Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

mascio said:

pinkporing said:

herifin biride ölünce siyah ekran göreceksiniz diodu,sonra cahil insana 1.5 milyar inanıyo da diolardı,yani 5 yaşında ki cocuk mantığı halen devam ediyor,siz kıçınızı da yırtsanız,inanmak genlerinize kodlanmıştır,selpak aslında kağıt mendildir ama bakkala gittiğinizde selpak istersiniz,malın iyisinin selpak olduğunu bilirsiniz ne biliim işte buna benzer şeyler,belki kız çoktan bodruma her zevki tattı geldi karagözler olarak ceremesini tadıoz hala asdasdasd

ben diyorum ölünce siyah ekran gelecek diye. tabii farkında olamayacaksınız bilinç olmayacağından. tabi sen cennet bahçeleri, araf, sırat köprüsü gibi gelmiş geçmiş en komik şeylere inandığın için sana garip gelmiş olabilir bu lafım. hayat size güzel, ölünce huriler şarap ile bal akan nehirler falan dimi
öldükten sonra tanrıyla karşılaşan ateist hikayesi de olabilir başına gelen
Sosyal ağlarda paylaş

tafircan said:

aslinda anlasilmasi gereken bir konu daha var,

birileri demis ki benim kizim bana boyle seylerle gelse elini ayagini kirarim ...

zaten sizin gibi babalara, kizlarin tek sekilde gelme yontemleri vardir !!

baba, ben zeynep ve pinarla gidiyorum :)))

aha bu işte. sonrasında da iyi peki deyip kendini kandırmaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

abi pardon da 18 e çocuk diyosanız hem aileniz sizi hem siz kendinizi rezaletten daha kötü yetiştirmişsiniz demektir.kizim sevişmesin diyemeyip güven bik bik yapan amcalara da bi sorum var,kiz 18 yasinda oldugundan öss'nin yeni bittiğini,büyük bi stresten kurtuldugunu ve o yüzden tatil istediğini/hakettiğini görüyorum ve siz tatile göndermem diyosunuz.1 ay sonra tercihler geldiğinde,kiz "baba ben şu şu şehirde üni okumaya gidicem" dediginde napicaksiniz?zorla yasadiginiz şehirdeki okulu yazdırıp tasmayla mı goturup getırıceksınız okula?örf adet de demeyin hiç,konuyu dine vuranlar çok doğru yapmış,çünkü müslümanlıktan kalma bir kanı ve alışkanlık bu kızım sevişmesin mazeretiyle çeşitli savunmalar durumu.oğlum olsa da izin vermem olayini falan bi geçiniz yani yemezler.

edit : tafir,bu tip durumlarda aslinda aradan çekilinir dendiği gibi,iyi senin olmaz ama kötü sana patlar çünkü bu tip durumlarda.ben kizin babasını tanımıyorum şahsen ama illa sözüne ihtiyaç varsa veya gençler mutlu olsun da gerekirse ben fırçayı yerim arkadaşımdan diyosan kizi göndermelerine ikna et eglensin gençler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...