logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi orhun'u geçtim, emir topu atıcak, diğer 4 eleman dönüp duruyor, hido toptan kaçıyor, kimse topa gitmedi. yani hiç bir şekilde mazereti olamaz kimsenin. al ibret olsun diye izlet basket okullarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 toptan kaçıyor diye bir olay yok, set gereği sol dibe koşuyor hido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi seti çizen adam orhun abimiz. toptan kaçıyo diye bişey cidden yok. kendisini tutan adamı o alandan kaçıracak ya da o adam kalacak hido gidip boş kalacak. bu yani. topu hidonun çıkarmama sebebi de topu belki hidoya kullandırtmak isteyişidir orhun enenin. ama her maç kazansak da kaybetsek de söylüyorum KEREM TUNÇERİ ARTIK BASKETBOLU BIRAKSIN! yani şu adamın öküzlüğünü, kazmalığını göremeyecek kadar kör olamaz basketboldan anlamayan biri bile. yemin ediyorum hidayet oyun kurucu oynasın daha iyi. ki ben ibrahim kutluaylı dönemleri hatırlıyorum. kerem'e kızdıkça koç (kimdi hatırlamıyorum şimdi) hidoya oynatırdı. ki hido dışında pek çok seçenek var ve bence hiç birisi keremden kötü olamaz. ağzına block yediği anda zaten PÜÜÜÜÜÜ diye bi tükürdüm bilgisayar ekranı tükmük oldu full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kalnietis 5/7 üçlük oldu, biri söndürsün sevabına. saras vs teodosic dedik diye alındı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Cystein said: topu hidonun çıkarmama sebebi de topu belki hidoya kullandırtmak isteyişidir orhun enenin. Aynı seti nba maçlarında çok görüyoruz, genelde topu çıkaran tekrar alıp kullanıyor. Hido nun çok kereler oynadığı bir set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bu sene izlemiyorum ben maclari, ondan kotuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 emir ya da hido oynasın abi oyun kurucu pozisyonunda, bu şekilde olmayacağı bir kez daha görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Valanciunas ne şanslı ya, Enes'in de bir Jasikevicius'u olsa, ikili oynasalar. Bizde niye yok diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dreagloth said: Cystein said: topu hidonun çıkarmama sebebi de topu belki hidoya kullandırtmak isteyişidir orhun enenin. Aynı seti nba maçlarında çok görüyoruz, genelde topu çıkaran tekrar alıp kullanıyor. Hido nun çok kereler oynadığı bir set. aynen eğer topu çevirmeye müsait bir süre varsa topu çıkaran adama geri dönüş yapılıyor. iki maçta da yapılabilirdi ikisinde de yeterli süre vardı ama işte milli takımımızda böyle bir sorun var.tıpkı hakan şükür'e kıyamayıp yıllarca kötü performansla milli takımda yer bulması gibi birşey.kendini bulsun diye bir sürü maçta saç baş yoldurdu.benzer şekilde kerem'in geri dönüş yapmasını umut ettiler olmadı ama neyse yine herşeyi son topa bağlamamak lazım.artık maçın genelinde saçmalıklara özellike hücumdaki tutukluğu gidermemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 eğer almanya'ya yenilirsek, almanya diğer maçını(litvanya) kazanamadığı takdirde sırbistan'ı yenmemiz çeyrek finale çıkmaya yetecek fransa, litvanya ve ispanya'yı altımıza almamız zor gözüküyor şu görüntüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 son maç sırbistanla ölüm kalım maçı olucak gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 allahtan diğer maci sırbistan'la yapmıyoruz, bence bugünkü litvanya macindan sonra baya hırs yapıcaklar gibime geliyor diğer maça, teodosic filan iyice sinir oldu rakibi jasikevicius e fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 litvanya sırbistan maçı çok iyiydi. bizim leş fransa maçından sonra ilaç gibi geldi. bizim sırbistan maçımız final niteliğinde olacak. 4.finalist ya biz ya onlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 son topu kereme kullandırmak akıl dışı. bu maçta özellikle son periyotta orhun'un hamelelerini çok takdir ettim hakkını vermek lazım, neredeyse maçı hediye ettiğimiz bir 3. çeyrekten sonra olabilecek en iyi oyun oynandı. ama kerem geçen maçları 0 sayı 1 asistle falan tamamlayan adam, kahraman olmasını istemek bariz duygusallık kokan bir hareket. olmadı, olmuyor kerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben izlemedim maci da, belki de setin amaci son topu kereme kullandirtmak degildi ama mecburen oyle olmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 radagast62 said: eğer almanya'ya yenilirsek, almanya diğer maçını(fransa) kazanamadığı takdirde sırbistan'ı yenmemiz çeyrek finale çıkmaya yetecek Almanya Fransa ile oynamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 eyvallah ya kafa gitmiş, litvanya olacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sırbistan'ı kesin yenmemiş lazımmış of neyse bizim takımın sağı solu belli olmuyor umarım çakarız sırplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 calimero said: emir ya da hido oynasın abi oyun kurucu pozisyonunda, bu şekilde olmayacağı bir kez daha görüldü. bak şuna nasıl katılıyorum, hido oyun kurucu oynarken takım final oynadı orlando'da resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şimdi de grup maçları oynanmıyor mu? sitelerinde maçları gördüm de grup sıralaması gibi bişi göremedim :S + http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2011 wikide buldum, 6 takımdan 4ü üst tura çıkacakmış, önceki gruptaki birbirleriyle yaptıkları maçlardaki puanları taşınıyormuş, sadece oynamadıkları takımlarla oynicaklarmış mış mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Turnuvada, gruplarda, 2nd round da olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ya bırakın Allah aşkına ne Hidosu,ne Emir'i? Oyun kurucu pozisyonunda kötünün iyisi olarak bu turnuva için Ömer Onan'ı görüyorum(Kerem'den de, Ender'den de daha iyi yapabilir o işi). Sonra da Kerem. Hido ve Emir bu turnuva boyunca ne zaman oyun kurmaya kalktılarsa yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Hee, gerektiği zaman Hido nerede? Orlando'da hep son saniyelerde yandan oyun kurma görevlerini o üstlendi. Neden Emir gibi bir çocuğa bıraktı-bıraktılar o sorumluluğu? 5 saniyede oyun skorunun 2 sefer değiştiğini gördüm ben izlediğim NBA maçlarında. Yazık ya, o top öyle mi kullanılır? Bir de hata asıl takımın genelinde. Kafalar bir acaip. İspanya, Fransa maçlarında son periyoddaki savunmayı gördünüz. Neden bu savunmayı maç geneline yayamıyor bizim takım, birileri yani bu işin başındakiler bu sorunu çözmeli. Ve bu takımın ilk 5i yanlış. Bunu bu takım KAZA İLE ŞAMPİYON bile olsa söyleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 geçen yıl bugün facebookta şunu yazmışım said: Ulan ne zevksiz geçiyo dünya kupası maçları. Her gelen geçenin kafasına kafasına çakıyoruz... 9da 7 üçlük ne lan manyak mısınz lan çıldırmayın lan!?!? özlem içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Çetin abi ne yaptın sen? Ömer Onan dediğin adam perdelerden sıyrılıp üçlük atan ve bunu mükemmel yapan bir adam. Topu ona verirsen içeriyi kim karıştıracak? Bu sefer olmadı çetin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sloven basınıyla yaptığı röportaj'da; Preldzic: You know why I'm not playing for Slovenia... I had decided not to play for any NT, but Turkey forced me to play or lose passport. bu adam bu haldeyken bile bu kadar istekliyse.. kazanmamız lazım emiri, daha çok kazanmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar