nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benim kızım olsa tuttuğunu koparan bişey olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Her fırsatta şu şakirt bu dinci diye nefret kusup özgürlük isterken böyle bir konuda isviçre rahatlığı falan diyerek yan çizmek patiye yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 işte olmadığı için atıp tutuyosunuz,kızı olanlar konuşmalı bence bu konuyu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel said: iksmen said: Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. ılımlı derken? Bilinçi desem daha doğru olur, aşırı değilim. Evimden televizyonu felan kaldırmıyorum yani şeytan icadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nefreti kusan o şu an yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: 18 yaşına gelen kızınız azdıysa evlendirin gitsin yoksa çok dizinize vurursunuz Bu şirketin sahibi olabilir misin? http://www.youtube.com/watch?v=5fpz-N00nhk Aynı CRT kafası çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Bilinçi desem daha doğru olur, aşırı değilim. Evimden televizyonu felan kaldırmıyorum yani şeytan icadı diye. e değil çünkü? bi de kaldırsaydın. beyinsiz denir şeytan icadı diye evinden televizyon kaldırana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. ben sıcak kumlardan soğuk sulara atladığımız sırada hisseddiğimiz gibi cool bi müslümanım. onnçün cevab veremedi, hisseddiğimiz gibi harflerde p,t,k'yı b,d,k gibi okuyorum ve yazıyorum.. kuuuuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Allah ıslah etsin lafını, Termodinamik dersine giren badem bıyıklı hocamdan sonra ilk defa duyuyorum. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iyi troll ama hakkını verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Napolyonn dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. ılımlı islam'da modernize edilmiş islamdan başka bir şey değil. baktılar ki öküz gibi yobazız, bir boka izin vermiyoruz, azcık ılımlı olsun şu iş, orta yolu bulup başkalarını da bu saçmalığa sürükleyelim. iksmen sana tek bir sözüm var, dünyanı sarsacak. allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: pinkporing said: 18 yaşına gelen kızınız azdıysa evlendirin gitsin yoksa çok dizinize vurursunuz Bu şirketin sahibi olabilir misin? http://www.youtube.com/watch?v=5fpz-N00nhk Aynı CRT kafası çünkü. olabilir niye ki? müslüman olanlar bu foruma üye olamaz diye yönetici kural koysun o zaman,2 mmo oynayıpta ,ateistlikle mmoyu harmanlayıp hayat felsefesi zanneden,bir avuç dangozdan başka kimse kalmadı galiba bu forumda edit:neyi o kadının adı,yani imzamdaki,her nefis ölümü tadacaktır ayetine korkunç diyen kadın gibileri çok var burda,zannediyorlarki 60 yaşına geldiklerinde ölümün o ayak sesini hissettiklerinde,haca umreye yazılmak için,diyanet kapılarında ömürleri geçecek ahahahaha şimdi gençlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 forumun gelmiş geçmiş en saçma mesajı yazıldı tarihe geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dangoz dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oynadığım oyuna hakaret var ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @mascio asil gecen sayfadaki mesajina bak pinkporingin. ya ama pinkporing en azindan acik acik, benim kizim gidip sevismesin diyo. bundan rahatsizim diyo. asil "olay sex degil, aslinda baska seyler var sorumluluk falan filan" diyenler komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mascio said: forumun gelmiş geçmiş en saçma mesajı yazıldı tarihe geçsin Gülmekten cevap veremiyorum abi ehheheh, gerek de kalmamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 la müslümanlığına laf eden yokki kimsenin. olacaksan git gene ol müslüman hobi olarak. beni karıştırma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o kadar allahlı peygamberli forum var gidin orda müslüman olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o şirketin nesi var ki abi, bu kadar sinirlenmek kalp damar hastalıklarına davetiye çıkartıyor. bi şalgam suyu iç ÇÜNKÜ said: Şalgam Suyunun Faydaları: Vitamin ve mineral miktarları yüksek olan bu hammaddelerden yapılan şalgamsuyunun insan sağlığı için şüphesiz pek çok faydaları vardır. - İştahı açar, - Laktik asit içerir,sindirimi kolaylaştırır. - B grubu vitaminleri içerir,sinirleri yatıştırır. - Mide ve karaciğere faydalıdır, - Kalsiyum,potasyum ve demir içerir,kemik ve dişleri kuvvetlendirir. - Afrodizyak özelliği vardır. - 100 gramında 20 kalori olan şalgam,A-B-C vitamini içerir.Kalp,damar ve göz sağlığı için faydalıdır. - Vücuttaki toksinleri atmak,kolesterolden uzaklaşmak,stresten kurtulmak için bolca yenip,suyu içilir. - İdrar söktürücü,romatizma,nikris ağrılarına,mafsal şişliklerine, böbrek kumu ve taşının dümsine,apse,dolama,kan çıbanı,donma,ergenlik sivilceleri,egzama,göğsü yumuşatıcı,akciğer ve bronşları temizler, boğaz iltihabına,pekliğe,şeker hastalarına verilir. - Toksinleri atmaya yarayan,süt asidi,fosfor,kalsiyum,potasyum, stresi önleyip sinirleri yatıştır. - Şeker ve vitamin yönünden çok zengin olan şalgam arsenik,kalsiyum ve madeni tuzlar içerir.Kansızlık için ideal bir ilaç olup,yaprakları da kökü gibi kalsiyum demir,bakır ve iyot içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bölümüme laf edildi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lan olm ben oyun oynamıyorum, anneannem falan hacı. ne işim var burda? çıkarın beni bu cehennemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cehennem evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 salgam suyuna laf mi edildi arada? salgam suyu mukemmel bisey bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar