Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

abi seti çizen adam orhun abimiz. toptan kaçıyo diye bişey cidden yok. kendisini tutan adamı o alandan kaçıracak ya da o adam kalacak hido gidip boş kalacak.
bu yani.
topu hidonun çıkarmama sebebi de topu belki hidoya kullandırtmak isteyişidir orhun enenin.

ama her maç kazansak da kaybetsek de söylüyorum KEREM TUNÇERİ ARTIK BASKETBOLU BIRAKSIN!

yani şu adamın öküzlüğünü, kazmalığını göremeyecek kadar kör olamaz basketboldan anlamayan biri bile.
yemin ediyorum hidayet oyun kurucu oynasın daha iyi.

ki ben ibrahim kutluaylı dönemleri hatırlıyorum. kerem'e kızdıkça koç (kimdi hatırlamıyorum şimdi) hidoya oynatırdı.
ki hido dışında pek çok seçenek var ve bence hiç birisi keremden kötü olamaz.

ağzına block yediği anda zaten PÜÜÜÜÜÜ diye bi tükürdüm bilgisayar ekranı tükmük oldu full.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Cystein said:

topu hidonun çıkarmama sebebi de topu belki hidoya kullandırtmak isteyişidir orhun enenin.

Aynı seti nba maçlarında çok görüyoruz, genelde topu çıkaran tekrar alıp kullanıyor. Hido nun çok kereler oynadığı bir set.

aynen eğer topu çevirmeye müsait bir süre varsa topu çıkaran adama geri dönüş yapılıyor.
iki maçta da yapılabilirdi ikisinde de yeterli süre vardı ama işte milli takımımızda böyle bir sorun var.tıpkı hakan şükür'e kıyamayıp yıllarca kötü performansla milli takımda yer bulması gibi birşey.kendini bulsun diye bir sürü maçta saç baş yoldurdu.benzer şekilde kerem'in geri dönüş yapmasını umut ettiler olmadı ama neyse yine herşeyi son topa bağlamamak lazım.artık maçın genelinde saçmalıklara özellike hücumdaki tutukluğu gidermemiz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

son topu kereme kullandırmak akıl dışı. bu maçta özellikle son periyotta orhun'un hamelelerini çok takdir ettim hakkını vermek lazım, neredeyse maçı hediye ettiğimiz bir 3. çeyrekten sonra olabilecek en iyi oyun oynandı. ama kerem geçen maçları 0 sayı 1 asistle falan tamamlayan adam, kahraman olmasını istemek bariz duygusallık kokan bir hareket. olmadı, olmuyor kerem.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi de grup maçları oynanmıyor mu?
sitelerinde maçları gördüm de grup sıralaması gibi bişi göremedim :S
+
http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2011
wikide buldum,
6 takımdan 4ü üst tura çıkacakmış, önceki gruptaki birbirleriyle yaptıkları maçlardaki puanları taşınıyormuş, sadece oynamadıkları takımlarla oynicaklarmış mış mış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırakın Allah aşkına ne Hidosu,ne Emir'i?
Oyun kurucu pozisyonunda kötünün iyisi olarak bu turnuva için Ömer Onan'ı görüyorum(Kerem'den de, Ender'den de daha iyi yapabilir o işi). Sonra da Kerem. Hido ve Emir bu turnuva boyunca ne zaman oyun kurmaya kalktılarsa yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Hee, gerektiği zaman Hido nerede? Orlando'da hep son saniyelerde yandan oyun kurma görevlerini o üstlendi. Neden Emir gibi bir çocuğa bıraktı-bıraktılar o sorumluluğu? 5 saniyede oyun skorunun 2 sefer değiştiğini gördüm ben izlediğim NBA maçlarında. Yazık ya, o top öyle mi kullanılır?

Bir de hata asıl takımın genelinde. Kafalar bir acaip. İspanya, Fransa maçlarında son periyoddaki savunmayı gördünüz. Neden bu savunmayı maç geneline yayamıyor bizim takım, birileri yani bu işin başındakiler bu sorunu çözmeli. Ve bu takımın ilk 5i yanlış. Bunu bu takım KAZA İLE ŞAMPİYON bile olsa söyleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

sloven basınıyla yaptığı röportaj'da;

Preldzic: You know why I'm not playing for Slovenia... I had decided not to play for any NT, but Turkey forced me to play or lose passport.

bu adam bu haldeyken bile bu kadar istekliyse.. kazanmamız lazım emiri, daha çok kazanmamız lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...