Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Başlığı da değiştim, genel konu olsun, Ene’nin aday kadrosu şu şekilde: Barış Ermiş İzzet Türkyılmaz Cenk Akyol Ender Arslan Kerem Gönlüm Kerem Tunçeri Sinan Güler Emir Preldzic Oğuz Savaş Ömer Onan Sertaç Şanlı Furkan Aldemir Ömer Aşık Semih Erden Ersan İlyasova Hidayet Türkoğlu Doğuş Balbay Enes Kanter emir'e feci sevindim ya
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 A Grubu İspanya TÜRKİYE Litvanya İngiltere Polonya Elemelerden gelecek 2. takım (Finlandiya, Macaristan veya Portekiz) B Grubu İtalya İsrail Sırbistan Letonya Almanya Fransa C Grubu Yunanistan Hırvatistan Karadağ Makedonya Bosna Hersek Elemelerden gelecek 1. takım D Grubu Slovenya Rusya Belçika Gürcistan Bulgaristan Ukrayna Turnuva 31 Agustos - 18 Eylül arası Litvanya'da düzenlenecek. gruplar zaten belli olmuştu demin de 18 kişilik kadro açıklandı: barış ermiş, izzet türkyılmaz (banvit), cenk akyol, kerem gönlüm, kerem tunçeri, sinan güler,doğuş balbay (anadolu efes), emir preldzic, oğuz savaş, ömer onan (fenerbahçe ülker), sertaç şanlı, ender arslan, furkan aldemir (galatasaray cafe crown), ömer aşık (chicago bulls), semih erden (cleveland cavalliers), ersan ilyasova (milwaukee bucks), hidayet türkoğlu (orlando magic), enes kanter (utah jazz)
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 emir çok temiz oldu hakkaten. hido dışında sorumluluk alıp skor ureticek adamımız oldu. aynı zamanda bu adam 1 2 3 hatta dört kısalı 5lerde 4 numara bile oynayabiliyo. çok yararlı olucak milli takıma.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Emir çok iyi olmuş da Enes neden yok ki, oynayamıyor mu kendi mi istemedi acaba.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: Emir çok iyi olmuş da Enes neden yok ki, oynayamıyor mu kendi mi istemedi acaba. listenin en altı
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ömer ve semih için sakat diyorlardı, aday kadro bu gerçi ama oynamazlarsa enes için feci patlama olur bu kupa
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 semih yok %90 ihtimalle kendide soylemişti ztn nba studyoya katıldığında. ömer yetişicek diyolar ama. bu aday kadro ztn. 12'ye düşücek sayı en sonda.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ispanya hangi devşirmeyi seçti bu ara kesinleşti mi acaba? ibaka mı yoksa mirotic mi?
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ibaka'yı almışlar kadroya ama oynayıp oynamayacağı kesin değilmiş sanırım. http://eurobasket2011.com/en/coid_Bazxyk8aHvca-awA3NbYw3.articleMode_on.html
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Doğuş Enes Furkan çok iyi olmuş gerçekten.Futbol da yok böyle altyapıdan gelen bir jenarasyon.Çok iyi olucak inşallah.
Lorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kerem Tunceri,Ender Arslan,Sinan Güler,Ömer Onan,Hidayet Türkoğlu,Emir Preldzic,Kerem Gönlüm,Oğuz Savaş,Ömer Aşık,Ersan İlyasova,Enes Kanter semihin olmadıgını düşünürsek şöyle bi 11 çıkarttım 12. yi seçemedim
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 barış ermiş olur büyük ihtimal 12. adam, o kadroya ek olarak
Lorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bilmiyorum seçemedim valla ömer gelemeyecek durumda olursa furkan girer büyük ihtimalle semihin sakatlıgı nedeniyle hiç saymadım bile
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sadece bana mı öyle geliyo yoksa kağıt üstünde baya sağlam bi kadromuz mu var?!
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tutku niye yok cenk akyol bile var ikisinin de son 12ye kalabilceğinden değil de gerçi..
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: bir abd değil tek eksiğimiz oysa yine yeterli :)
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yine cenk yine cenk... türk basketbolu acilen şutör kısa yetiştirsin lan. harun erdenay'la, ibrahim kutluay'la büyümüş adamım, kanıma dokunuyor valla.
Lorac Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yok ki :d serkan erdoğan vardı bi yalan oldu o da son 4-5 senedir severdim oysa ki
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ismail şenol twitter: Avrupa Şampiyonası'nda kadrolar 12 kişiden 14 kişiye çıkarıldı. Sevgili Athena, "12 Dev Adam" artık ihyiyacı karşılamıyor. Yeni beste gerek.
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o marş 10.yıl marşı gibi oldu 87.yılda hala o marşı söylüyoruz kadro 140 kişiyede çıksa 12 dev adam marşını söyleriz 2001 güzel şampiyonaydı be gruplar hariç tabiki..
Öne çıkan mesajlar