Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

tafircan said:

mertadam,

senin gibi dusunmememe ragmen seni cok iyi anliyorum ve saygi duyuyorum. burada seni anlamayan kimse yok, sadece konuyu carptirmak ve seninle polemik yaratmak adina belden asagi vuruyorlar.

sen de genc bir babasin anladigim kadariyla, olgunlastikca fikirlerinin de ayni paralelde degisecegini umuyorum, sonucta potansiyelin iyi ..

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben tartışmaya bile değer bulmadım en başından beri. sdf.
ama eğlenceliydi hani.

diğer konulara bakalım, trending topics on paticik:
hilal cebeci -> ya en ağır meme geyiğini ben yaptım şu forumda ama bi çift meme peşine ya rabb ne saçmalıklar yaşanıyor
aziz yıldırım -> ben değil yüce adalet karar verecek!! ya cidden bana ne abi..
bi de bu konu. bu eğlenceliydi. yapımda ve yayımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

Nasıl olsa kendi ayakları üzerinde duracağı yaş da gelecek. Ama o yaş 18 değil.
Diyelim ki 25-26 yaşına geldi ve kendi kararlarını alır duruma geldi.Eyvallah.Ama o durumda bile ben kızımı onu rahatsız etmemeye çalışarak kontrol ederim,kontrol altında tutmaya çalışırım.

Şimdi bu yazdığım benim dünyaya bakışım.Bunu beğenmeyen kendi bildiğini yapsın ama ben böyle yapıyorum,yapmaya da devam edeceğim.

tek takıldığımız nokta yasak koymakla kızı ikna etmek noktası yoksa 18 yaşının Türkiye standartlarında erken olabileceği konusunda bir ayrılık yaşamıyoruz. Ama ben 18 yaşındaki kızları da "hayır gidemezsin" demeden konuşarak ikna edebilen babalar gördüm. Benim babam da bana bir kere olsun "hayır şuraya gidemezsin demedi" ve ben hayatımda bir kere daha başımı derde sokmuş bir insan değilim.

Sen ise kontrol altında tutmaktan bahsediyorsun, ikna etmekten öğretmekten anlatmaktan değil. Ne yaptığını açıklamadan "kontrol altında tutmak" dersen bunun pek bir özgürlükçü tınısı olmuyor kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işin şekli tabi ki "gidemezsin lan,kır bacağını otur evinde" şeklinde olmayacak benim açımdan.Neden olmaması gerektiği konusunda kızımı ikna ederim düşüncesindeyim.Ama neticesinde diyelim ki ikna edemedim(ki kanı kaynar o yaş kız ve erkeklerinin,kafaya koyduklarını ille de isteyebilirler), o zaman da ne yazık ki bana kesin bir şekilde izin vermemek seçeneğinden başka bir şans bırakmamış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bakın şimdi işin gerçek tarafı şu,eğer benim kızım böyle bir şeyle bana gelse bacağını kırarım ciddi anlamda laga luga yok,ama gidip babasına böyle şeyi söyleyipte babası ,düşünmem gerek kızım derse eğer,bu onların ahlaki ,manevi ve ıvır zıvır sorunudur beni ırgalamaz yani,ama ben üzülürüm ,çünkü anlık hevesler peşinde dolaşacağına okuluna baksa,evlense bilinçli çoluk çocuk yetiştirse daha bir faydası olur en azından .
Sosyal ağlarda paylaş

Merak ediyorum kaçınız 18 yaşında sevgilinizle tatile çıktınız burda gitsin filan diyorsunuz.

18 yaşındaki çocukları ailelerden uzağa yalnız göndermek akıl kârı değil.

Kalabalık bi grup olsa izin verilebilir ama baş başa sakıncalı.Ben oğlum olsa ona da karşı çıkarım bir kızla tatile gitmesine baş başa.

Yaşlar 20 li olunca gitmelerinde bi sakınca yoktur artık kendi başlarının çağresine bakabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

herifin biride ölünce siyah ekran göreceksiniz diodu,sonra cahil insana 1.5 milyar inanıyo da diolardı,yani 5 yaşında ki cocuk mantığı halen devam ediyor,siz kıçınızı da yırtsanız,inanmak genlerinize kodlanmıştır,selpak aslında kağıt mendildir ama bakkala gittiğinizde selpak istersiniz,malın iyisinin selpak olduğunu bilirsiniz ne biliim işte buna benzer şeyler,belki kız çoktan bodruma her zevki tattı geldi karagözler olarak ceremesini tadıoz hala asdasdasd

ben diyorum ölünce siyah ekran gelecek diye. tabii farkında olamayacaksınız bilinç olmayacağından. tabi sen cennet bahçeleri, araf, sırat köprüsü gibi gelmiş geçmiş en komik şeylere inandığın için sana garip gelmiş olabilir bu lafım. hayat size güzel, ölünce huriler şarap ile bal akan nehirler falan dimi
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

Baggio said:

Kendinizi yoruyorsunuz. Böyle adamlar kızları baskı sonucu yalan söyleyip sağa sola sevişmeye gidene ya da başlarına (Allah korusun) böyle bir olay gelene kadar yanlış yaptıklarını kabul etmezler. O saatten sonra da iş işten geçmiş olur zaten. Kız yeterince iyi yalan söylüyor ve böyle bir olaya maruz kalmıyorsa da bunu kendi ebeveynlik başarıları olarak görmeye devam ederler.

Ya sen ne saygısız,küstah bir adamsın.
Senin görgün-kültürün kız çocuğun 18 yaşına gelince babası-annesi izin vermediğinde sağa-sola sevişmeye gitmesi ile sınırlı,bu belli.
Ama o kadar da uzun boylu değil be güzelim.Yani senin annen,bacın,teyzen,halan böyle mi yaptı-yapıyor da sen bu fikirleri savunuyorsun bilmiyorum da bu memleket henüz Amerika,Hollanda,İngiltere olmadı.Bu yazdıklarımın köktendincilikle,muhafazakarlıkla falan da alakası yok.Dinsiz adamım neticesinde.
Hayır,kendi görüşüne saygı duyulmasını istiyorsun,bu belli çünkü ısrar ediyorsun savunduğun şeylerde.Ama karşı tarafa da saygı duy be birader,böyle hakaret hakaret,nereye kadar?
Özelden yazıyorum,işine gelmiyor, özelden bana saldırmayı bırak diyorsun.Aha ben de buraya yazıyorum.Biraz saygı,biraz edep.

Mesajımdaki bold yeri millete söyledikten sonra gerçekten kendimi yoracağımı, yani kendi kendimi dinlemeyeceğimi düşünüyor musun? :p Kesinlikle aşırı sabit fikirli bir insan olduğundan daha fazla laf anlatmaya çalışmıyorum, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Merak ediyorum kaçınız 18 yaşında sevgilinizle tatile çıktınız burda gitsin filan diyorsunuz.

18 yaşındaki çocukları ailelerden uzağa yalnız göndermek akıl kârı değil.

Kalabalık bi grup olsa izin verilebilir ama baş başa sakıncalı.Ben oğlum olsa ona da karşı çıkarım bir kızla tatile gitmesine baş başa.

Yaşlar 20 li olunca gitmelerinde bi sakınca yoktur artık kendi başlarının çağresine bakabilirler.
tasma da takıp dolaştıralım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...