Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

iksmen said:

abi sizin dunyada herhangi birşeye saygınız varmı ondan konusalım en azından ti'ye almassınız.

aslında saygılı adamlarız vallahi. benim dinle bi problemim yok.

ama her düşünceyi dile getirenin ifade ediş biçimine takılmayacağız diye bişi de yok. düşünceye saygılıyız da dile getirme şeklinde sorun olduğunu söyleyebiliriz ki bu da saygısızlık değil, düşünceyi ifade etmedir.

yoksa "ben senin dediklerini anlamıyorum" dediğine de "VAY SAYGISIZ!!!" diyelim... olmaz öle şey.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen

ben de muslumanim, herkesin birbirinin inancina saygi duymasi gerekir, en azindan Islam ahlakina gore boyle.

ote yandan, isteyen kediye tapar, isteyen patiye.

senin muhafazakar tutumunu da anliyorum, o yuzden sana sunu sormak istiyorum

anne ve babanin sana izin vermemesinden memnun muydun ?
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

iksmen said:

olucak hepsi olucak :)

dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var.

sen o söliceklerini bana değil at lara söyle kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

iksmen said:

olucak hepsi olucak :)

dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var.

atlarafisildayan,

insanlarin neye inandiklarini veya inanclarinin ozel hayatlarindaki payindan sanane ? bunu anlayamadim ben ..

Sen sorgu makami misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

herifin biride ölünce siyah ekran göreceksiniz diodu,sonra cahil insana 1.5 milyar inanıyo da diolardı,yani 5 yaşında ki cocuk mantığı halen devam ediyor,siz kıçınızı da yırtsanız,inanmak genlerinize kodlanmıştır,selpak aslında kağıt mendildir ama bakkala gittiğinizde selpak istersiniz,malın iyisinin selpak olduğunu bilirsiniz ne biliim işte buna benzer şeyler,belki kız çoktan bodruma her zevki tattı geldi karagözler olarak ceremesini tadıoz hala asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...