Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Güzel de değil sanat da değil bunlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yani diycem bunu kusura bakmayında havalı silah bence ağır taşşak geçmiş ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 roketadam, eline sağlık abicim, süper vermişsin ayarı. böyle insanlar bu tarz aşağılamalarla elenecek habitattan. samimi söylüyorum iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Chemical said: abi bu ne bu 4 sene güzel sanatlarda okumuş insan yaptı bunları bunelan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 HAVALI SİLAH HAVALI SİLAH HAVALI SİLAH HAVALI SİLAH HAVALI SİLAH HAVALI SİLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Chemical said: abi bu ne bu 4 sene güzel sanatlarda okumuş insan yaptı bunları Tamam tamam geçti. Bakma o tarafa. Yok yok. Geçti tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne kadar manasız bir başlık olmuş yine bu, abicim yaz gelince beyniniz mi yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 başlığın tek iyi yanı havalı silah resimlerinin gün yüzüne çıkmış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 --==HAVALI SİLAH==-- "bu silahlar çok havalı!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Chemical cidden anlamış beni, yani şaka olmalı bu. Bak mevzuu kötü bir fikir olması değil. Ben de grafiker değilim sonuçta, arada bir pixlr'ı açıp basit bir şeyler yapmaktan öteye gitmiyor bilgim, al lan sen yap dese belki benden de saçma sapan bir şey çıkacak, güzel durmayacak vesaire. ama ya insan özenli bir şey koyar ortaya, böyle dalga geçer gibi imla hatalarıyla dolu paint terk bir şey göndermez yani. Ben bu adamın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum, başka bir ihtimal yok. Ben bunu yapmış olsam, yapamadım hatta "kusura bakmayın yetiştiremedim" der özür diler kenara çekilirim yani, küfür gibi bir şey lan bu, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 reyou said: paint terk lafi seviyeyi belli ediyo sirketteki, senin cevap verme tarzin bi kere ilkokul terk bile degil. git craiglist.com a bak, html terk dersin, bide git rankine bak. bende bari sole bi yorum getiriyim tam olsun, emege saygi. Bu da topicteki en saçma post olabilir. Craiglist'in görünümü çok çok basit frontpage express terk olabilir, ama fonksiyonunu yerine getiriyor değil mi? Peki dergiyi açtığında böyle bir reklam görsen ne düşünürsün? Fonksiyonunu yerine getiriyor mu? Adamın biri çıkıp "yarım sayfa için milyar dökücez" dese, ben bunu gönderemem arkadaş yediremem kendime yani. Benim de önüme böyle taşak geçer gibi bir iş gelirse yorumlayın diye ekmek falan dinlemem. Güzel olmasaydı güzel olmamış derdik, bu çok ayrı bi boyut. Dalga mı geçiyorsun dememek için kendimi zor tuttum, neyse ki iki muhabbet etmişliğimiz var da "paint terk" diye espriye vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Chemical said: abi bu ne bu 4 sene güzel sanatlarda okumuş insan yaptı bunları ölücem sanırım ajhahahfshgdfhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Roket, sordum bir daha sorayım da, Dual core işlemci ve 1gb ram? Backup server olsa anlarım da VM, Citrix ve Hyper-V diyor orada. 2008 1gb ram ile ağlar. Garip geldi konfigurasyon bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ÖM atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Chemical said: abi bu ne bu 4 sene güzel sanatlarda okumuş insan yaptı bunları abi kendime gelemedim bi türlü 40 dakkadir filan guluyorum azmauhasdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 paint terk olabilir, ne anlatmaya çalıştığı daha önemli, ama bu bişey anlatmaya çalışmıyor, ayrıca paint terk anlattığı bişey = 0 paint terk = -5 -5 points! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nasıl bir şirket ki bu şirket içi yazışmaları burada direkt olarak paylaşabiliyorsun ben onu merak ediyorum. bayadır da yapıyorsun eğer alışkanlıksa ilerideki kariyerin açısından bir an önce bırakmanı öneririm. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar