hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mascio said: pinkporing said: herifin biride ölünce siyah ekran göreceksiniz diodu,sonra cahil insana 1.5 milyar inanıyo da diolardı,yani 5 yaşında ki cocuk mantığı halen devam ediyor,siz kıçınızı da yırtsanız,inanmak genlerinize kodlanmıştır,selpak aslında kağıt mendildir ama bakkala gittiğinizde selpak istersiniz,malın iyisinin selpak olduğunu bilirsiniz ne biliim işte buna benzer şeyler,belki kız çoktan bodruma her zevki tattı geldi karagözler olarak ceremesini tadıoz hala asdasdasd ben diyorum ölünce siyah ekran gelecek diye. tabii farkında olamayacaksınız bilinç olmayacağından. tabi sen cennet bahçeleri, araf, sırat köprüsü gibi gelmiş geçmiş en komik şeylere inandığın için sana garip gelmiş olabilir bu lafım. hayat size güzel, ölünce huriler şarap ile bal akan nehirler falan dimiöldükten sonra tanrıyla karşılaşan ateist hikayesi de olabilir başına gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mertadam said: Aluriel said: yine bi kıvrılmalar bükülmeler O senin bükemediğin bileği öpmek için yaptığın kıvrılma ve bükülmelerin aynada sana yansıması. Edit: Hep sen mi trolleyecen? B)- vay troll falan değişik değişik kelimeler. kaptın sen bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Öğretiyorsunuz vallahi. Öğrenmeye açık bir dimağım var çok şükür. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tabii tanrı diye bir şey olmadığından maalesef benim dediğimin olma ihtimali yüksek. "ya varsa?" sorusu da en anlamsız soru. inanırsın ya da inanmazsın bu kadar basit bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mertadam said: Öğretiyorsunuz vallahi. Öğrenmeye açık bir dimağım var çok şükür. :D maşallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel, abi; http://i863.photobucket.com/albums/ab192/ACKong/OT%20Post/dont_feed_the_trolls.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mascio said: tabii tanrı diye bir şey olmadığından maalesef benim dediğimin olma ihtimali yüksek. "ya varsa?" sorusu da en anlamsız soru. inanırsın ya da inanmazsın bu kadar basit bir şey bu.o kadar eminim diyorsun oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: ve pinkporing forumun en kötüsü ünvanını escape den alır... ciddimisin? çok uğraştım bunun için :D,ama bu kadar Allahsızın arasında Allah'a inanan birisi olması sizin emniyet sibobunuzdur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: ve pinkporing forumun en kötüsü ünvanını escape den alır... sende babayı almışssın. title olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aslinda anlasilmasi gereken bir konu daha var, birileri demis ki benim kizim bana boyle seylerle gelse elini ayagini kirarim ... zaten sizin gibi babalara, kizlarin tek sekilde gelme yontemleri vardir !! baba, ben zeynep ve pinarla gidiyorum :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 allahlısın da ne hayrını gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kendi adıma söyliyim annesi babası yeğenleriyle geziyor zannederken sevgilisiyle tatil yapan çok arkadaşım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tafircan said: aslinda anlasilmasi gereken bir konu daha var, birileri demis ki benim kizim bana boyle seylerle gelse elini ayagini kirarim ... zaten sizin gibi babalara, kizlarin tek sekilde gelme yontemleri vardir !! baba, ben zeynep ve pinarla gidiyorum :))) aha bu işte. sonrasında da iyi peki deyip kendini kandırmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tafircan said: zaten sizin gibi babalara, kizlarin tek sekilde gelme yontemleri vardir !! baba, ben zeynep ve pinarla gidiyorum :))) Anlatman mümkün değil, 10 sayfa önceye döndük yine, kolay gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok ya yapmaz öyle şey kızlar. hiç olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: dreagloth said: ve pinkporing forumun en kötüsü ünvanını escape den alır... sende babayı almışssın. title olarak :) İstersen sana verebilirim babyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel said: yok ya yapmaz öyle şey kızlar. hiç olur mu. Kızın olmadan konuşma, cahil kafir. Bütün kızlar çok dürüst. "Benim kızım yapmaz" forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sizin kızlarla benim oğlanı tanıştırmak lazım kıh kıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 provakasyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: iksmen said: dreagloth said: ve pinkporing forumun en kötüsü ünvanını escape den alır... sende babayı almışssın. title olarak :) İstersen sana verebilirim babyı sürpriz olursa ii olur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oğlan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sürpriz yok maalesef, bildiğin şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hadin bakim hilal cebeci topağınada dönüştü bura yihhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi pardon da 18 e çocuk diyosanız hem aileniz sizi hem siz kendinizi rezaletten daha kötü yetiştirmişsiniz demektir.kizim sevişmesin diyemeyip güven bik bik yapan amcalara da bi sorum var,kiz 18 yasinda oldugundan öss'nin yeni bittiğini,büyük bi stresten kurtuldugunu ve o yüzden tatil istediğini/hakettiğini görüyorum ve siz tatile göndermem diyosunuz.1 ay sonra tercihler geldiğinde,kiz "baba ben şu şu şehirde üni okumaya gidicem" dediginde napicaksiniz?zorla yasadiginiz şehirdeki okulu yazdırıp tasmayla mı goturup getırıceksınız okula?örf adet de demeyin hiç,konuyu dine vuranlar çok doğru yapmış,çünkü müslümanlıktan kalma bir kanı ve alışkanlık bu kızım sevişmesin mazeretiyle çeşitli savunmalar durumu.oğlum olsa da izin vermem olayini falan bi geçiniz yani yemezler. edit : tafir,bu tip durumlarda aslinda aradan çekilinir dendiği gibi,iyi senin olmaz ama kötü sana patlar çünkü bu tip durumlarda.ben kizin babasını tanımıyorum şahsen ama illa sözüne ihtiyaç varsa veya gençler mutlu olsun da gerekirse ben fırçayı yerim arkadaşımdan diyosan kizi göndermelerine ikna et eglensin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şimdi sen eğlensin gençler diyorsunda,sevişerek eğlenilir demi diyen benim gibi herifler çıkabilir onun için kınıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar