız ona hiç birşey demem ama. Sürekli Penetre yap dışarı çık tekrar penetre yap dışarı çık 7-8 saniye kalsın oyun kurmaya çalış böyle bir mantık yok ya

Ayrıca takım olarak savunma bazlı bir takımken ömer onan'ın takım için önemiyle Ender'inkini karşılaştırmayalım bile. Sinan çok daha katkılı Kerem zaten bence takımın main guard'ı olmalı. Bu adam sürekli topu elinde tuttuğu sürece takım olarak zaten hucüm olarak bu denli geri yüzdelere mahkumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Gayet bizim gibi hücumda sıkıntı yaşayan oyun kuramayan anca pas yapıp son 10 saniyeyi bekleyen bir takım için ender gibi çevik hücuma hız katan adam bence harika bir seçim sinan güler ve ender bu milli takımın asıl oyunkurucuları olmalı kerem ve ömer onana nazaran.

LABİGİT!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabi bi teodosic olsa akar gideriz o ayrı konu ama ben bu adama katlanamamaya başladım artık. Az çok basketboldan anlarım yada anladığımı düşünüyorum ama Arkadaşın yazdığının tersine hucumu tam anlamıyla yavaşlatıyor. O geçen seneki pas trafiğini bir düşünün bu sene nerde o. yani sen 24 saniyelik hucumun 4 saniyesini top taşıma 10-12 saniyesini penetre yapıp beklemeye kullanırsan kalan 8 dk da nekadar hucum oluşturabilirsinki sette. pivotlara oyna daha iyi. kaldı ki şu an görüyoruz enes - ömer götürüo hucüm yükünü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...