küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 öncelikle söyliyim ben de büyük ihtimalle yollamam diyorum ancak şöyle bir durum var iksmen'in hatası olarak. herkesin olgunlaşması aynı döneme gelmiyor. bir baba kızını tanır. 18 yaşında ki kızı 25 yaşındaki bir kadından daha olgun olabilir. baba zaten elemanı tanıyormuş, ancak ciddi ciddi çevreye güvenmeme durumu olabilir. sonuçta ne ortamlar dönüyor tatil yörelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hata dedigin sevismek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok hayır 18 yaşındaki kızın olgunlaşması, olgunlaşmaması. zaten 1.5 yıllık ilişki varsa illa ki sevişilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: hangi sebepten ötürü böle birşey söyledin? cahilliğin tanımını okumanı öneririm git bi öğren :) tutucu ve anlamsız yorumlarından ötürü böyle bir şey söyledim. benim cahilliğin tanımını öğrenmemden önce senin türkçe'yi dahi öğrenmen gerekiyor. tabii yaşını minimum 20 olarak düşündüğümden senin için artık çok geç, çocuk falan yapma bari de boş beleş bir nesil daha yetişmek zorunda kalmasın. mesajın sonuna smiley koyunca daha etkili olmuyor bu arada belirteyim.:) bak bir işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Baggio said: iksmen said: Biraz ahlak-örf-adet ve terbiye öğrenmesi lazım insanların Sen görecelilik, tercih meselesi falan gibi kavramları öğrendikten sonra biz de o işlere gireriz belki. kendi tercihi kendi yapsın diyeyim o zmn salıyım kızımı ölemi? bu ne kdr saçma bi görüş ya.. ya kızın hata yapabilecek bi durumdaysa tam olgunlaşmadıysa nolcak? 18 ine geldimi direk olgunlasıomu sanıosun insanlar. Anne - Baba nın görevlerinden biride çocugunu düzgün bir şekilde yönlendirmek ( aşırı müdahale olmadan ). Yanlış anlamışsın veya haklı görüneceğin yere çekmişsin kasten. Her ebeveyn kendi çocuğuna kendi tercihlerine göre izin verir, seninkilere göre değil, izin veren de örf adet bilmeyen terbiyesiz falan değildir. Onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mascio said: iksmen said: hangi sebepten ötürü böle birşey söyledin? cahilliğin tanımını okumanı öneririm git bi öğren :) tutucu ve anlamsız yorumlarından ötürü böyle bir şey söyledim. benim cahilliğin tanımını öğrenmemden önce senin türkçe'yi dahi öğrenmen gerekiyor. tabii yaşını minimum 20 olarak düşündüğümden senin için artık çok geç, çocuk falan yapma bari de boş beleş bir nesil daha yetişmek zorunda kalmasın. mesajın sonuna smiley koyunca daha etkili olmuyor bu arada belirteyim.:) bak bir işe yaramadı kızımın iyiliiğini düşünmem tutucu bi hareketmi. o zaman tutucuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kizinin iyiligini dusunuyosun da, daha cok kendini kandiriyosun zaten problem orda. kizin tatile gidip sevisicek diye mi korkuyosun? sevismek icin tatile ihtiyaci yok. o is cktan bitmistir zaten. kotu bi tecrube yasiycak diye mi korkuyosun? zaten yasamadan ogrenemez, onun icin de tatile ihtiyaci yok. basina bisey gelcek diye mi korkuyosun? onun icin de tatile ihtiyaci yok. ya kizi 7/24 eve kapaticaksin. ya da mantikli bi sekilde istediklerine izin verip endiselerini de ona anlaticaksin. baska caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Marty said: ya kizi 7/24 eve kapaticaksin. ya da mantikli bi sekilde istediklerine izin verip endiselerini de ona anlaticaksin. baska caresi yok. /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Marty said: ya kizi 7/24 eve kapaticaksin. ya da mantikli bi sekilde istediklerine izin verip endiselerini de ona anlaticaksin. baska caresi yok. eve kapanmayıp sevişmeyen insan yok mu? 2 seçenek sunman komik bence :) etrafımda cok kız var hepsini aileleri gece dışarı çıkmalarına rahatlıkla izin verio(7/24 eve kapatmıo) ve kızların çoğuda şimdiye kadar biriyle beraber olmamış(sexi kastediyorum) nie mi? çünkü aileleri düzgün yönlendirmiş ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bekaret testi mi yapiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: hepsini aileleri gece dışarı çıkmalarına rahatlıkla izin verio ... çünkü aileleri düzgün yönlendirmiş ok? Marty said: ya da mantikli bi sekilde istediklerine izin verip endiselerini de ona anlaticaksin. Dediğin şey buna geliyor zaten. Hepten saçmalamaya başladın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Marty said: bekaret testi mi yapiyosunuz? hayır çağdaş insanlar gibi cinsellik hakkında konusabiliyoruz? sen galiba aa kuku dedi diye gülme yaşında kaldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sen ne kadar iyi eğitip izin verirsen ver, kız gelip "verilenler listesi" diye önüne koymaz. En basit kavramları bile çözememiş bir adama laf anlatmak için daha fazla çaba sarfedemeyeceğim ama ben, başarılar Marty :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Marty said: ya kizi 7/24 eve kapaticaksin. ya da mantikli bi sekilde istediklerine izin verip endiselerini de ona anlaticaksin. baska caresi yok. eve kapanmayıp sevişmeyen insan yok mu? 2 seçenek sunman komik bence :) etrafımda cok kız var hepsini aileleri gece dışarı çıkmalarına rahatlıkla izin verio(7/24 eve kapatmıo) ve kızların çoğuda şimdiye kadar biriyle beraber olmamış(sexi kastediyorum) nie mi? çünkü aileleri düzgün yönlendirmiş ok? beraber olmamış olması senin kıstaslarına göre iyi bir evlat anlamına geliyor. ilerde senin kızın çok iyi kafalar seni ben beraber olmadım kimseyle diye merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Marty said: ya kizi 7/24 eve kapaticaksin. ya da mantikli bi sekilde istediklerine izin verip endiselerini de ona anlaticaksin. baska caresi yok. eve kapanmayıp sevişmeyen insan yok mu? 2 seçenek sunman komik bence :) etrafımda cok kız var hepsini aileleri gece dışarı çıkmalarına rahatlıkla izin verio(7/24 eve kapatmıo) ve kızların çoğuda şimdiye kadar biriyle beraber olmamış(sexi kastediyorum) nie mi? çünkü aileleri düzgün yönlendirmiş ok? of 20 yaşındasın lafımı geri alıyorum, muhtemelen 18 bile değilsin, hatta bu mesajları etrafındaki kızlarla birlikte olamadığın için falan yazıyor olmalısın. bak canım, bir kadının 18 yaşında mı, 16 yaşında mı yoksa evlenip 40 yaşında mı seks yaptığı o kadının nasıl yetiştirildiğini göstermez. ailesinin çocuk yönlendirmeyi bilmediğini de göstermez. insanların kendi tercihleri vardır bu hayatta ve sen kızını alıp gerçekten de ev hapsinde tutmadığın sürece, o kız dışarı çıktığı sürece herhangi bir eyleme kalkışabilir. hele ki sen o kızı eve kapatmaya eğilimliysen, baskı uyguluyorsan emin ol ki arkandan patır kütür seks yapıp "keh keh" diye gülecektir yüzüne baktığında içinden. o yüzden rica ediyorum 20 yıldır çocuğun varmış gibi konuşmaktan ziyade, gidip önce kendin büyü, birkaç kez seks yap, sonra tekrar konuşalım. 2011 yılındayız örf adet diyorsunuz diyeceğim çok klişe olacak ama yani artık yeter, mahvettiniz insanlığı şu örf adetlerinizle. son olarak da dünyada 18'den önce seks yapan kadınlara sahip ülkeler var ve bunların hiçbir sorun yaşamadığını görüyoruz zaten. ayrıca nasıl bir sorun yaşayabilir ya, seksi ne kadar uç bir noktaya koymuşsunuz kafanızda, sanki yapınca bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: hangi çağda yaşıyoruz.. tabiki izin vermicek herkes bu kadar geniş geniş konusmusta, yeri gelincede ben bakire kızla evlenirim abi diosunuz.. Biraz ahlak-örf-adet ve terbiye öğrenmesi lazım insanların bakire kizla evlenmeyi dusunup de ciktigi, birlikte oldugu kizlarla iliskiye giren iki yuzlu insanlari zaten kale almiyoruz, onlarin evlenecekleri ''bakire'' kizlar, kocalarina yatakta '' oral '' tecrubelerini aktaracaklardir :) senin ahlak, orf ve adet konusuna gelince, burda tartistigimiz konu tatil; sevissinler mi, sevismesinler mi anketi yapmiyoruz.. Ve sunu cok iyi biliyoruz ki, iki insan gunumuz sartlarinda sevismek isterlerse arkadaslarinin evinden tut da, adim basi rastladigimiz otel odalarina kadar bu aktiviteyi gunun her saati gerceklestirebilirler.. Umarim bizim cocuklarimizin bu konulari coktan asmis ve paticikte farkli konular tartisiyo olurlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mascio said: of 20 yaşındasın lafımı geri alıyorum, muhtemelen 18 bile değilsin, hatta bu mesajları etrafındaki kızlarla birlikte olamadığın için falan yazıyor olmalısın. Şunu ben de düşündüm valla net olarak da zaten laf anlamıyor diye üşendiydim, güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 10 mesaj gelmis ben cevap yazana kadar. benden de pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zaten yüzüne tokatlar indi bir anda sağlı sollu adamın çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 rocky gibi kalkicak ama simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hoponoz no-lofor sonoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şuan iş yerindeyim hepinize cvp atıcam arkadaşlar bazı kişiler yanlış yolda marty özellikle sen çok gözüme battın ayıptır ya ne biçim baba olucaksın? sen çocuk fln yapma çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: şuan iş yerindeyim Okullar kapanmadı mı lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kızın babası geldi beyler kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beslemeyin trollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar