Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Anadolu yakasında Alkol Rehab Merkezi

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Bir suru agizdan ishal yorum, troll arasinda bence pek yardim bekleme. bekleme hatta.

olayin sosyolojik kismi konusunda herkes ordinaryus seviyesinde Lord Abiieealulzwtf seviyesinde gokkusagi siciyor adeta.

Oncelikle bu konuyu "Kisisel" bolumunde paylasman belki daha idareli olurdu diyip,

ardindan aramaya inanmani onerdikten sonra google i yol gosterecegim.

Ozetle buradan bir teshis yada yardim beklercesine konusman biraz sagliksiz/eglenceli.

Kolay gelsin.
Ciddiyetinle dogru oranda bir cozume ulasirsin umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Güne alkolle başlamıyorsan alkoliğim deme. Öyle her gece içiyorum la alkolik olunmaz. İçmezsem götüm başım ağrıyorda klasik bahanelerdir. Alkol ve sigara içimedi diye kimse ölmez.

Ha azaltayım kararında içeyim diyorsan da yolu önce kendinden geçer. Yazdıklarına göre sen bunu istemiyorsun. Bazı şeyleri alkolle bütüleştirmişsin, alkolle çözmeye kalkmışsın. Yanlış yapmışsın. Sorununla alkolü birbirinden ayırırsan durumu kurtarırsın. Yoksa zor.

dikkatli oku bu mesaji. sorununun cozumu burada.
Sosyal ağlarda paylaş

başım ağrımıyor ama :D ve ben bunu söylemedim ki, almayınca öyle olduğunu gördüm. Evet etrafta mal ergen çok da beni tanımıyorsunuz bile, şurada yazdıklarım da kesinlikle tanımanız için yeterli deil, zira gerçek hayatta beni tanıyan patiler biliyor ergen ve mal olmadığımı. ekmek hariç, o default olarak atarlı zaten bi de çok iyi tanımıyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla depresyonum çeşit çeşit psikyatrist tarafınden teşhis edilmiş bir durum en azından, kendim koymadım teşhisimi. manitasını düşünüp ADD var demek ayrı, içmeyince ciddi fiziksel etkiler ve psikolojik çöküşler yaşıyorum, sanırım alkolik oldum demek farklı

edit: panik ataklarım da vardır bak mesela, onlar da teşhis edilmiş şeyler, ilaç da kullanıyorum doktor gözetiminde
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yaşadığın/yaşadığını düşündüğün "fiziksel etkiler ve psikolojik çöküşler" default olarak var. Alkol sadece bunları daha hafif atlatman konusunda rol oynuyo diye düşünüyorum. Alkol almadığın zaman bunları yaşadığın için bağımlı olduğunu filan düşünüyosundur anca. Cidden bağımlılık filan olsa sırf akşamla kurtaramazsın çünkü, sabah öğle akşam aralıksız ihtiyaç duyarsın.

Tabi bence asıl sorun kronik ergenlik, ama o ayrı bi tartışma konusu.
Meşe odunu terapisi tek çare!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...