Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kendine yapicak bisey bul. hobi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bir suru agizdan ishal yorum, troll arasinda bence pek yardim bekleme. bekleme hatta. olayin sosyolojik kismi konusunda herkes ordinaryus seviyesinde Lord Abiieealulzwtf seviyesinde gokkusagi siciyor adeta. Oncelikle bu konuyu "Kisisel" bolumunde paylasman belki daha idareli olurdu diyip, ardindan aramaya inanmani onerdikten sonra google i yol gosterecegim. Ozetle buradan bir teshis yada yardim beklercesine konusman biraz sagliksiz/eglenceli. Kolay gelsin. Ciddiyetinle dogru oranda bir cozume ulasirsin umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pasta said: ya 1 hafta içme o çarpıntı devam ederse ben bu ramazan oruç tutucam ya. deal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya bi de bunu da kişisele alıyorum.. baydım okumaktan. sçs kib xoxo bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Rewendor said: olm bi dakka lan, günde 300 dolar dediler barmenliğe, ben de alkolik olucam galiba depresyona giriyorum :/ Ben depreşik ve alkolik olmadan temiz temiz yaparım abiler beni alın barmen olarak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Flameoffear said: Güne alkolle başlamıyorsan alkoliğim deme. Öyle her gece içiyorum la alkolik olunmaz. İçmezsem götüm başım ağrıyorda klasik bahanelerdir. Alkol ve sigara içimedi diye kimse ölmez. Ha azaltayım kararında içeyim diyorsan da yolu önce kendinden geçer. Yazdıklarına göre sen bunu istemiyorsun. Bazı şeyleri alkolle bütüleştirmişsin, alkolle çözmeye kalkmışsın. Yanlış yapmışsın. Sorununla alkolü birbirinden ayırırsan durumu kurtarırsın. Yoksa zor. dikkatli oku bu mesaji. sorununun cozumu burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Marty said: kendine yapicak bisey bul. hobi falan tekrar okudum ve evet cozdum problemi. tesekkure gerek yok. arkadaslar dagilabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben de alkol almadan başım ağrıyor desem ve buna kendimi yeterince inandırabilirsem benimki de ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "hmm,tipi hiç tanıdık gelmedi,bilemiyorum dostum,belki bi 100 dolar hafızamı yerine getirir."'ler dahil mi o 300'e? süper çünkü vergisi flnda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 başım ağrımıyor ama :D ve ben bunu söylemedim ki, almayınca öyle olduğunu gördüm. Evet etrafta mal ergen çok da beni tanımıyorsunuz bile, şurada yazdıklarım da kesinlikle tanımanız için yeterli deil, zira gerçek hayatta beni tanıyan patiler biliyor ergen ve mal olmadığımı. ekmek hariç, o default olarak atarlı zaten bi de çok iyi tanımıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 300 dolar geyiği ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gerçek hayattan tanıyan patiler araya giriyosa kesin mal deilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gecesi 300 dolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sparkcaster said: 300 dolar geyiği ne ya iyi para sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bence ciddi alkolik degilsen yatma,o kadar alkoligin arasında gercekten öyle olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 neyin gecesi 300 dolarmış aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bi gecelik ücreti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 barmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya atar falan yapmıyorum büyüttüğünü söylüyorum sadece. herkes ADD herkes manik depresif herkesde gastrit var herkes kronik insomniac senin de durumunun farklı olmadığına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 panik atağı unutmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla depresyonum çeşit çeşit psikyatrist tarafınden teşhis edilmiş bir durum en azından, kendim koymadım teşhisimi. manitasını düşünüp ADD var demek ayrı, içmeyince ciddi fiziksel etkiler ve psikolojik çöküşler yaşıyorum, sanırım alkolik oldum demek farklı edit: panik ataklarım da vardır bak mesela, onlar da teşhis edilmiş şeyler, ilaç da kullanıyorum doktor gözetiminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu pazar bi eleman sabah kahvaltida raki iciyodu. o sen misin acaba. kel ve 60 yaslarindaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tr de... sdfsdfsd ahuehuaheuhauhuhaue geçen ilaç şirketleri ile ilgili bişi yazınca sıkıntılı bi durum olmuştu. bişi demiyorum onnçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bence yaşadığın/yaşadığını düşündüğün "fiziksel etkiler ve psikolojik çöküşler" default olarak var. Alkol sadece bunları daha hafif atlatman konusunda rol oynuyo diye düşünüyorum. Alkol almadığın zaman bunları yaşadığın için bağımlı olduğunu filan düşünüyosundur anca. Cidden bağımlılık filan olsa sırf akşamla kurtaramazsın çünkü, sabah öğle akşam aralıksız ihtiyaç duyarsın. Tabi bence asıl sorun kronik ergenlik, ama o ayrı bi tartışma konusu. Meşe odunu terapisi tek çare! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 git bi psikologa ben ergenim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar