iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi sizin dunyada herhangi birşeye saygınız varmı ondan konusalım en azından ti'ye almassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dynamick'e saygı duyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sosisli makarna tanrisina tapanlari cagirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hilal cebeci'ye bayagi bir saygi besliyorum su siralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben güce saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi natasha khan benim olacaksa pagan da olurum vejetaryen da. yarın hemen gidip maaaalle hippisinden hippiliğe başvuruyorum! var öle bi amca, milletin kötü karakalem resimlerini çiziyor. kesin hippidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tamtam çemberi olacaksa ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 olucak hepsi olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gereksiz yere çok güldüm.. tamtam ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hu huu, woodstock izliyim biraz daha işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vejetaryen olarak maklube alternatifi ne yiyeceğiz? soye etli pilav falan mı yoksa doğrudan yoğrutlu ıspanak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan bam bam resmi koysana ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aramızda kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tmm panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pardon sorii gizlilik yeminini unuttum pagan hacı kardeşim. ateş ve ruhlar! büyük totem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 2-3 yıl içinde planladığım orta asya gezisini yapıp, şamanizmi yerinde inceleyip atalarımızın dinine döndürecem sizleri. Sabredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bullshit , hayat her zaman tehlikelerle doludur , yolda yürürken başına uçakta düşebilir. Bu mantıkla kızları eve kapamak her elinde neşter olanı doktor zannetmeye benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: olucak hepsi olucak :) dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: abi sizin dunyada herhangi birşeye saygınız varmı ondan konusalım en azından ti'ye almassınız. aslında saygılı adamlarız vallahi. benim dinle bi problemim yok. ama her düşünceyi dile getirenin ifade ediş biçimine takılmayacağız diye bişi de yok. düşünceye saygılıyız da dile getirme şeklinde sorun olduğunu söyleyebiliriz ki bu da saygısızlık değil, düşünceyi ifade etmedir. yoksa "ben senin dediklerini anlamıyorum" dediğine de "VAY SAYGISIZ!!!" diyelim... olmaz öle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tenekeadam said: 2-3 yıl içinde planladığım orta asya gezisini yapıp, şamanizmi yerinde inceleyip atalarımızın dinine döndürecem sizleri. Sabredin. oh yüce at gibi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen ben de muslumanim, herkesin birbirinin inancina saygi duymasi gerekir, en azindan Islam ahlakina gore boyle. ote yandan, isteyen kediye tapar, isteyen patiye. senin muhafazakar tutumunu da anliyorum, o yuzden sana sunu sormak istiyorum anne ve babanin sana izin vermemesinden memnun muydun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 AtlaraFisildayan said: iksmen said: olucak hepsi olucak :) dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var. sen o söliceklerini bana değil at lara söyle kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 at dediği avrupa topluluğu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 AtlaraFisildayan said: iksmen said: olucak hepsi olucak :) dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var. atlarafisildayan, insanlarin neye inandiklarini veya inanclarinin ozel hayatlarindaki payindan sanane ? bunu anlayamadim ben .. Sen sorgu makami misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 herifin biride ölünce siyah ekran göreceksiniz diodu,sonra cahil insana 1.5 milyar inanıyo da diolardı,yani 5 yaşında ki cocuk mantığı halen devam ediyor,siz kıçınızı da yırtsanız,inanmak genlerinize kodlanmıştır,selpak aslında kağıt mendildir ama bakkala gittiğinizde selpak istersiniz,malın iyisinin selpak olduğunu bilirsiniz ne biliim işte buna benzer şeyler,belki kız çoktan bodruma her zevki tattı geldi karagözler olarak ceremesini tadıoz hala asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar